Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
{old} σημειώσεις+ύλη 1ου εξαμ Κοινωνική Ανθρωπολογία! |
|
|
τμ. Κοινωνικής Ανθρωπολογίας & Ιστορίας |
| Συγγραφέας |
{old} σημειώσεις+ύλη 1ου εξαμ Κοινωνική Ανθρωπολογία! |
| |
|
|
|
kalispera paidia.
eimai prwtoetis sto tmima koinwnikis anthropologias kai istorias. graftika sti sxoli gia deftero ptyxio alla den exw parakolouthisei akoma.
ton xrono afton ypiretisa ti thiteia mou kai den prolava na asxolithw katholou. vasika den prolava oyte tin eggrafi gia to deftero eksamino.
gi;afto tha ithela ti voitheia sas. an yparxei kapoios diladi pou na mboresei na mou dwsei tis simeiwseis toy kai na mou pei tin eksetastea yli gia na paw ta dwsw septemvri ta mathimata tou 1o eksaminou. toso kairo exw ta vivlia panw sto grafeio mou alla den ta exw anoiksei akoma...
efxaristw kai kalo kalokairi se olous!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
panos7424 έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Ειμαι πρωτοετης στο τμημα κοινωνικης ανθρωπολογιας και ιστοριας. γραφτηκα στη σχολη για δευτερο πτυχιο αλλα δεν εχω παρακολουθησει ακομα.
Τον χρονο αυτον υπηρετησα τη θητεια μου και δεν προλαβα να ασχοληθω καθολου. Βασικα δεν προλαβα ουτε την εγγραφη για το δευτερο εξαμηνο.
Γι'αυτο θα ηθελα τη βοηθεια σας. Αν υπαρχει καποιος δηλαδη που να μπορεσει να μου δωσει τις σημειωσεις του και να μου πει την εξεταστεα υλη για να παω τα δωσω Σεπτεμβρη τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου. Τοσο καιρο εχω τα βιβλια πανω στο γραφειο μου αλλα δεν τα εχω ανοιξει ακομα...
Ευχαριστω και καλο καλοκαιρι σε ολους! |
(το μήνυμα ξαναγράφτηκε με ελληνικούς χαρακτήρες)
Καλωσόρισες Πάνο στην παρεούλα μας!!
Θα σε παρακαλούσα πρώτα απ'όλα να αποφεύγεις όσο γίνεται τα greeklish, τσέκαρε τους "Κανονισμούς Forum" για περισσότερα.
Θα σε παραπέμψω επίσης να ρίξεις μια ματίτσα στο http://my.aegean.gr/web/ftopict-491.html για το ενδεχόμενο να έρθεις σε επικοινωνία με τη Γραμματεία ή/και καθηγητές για να σε βοηθήσουν περισσότερα με την ύλη και σημειώσεις στα μαθήματα. Αν είσαι ειλικρινής, θα το εκτιμήσουν και νομίζω πως θα βοηθήσουν πολύ!
Από εκεί κι έπειτα, ευχόμαστε σύντομα να μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει. Η περίοδος ωστόσο είναι δύσκολη (αδρανής θα έλεγα), πολλά τμήματα έχουν κλείσει για καλοκαίρι και οι περισσότεροι προσπαθούν κάπως να ξεκουραστούν από την πίεση των εξεταστικών και των μαθημάτων. Εύχομαι από καρδιάς να βρεις άκρη, και μη διστάσεις να επιστρέψεις και να μας ενημερώσεις αν τα κατάφερες κ όλα ΟΚ!!
Καλή διαμονή και μη διστάσεις να συμμετέχεις όσο μπορείς στην κοινότητα-παρέα!!
keep faith! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα. Μια και έχεις γραφτεί στο τμήμα για δεύτερο πτυχίο μήπως μπορείς να με κατατοπίσεις για θέματα κατατακτήριων εξετάσεων; έχω δει την ύλη και έχω αγοράσει κάποια βιβλία αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω
Εργάζομαι ως δασκάλα, έχω καταγωγή από τη Μυτιλήνη και θα με ενδιέφερε να φοιτήσω στο τμήμα αν γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Κάθε πληροφορία μπορεί να με βοηθήσει
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |