-->PS3 Vs Ultimate PC<-- Fight!!!

Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet

Συγγραφέας -->PS3 Vs Ultimate PC<-- Fight!!!

Σαβ, 17 Νοέ 2007 10:03 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Τι να επιλεξει κανεις... Ενα σταθερο υπολογιστη με ολα τα εξτρα η ενα PS3?

Eνας "τελειος" σταθερος υπολογιστης χωρις οθονη σημερα αξιζει περιπου 1500 - 2000 ευρουλακια. Σε 3-4 χρονια ομως θα ειναι αχρηστος, αλλα θα δεχεται αναβαθμισεις.

Το PS3 αξιζει καμια 900αρα με καμποσα παρελκομενα, τιτλους παιγνιδιων, ειναι ενα καλο φτηνο blu-ray disk player, κανει και για οικιακο κινηματογραφο και αμα θες και εισαι μαγκας, βαζεις και λειτουργικο (Ο.S.) πανω και κανεις και LAN, browsing κλπ κλπ...
Η Sony ανακοινωσε πως οσο και να ξεπεραστει η συγκεκριμενη κονσολα, θα βγαζει συνεχως αναβαθμισεις λογισμικου τσαμπα, και οτι η αγορα της θα αξιζει πολλα αφου το PS4 θα κυκλοφορισει σε 9 χρονια.

Τι να επιλεξει κανεις??? Confused

Κυρ, 18 Νοέ 2007 4:39 am

Mailetis
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Oct 27, 2006
49

υπολογιστη και παλι υπολογιστη...

διοτι μπορει να το χρησιμοποιησει καποιος και για αλλα πραγματα...

π.χ εργασιες..(λεμε τωρα)
ή για να μπαινει στο my.aegean

μονο και μονο αυτο φτανει να σε πεισω Poke Tounge

Κυρ, 18 Νοέ 2007 10:34 am

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503

King_Of_Cats έγραψε:
Το PS3 αξιζει καμια 900αρα με καμποσα παρελκομενα, τιτλους παιγνιδιων, ειναι ενα καλο φτηνο blu-ray disk player, κανει και για οικιακο κινηματογραφο και αμα θες και εισαι μαγκας, βαζεις και λειτουργικο (Ο.S.) πανω και κανεις και LAN, browsing κλπ κλπ...

Οσο αφορα ταχυτητα επεξεργασιας...The Cell processor, which will drive Sony's PlayStation 3, will run 10-times faster than current PC chips, its designers have said.
Sony, IBM and Toshiba, who have been working on the Cell processor for three years...

Και οσο αφορα παρελκομενα, αφου εχει τοσες πολλες USB θυρες, μπορεις να βαλεις ποντικι, πληκτρολογιο, καμερα, εκτυπωτη, hard disk...

Η προσβαση στο διαδυκτυο γινεται ενσυρματα, η ασυρματα (Ναι!!! εχει WiFi connection card 802,11b/g)

Ειναι ενας υπολογιστης πολυ γρηγορος, με μια πολυ καλη καρτα γραφικων που μπορεις να κανεις τα παντα πανω του... Απλα ΔΕΝ μπαινουν Windows...

Πεμ, 22 Νοέ 2007 11:20 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Οτιδήποτε...

Καταρχήν συκγρίνετε ανόμοια πράγματα.

Αλλο ένας υπολογιστής,άλλο μια παιχνιδομηχανή.Το οτι ο υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΚΑΙ σαν παιχνιδομηχανή είναι άλλο.Θα μου πείτε "ε καλά και σιγά πως τον χρησιμοποιύμε".Ε θα πω κάποια από τα πράγματα που κάνουμε εμείς.

Καταρχήν δεν μπορώ να γράψω κώδικα.

Δεν μπορώ να δω pdf αρχεία.

Αμφιβάλλω αν έχει κάποιο σοβαρό πρόγραμμα επξεργασίας για τις εικόνες που θα εκτυπώνω.

Δεν μπορώ να τρέχω το πρόγραμμα που θέλω για αναπαραγωγή ήχου.Γιατί κόβω κεφάλι οτι θα έχει κανα δικό του.Κοινώς αντίο λίστες,Γρήγορη έβρεση τραγουδιών κτλ κτλ.

Βασικά τι λέω?Γενικά δεν μπορώ να του βάλω προγράμματα μέσα.Κοινώς ξεχνάμε προγράμματα μετατροπής αρχείων,zip και rar ταινίες divx,κατέβασμα torrents,msn,skype,ventrillo,Office,Nero,DC++ και ξεχνάω και μερικά.

Και τώρα απλώς αναφέρομαι στα πράγματα που κάνει ο συνιθισμένος χρήστης.Που να πάω και στα άλλα.

Βασικά δεν είναι υπολογιστης.Είναι μια κονσόλα που
της βάζεις σκλήρο δίσκο για να αποθηκέυεις αυτά που βρίσκεις στο internet.Που δεν ξέρω και τι θα μπορεί αν τρέχει.

Και άντε και του βάλες και πληκτρολόγιο και ποντίκι.Στο σαλόνι πως διάολο τα χειρίζεσαι αυτά?Ξαπλωμένος στο χαλι?Μπα δεν νομίζω.

Οσο για την επεξεργαστική ισχύ κα΄θε φορά που βγαίνουν κονσόλες ναι είναι καλύτερα από τα pc (σε παιχνίδια πάντα).Αλλά τα pc σε 1-2 χρόνια περνάνε μπορστα.

Αν θές απλώς να κάνεις gaming πάρε κοσνόλα.Είναι τζι τζι για κάτι τέτοια και τα παιχνίδια του γ@μ@ν* και δέρνουνε.Αλλά εμένα δεν μου αρέσανε τα παιχνίδια της κονσόλας.Προτιμούσα τα FPS,τα strategy τα advetnures και τα RPGs που δεν υπάρχουν στις κονσόλες.Και όταν εννοώ RPG's εννοώ αμερικάνικα.Τα γιαπωνέζικα δεεεεν.

Πεμ, 22 Νοέ 2007 1:43 pm

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503

Στελιο μπαινουνε πανω του τα Linux Υellow Dog (YDL) τα οποια ειναι καπως ετσι... Αμα θες, ψαξε το και εσυ λιγο... pls!!!

Και οπως μπορουμε να δουμε, δεν εχουν καμια διαφορα με καποιο GUI καποιου αλλου Λειτουργικου Συστηματος.

Οσο αφορα προγραμματα, μπαινουν πανω, ο,τι μπαινει και σε Linux.
και καλυτερα να μπαινουν ανοικτου κωδικα προγραμματα πανω, γιατι αν μπει τπτ της Microsoft, θα σου το γ.... μιας και εχουν το X-BOX.

Και σε καμια περιπτωση δεν θελω να το βαλω στο σαλονι μου!!!
Θελω κρεβατι για gaming... Poke Tounge

Οσο αφορα LAΝ παιγνιδια... Αν καποιος εχει ενα τιτλο PS3 και αλλος τον ιδιο τιτλο για PC, τοτε κανουν LAN χωρις κανενα προβλημα!!!

Τρι, 04 Δεκ 2007 12:46 pm

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503

και ενα video που εχω βρει μολις τωρα το οποιο ειναι review για το yellow dog linux...

παιδια, εγω μαλλον εχω αποφασισει... Παω προς ολοταχως για το PS3... να κατεβασω και τα linux, και αυτο ειναι... Τα περιφεριακα τα εχω, το PS3 παλι, οχι. Κανει γυρω στα 600 ευρακια. Μου ευχομαι καλh τυχη... Poke Tounge

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics