ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ιστότοπος βρίσκεται σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση. Το περιεχόμενο αποτελεί αρχειοθετημένο αντίγραφο αυτού το οποίο και εμπλουτίζεται για λόγους διάσωσης και διατήρησης αρχείου.....
Παιδια θελω βοηθεια σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση στεγασης/σιτισης : εχω την δικη μου φορολογικη δηλωση και στην φορολογικη δηλωση των γονιων μου δεν ειμαι προστατευομενο μελος οπως και τα αδερφια μου! ανηκω σε τριτεκνη οικογενεια απλα θελω καποιος αν μπορει βεβαια να με βοηθησει βημα-βημα!
GeorgeT έγραψε:
Παιδια θελω βοηθεια σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση στεγασης/σιτισης : εχω την δικη μου φορολογικη δηλωση και στην φορολογικη δηλωση των γονιων μου δεν ειμαι προστατευομενο μελος οπως και τα αδερφια μου! ανηκω σε τριτεκνη οικογενεια απλα θελω καποιος αν μπορει βεβαια να με βοηθησει βημα-βημα!
Με ένα τηλεφώνημα στη Γραμματεία (του κάθε τμήματος, στις αντίστοιχες ώρες που είναι ανοιχτή) λογικά μερικές εξτρά απορίες μπορούν να τεθούν/επιλυθούν...
Μπορεί όποια-όποιος το κάνει να περάσει εδώ τις εξτρά πληροφορίες που έλαβε; Θα ήταν χρήσιμο στην περίπτωση που υπάρχουν και άλλοι που έχουν παρόμοιες απορίες...