Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ζητειται λαος για RPG games -Χιος- |
|
|
ΧΙΟΣ - Φοιτητικές Ομάδες |
| Συγγραφέας |
Ζητειται λαος για RPG games -Χιος- |
| |
|
|
|
Λοιπον, φετος ερχεται ενα φιλαρακι μου στη Χιο για δουλεια ο οποιος ζητα κοσμο για tabletop rpg games οπως: Dungeons and Dragons, Legend of the five rings, Vampire(τα παντα), Etherscope(d20 system), Call of Cthulhu κ.α. Μπορει να κανει DM St GM Keeper και οπως αλλιως ονομαζεται αυτος ο ρολος στο καθε παιχνιδι αλλα δεν τον χαλα και η επιλογη του απλου παικτη. Απο προσωπικη μου εμπειρια, σε οποιο game κι αν ασχοληθει εχει γνωσεις και βασιζεται ως επι το πλειστον στο rp (role-playing). Οσοι ενδιαφερονται να ξεκινησουν αυτο το hobby, ειναι μια παρα πολυ καλη ευκαιριο. Οσοι ενδιαφερεστε στειλτε mail στο yperiwn (παπακι) gmail.com Καλο gaming απο το νεο ετος!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σου φίλε των RPG! Αν θες γράψε και μια παρόμοια ανακοίνωση στο "Χιος"...Αλλά επίσης προτείνω να γίνει ομάδα εδώ ώστε να συζητάτε συναντήσεις καθώς και εντυπώσεις από τα παιχνίδια σας. Μια άλλη ιδέα είναι να γίνει λίστα με σκορ. Σε επίπεδο πανεπιστημίου μία ανακοίνωση και προς άλλα νησιά για κάποιο τουρνουά διαπανεπιστημιακό πώς θα σας φαινόταν;;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν εχω προβλημα να δημιουργηθει ομαδα αλλα δεν ειναι και δικο μου θεμα μιας και δεν θα μπορω να συμμετεχω. Απλα ανακοινωσα κατι εκ μερους του φιλου μου. εγω λογω σπουδων και τοπου φοιτησης δεν θα μπορεσω να παρω μερος. Οποτε αυτα μπορουν να τα αποφασισουν οσοι θα παιξουν
|
|
|
|
| |
|

sekhmet
Μικρό Μολύβι

Jul 11, 2007
11
|
|
Εγώ είμαι ο φίλος του Silikryk και να πώ αλήθεία με αγχόνει το γεγονός οτι προβλέπω να είναι η πρώτη χρονιά μέτα από 11 χρόνια που δεν 8α παίξω τίποτα.
Για αυτό παιδια, επικοινωνίστε. Για το Gaygax ρε γαμώτο.
Anyways, πλάκα κάνω. Δεν έχω απελπιστεί ακόμα.
By the way Dali-Doc τα pen-n-paper rpg δεν είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι (εκτός κι αν κανείς είναι powerplayer, οπότε έχει λάθος αντίληψη της φάσης). Τα pen-n-paper rpg είναι ο΄τι καλύτερο απο αγώνα F1 ή ποδοδφαίρου με καλή παρέα, πιτόγυρα ή πίτσα και τόνους Coca-Cola ή μπύρας.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |