Τα blogs έχουν εδώ και πολύ καιρό κατακλύσει το διαδίκτυο και ένα τεράστιο κίνημα χωρίς σύνορα υπάρχει και δραστηριοποιείται ενεργά!!
Τι είναι το blog (ή ιστολόγιο); Με μια μικρή αναζήτηση, βρίκαμε τους παρακάτω ορισμούς:
από Google: define: blog
Αυτό που ίσως να έχει ενδιαφέρον είναι να παραθέσετε όσοι έχετε ήδη κάποιο blog, για να γνωρίσετε και σε άλλα μέλη τις σκέψεις, προβληματισμούς και άλλες διαδικτυακές σας ανησυχίες!!
Τι περιμένετε λοιπόν!!?
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Κυρ, 16 Σεπ 2007 3:48 am, 1 φορά
γεια και χαρά σου αγαπητέ Μέλιο!! Καλό ξεκίνημα στην... blogόσφαιρα!!!
Και μιας και σιγά σιγά υπάρχουν παιδιά που έχουν blogs, σκέφτομαι να προτείνω να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο "myaegean associated bloggers"
Τώρα τι και πώς μην ρωτάτε, δεν το έχω σκεφθεί κι εγώ!! Το βλέπουμε, στην πορεία!
Υ.Γ. Μου άρεσε το τραγουδάκι!.. στο mood των Χριστουγέννων!
Δεν ήθελα ό,τι γράφω να ανήκει στην Google, όπως συμβαίνει με το blogspot, οπότε πληρώνοντας λίγα έχω ακόμα και το δικό μου domain. Είναι κυρίως στα αγγλικά αλλά ενίοτε γράφω και ελληνικά.
Δεν ήθελα ό,τι γράφω να ανήκει στην Google, όπως συμβαίνει με το blogspot, οπότε πληρώνοντας λίγα έχω ακόμα και το δικό μου domain. Είναι κυρίως στα αγγλικά αλλά ενίοτε γράφω και ελληνικά.
Καλωσόρισες αγαπητέ μας.... καλά έκανες και ανέφερες την δική σου "γωνιά" εδώ! Κι η σκέψη σου είναι ενδιαφέρουσα, περί του "ανήκειν"... Και παρατηρώ... σε wordpress... (open-source λύσεις!)
Καλά ...γραψίματα σε όλους, και αν έχετε ορεξούλα, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://my.aegean.gr/web/banners.html αν θέλετε να βάλετε κανένα linkάκι!