Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Στέγαση μεταπτυχιακών φοιτητών |
|
|
Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές |
| Συγγραφέας |
Στέγαση μεταπτυχιακών φοιτητών |
| |
|
|
|
Μπορεί κάποιος να μου πει αν και πως δικαιούνται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές δωρεάν στέγαση?
Ποια είναι τα όρια εισοδήματος?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια και χαρά σου κ καλημέρες!
Δυστυχώς δεν έχω κάποιο Link πρόχειρο.. αλλά υπάρχει κάποιο document με τους κανονισμούς... Νομίζω πως με ένα τηλεφωνάκι σε κάποια γραμματεία (συνήθως στο τμήμα που σε ενδιαφέρει) θα μπορούν να σε εξυπηρετήσουν ή να σου το στείλουν σε mail!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Τους κανονισμούς του ξέρω απλά θα ήθελα να δω ποια είναι τα όρια εισοδημάτων.
Δουλεύω εγώ,κάνω δήλωση στην εφορία κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν κ η οικονομική κατάσταση των γονιών μου...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
καταλαβαίνω...
δυστυχώς, φοβάμαι πως δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο... Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να απευθυνθείς στην αρμόδια Γραμματεία... Αν πάντως πέσει κάτι στα χέρια μου, η κάπου ξεθάψω κανένα έγγραφο, i'll be back!
|
|
|
|
| |
|

MoHDa
Μικρό Μολύβι

Aug 09, 2006
37
|
|
Δεν υπάρχει κατώτατο/ανώτατο εισόδημα για να μείνει κάποιος στην εστία, η λίστα κατάταξης που βγαίνει βασίζεται στο εισόδημα των αιτούντων την κάθε χρονιά.
Δεν υπάρχει τρόπος να μη συνυπολογιστεί το εισόδημα των γονιών σου, εκτός και αν πας με το βιβλιάριο της ασφάλειας σου και αποδείξεις πως όντως εργάζεσαι και βέβαια χρειάζεσαι αποδεικτικά όπως δε μένεις με τους δικούς σου ή ότι τους πληρώνεις ενοίκιο ή εστίαση... Διότι μπορεί να μη σου δίνουν χρήματα, αλλά το φαγητό και η κατοικία είναι έξοδα που πρέπει να συνυπολογίζονται...
Αυτό ήταν το σκεπτικό μας όταν καταρτίστηκε ο εσωτερικός κανονισμός. Το γραφείο που ψάχνεις είναι της "φοιτητικής μέριμνας".
|
|
|
|
| |
|
|
|
Eπικοινώνησα με το γραφείο διασύνδεσης και μου είπαν ότι εφόσον καταθέτω φορολογική δήλωση,μπορώ να καταθέσω μόνο τα δικά μου εισοδήματα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ο,τι να 'ναι σου είπαν...δεν ισχυει κι εγω κανω φορολογικη δήλωση αλλα των γονιών μου έδινα.....απο την στιγμη που είσαι προπτυχιακή δηλωνεις κανονικα με των γονιών σου.....πολλοι μπορει να κάνουμε φορολογική δήλωση απο τη στιγμη που είμαστε ενήλικοι...μπορει να έχουμε δουλέψει κάπου...η έχουμε κάποιο περουσιακο στοιχειο.....
Για ό,τι αλλο θες ρώτα με προσωπικα όποτε θες!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Α σορρυ τώρα το είδα ότι εισαι μεταπτυχιακή....απο όσο ξέρω είναι πολύ μικρότερο το ποσοστό των μεταπτυχιακών που δικαιούνται εστία,και οπως ειπε και ο προλαλησαντας θες το γραφειο της φοιτητικής μέριμνας
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |