|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
...μπήκαμε στο τριώδιο!!!τελευταία κυριακή αποκριών 16/9.... |
| |
|
|
|
...Φαντάζομαι όλοι έχουμε κάτι σε κράξιμο που θέλει να βγει πάνω σε αυτό το θέμα...γιατί να μην έχουμε μια γωνιά καθαρά για αυτό;...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Επειδή βαριέμαι τα copy/paste κάντε ένα κόπο κ δείτε εδώ http://outekankan.blog.com
Κρίσεις και επικρίσεις(που έλεγε και η υπογραφή κάποιου mail...) εδώ...μην στείλετε mail γτι βαριέμαι να τα ανοίγω
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Σορρι παιδιά δεν το είδα το ντιμπειτ δεν βλεπω τηλεώραση γενικότερα αλλά γεννικός τι να δώ? το τί λένε δεν με ενδιαφέρει το τι κάνουνε το ξέρω. και παρόλο που πολλοί φίλοι λένε "γιατι να ψηφίσω αφού ούτος η άλλος λευκό θα έριχνα" δεν ξέρω τι να τους απαντισω γιατί από την μία δεν πιστεύω ότι είναι σωστή λογική να αντιμετωπίζεις έτσι τις εκλογές καθώς είναι το μόνο πράγμα για σένα που σε αφήνουν να συμετάσχεις (αν και πολλά ακούγονται για την αξιοπιστεία του) αλλά από την άλλη τι να ψηφίσεις. εδώ λέμε πως θα μπεί στην βουλή ο Καρατζαφέρης γιατί αν και άκροδεξιός και κατα την γνώμη μου φασίστας, έχει πολιτικό λόγο και πήθει τον κουρασμένο από τις Π******ς των παπανδρέου και καραμαλή, πολίτη να τον εμπηστευτεί. ΟΙΚΤΟ πια.
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα
|
|
Εγώ απορώ που βλέπω ότι υπάρχουν ακόμη κομματόσκυλα που κυμματίζουν σημαίες σε ομιλίες...
Ίτε Παίδες Ελλήνων! στο www.kakagelies.gr υπάρχει forum με αξιολόγηση κομμάτων, αρχηγών και βουλευτάδων!
Αφήστε τα περί φασισμού και δημοκρατίας στους "παρλαπίπες" της πολιτικής και μαυρίστε ανελέητα!
|
|
|
|
| |
|
|
|
...Συμφωνώ απόλυτα με όσα διάβασα στη σελίδα που προτείνει ο ptzivras παραπάνω, αλλά η απελπισία μου είναι ότι δυσκολεύομαι στα άκυρα...Με κάνει να νιώθω αμέτοχη και κατ'επέκταση άχρηστη...Κάτι θα πρέπει να γίνει...Μήπως τελικά όντως ο ένοπλος αγώνας είναι η λύση;...
|
|
|
|
| |
|
|
|
...Δεν το πιστεύω τι γίνεται....έχουν αποθρασυνθεί τελείως!!!...
...Προχθές, μας πήρε τηλέφωνο μια τύπισσα, από το πολιτικό γραφείο μιας πιτσιρίκας που κατεβαίνει με το πασοκ (κόρη βουλευτή που σταμάτησε...κλασικά!)...
...Αρχικά έλεγε για την προεκλογική συγκέντρωση της και θα χαρούν να ανέβουμε και κάτι τέτοια...και της λέει η μητέρα μου ότι δεν μας ενδιαφέρει και τι της λέει;!!!
Αλήθεια, πόσες ψήφους μπορείτε να δώσετε στην τάδε;Δύο;έχετε ενηλικα παιδιά;!!!
Βέβαια, πλάκα είχε που την επόμενη μέρα πέρασε η πιτσιρίκα όλο χαμόγελο από το γραφείο της μαμάς μου (αυτά παθαίνεις όταν είσαι δημόσιος υπάλληλος...όλοι περνάνε και δεν ντρέπονται!!!) και είχε την ευκαιρία να την κράξει και από κοντά!!!
Ξαναγυρίσουμε και στα φακελώματα;...παίρνουν να δουν αν θα τους βρίσεις ή όχι;....Υστερία θα πάθω!!!!
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
|
|
Φίλη gaidoura (...) (gaidoura) ???
Επειδή κι εγώ σε δημόσια υπηρεσία δουλεύω, σε πληροφορώ υπεύθυνα ότι η επόμενη φορά που θα επισκεφθεί η πιτσιρίκα την μητέρα σου στο γραφείο θα είναι στις επόμενες εκλογές
Αχ καλή μου φίλη! Τη δουλειά της κάνει η κοπέλα! Κι εμένα αν με λέγαν Στεφανόπουλο (Πατρινός γαρ) χωρίς ιδιαίτερο κόπο, δεν θα ήμουν τουλάχιστον ... Υπουργός; Εγώ πάντως προτιμώ να έρχονται κάποιοι και να μου λένε από κοντά "καλημέρα" για να τους δώσω την ψήφο, παρά να με ξυπνάνε στις τρείς το μεσημέρι με "συγγνώμες" για να πάρω την πιστωτική τους κάρτα!
Ποια Δημοκρατία; Ένα καλοστημένο marketing είναι κι αυτό!
|
|
|
|
| |
|
|
|
...γκουχ, γκουχ...αρχικά με τις φατσούλες εύχομαι να μην σχολιάζεις κάτι...!!!
Εννοείται ότι περνάνε μόνο στις εκλογές....αλλά δεν μπορώ να πω...αυτό δεν το ξεχνάνε ποτέ...και όλο χαμόγελα και θέλουν και χαιρετούρες...αλλά πραγματικά, φέτος (που κάηκε ο νομός και ήταν όλοι εξαφανισμένοι) πέρασε στιγμιαία από το μυαλό μου ότι ίσως να ντραπούνε...μην ανησυχείτε...καλά είμαι...δεν κράτησε πάνω από κλάσματα δευτερολέπτου....το ξεπέρασα γρήγορα...
....ναι, αλλά εγώ που είμαι αργόσχολη εκνευρίζομαι να με παίρνουν στις 9 και να μην το κλείνουν αν δεν το σηκώσω...Δλδ,πόσο θετικό το θεωρούν αυτό ούτως ή άλλως;!!!Άσε που απορώ...Δεν ξέρουν ότι στις 9 είναι όλοι στη δουλειά...αλλά ξέχασα...άγνωστη λέξη για αυτούς!!!
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
|
|
Χε! Χε!  Το gaidoura μου έκανε εντύπωση... Καλή φυσικά!
Ο αυτοσαρκασμός είναι για μένα αρετή ισάξια της μετριοφροσύνης και πραγματικά θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν!
Λοιπόν! Στις επόμενες εκλογές, παίξε το υπερ-δια-κομματική!
Κεντροδεξιά δηλαδή με φιλελεύθερα αριστερές τάσεις στην ευρύτερη σφαίρα του σοσιαλιστικού χώρου! Πίστεψέ με! Πιάνει! Όλοι φεύγανε από εμένα με την ικανοποίηση ότι έχουν την ψήφο μου! Ασχέτως αν τελικά θα πάρουν...
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|