Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Αστεία |
| Συγγραφέας |
OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ |
| |
|
|
|
Για άλλη μια φορά το my.aegean στην αιχμή της δημοσιότητας.
Βάλτε στο google "κοιλιακοι 2007" (χώρις το "αυτάκια") και πηγαίντε στι σελίδα 21 στο εικόνες.Παίζει να είναι και μια σελίδα πριν ή μια σελίδα μετά ανάλογα με τον browser.Δείτε όλες τις εικόνες.
Τα σχόλια είναι όλα δικά σας
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
χαααχαχα... η "αιχμή της δημοσιότητας" είναι η φάτσα στο user-avatar σου????
Αν αυτό ήθελες να δείξεις, τότε σε πληροφορώ πως εγώ σε βρήκα στη σελίδα 18 !! Ταχύτητα εε?
Αν πάλι δεν ήθελες να μας δείξεις τούτο, plz για γίνε λιγάκι πιο σαφής!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εννοείται πως είναι το my.aegean!Δεν είδες το link από κάτω???
Πήγα στη σελίδα 18???????
Καλά βελτιώνομαι...
|
|
|
|
| |
|
|
|
ante vre kai sthn prwth sou euxomai!!!
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
μπορώ να σου πω μεγάλη κωλοφαρδία. κατάλαβα τι έγινε
εσύ πάλι που σε βρήκες? έψαχνες για ρωμαλέους  άντρες? σε έχει χαλάσει κάτι φοβάμαι
|
|
|
|
| |
|

Nito
Μεγάλο μολύβι

Oct 19, 2007
70
Τόπος: Σάμος
|
|
|
|
| |
|
|
|
Mια φίλη μου έψαχνε βασικά για κάτι φωτογραφίες με κοιλιακούς(για να απαντήσει σε ένα thread ξενδιάντροποι!) και καθώς πήγαινε στις σελίδες με βρήκε ε... και ξεράθηκε στα γέλια.
Το τραγικό ήταν πως το είδα και εγώ.Ημουν σε ένα άλλο forum και βλέπω ένα thread "xaxaxaxaxa" το ανοίγω και λέει "πηγαίντε google πατήστε κοιλιακοί..." κτλ κτλ.Διαβάζω λίγο παρακάτω να δω τι είναι εκεί και όλο έβλεπα για απαντήσεις "ααχαχαχαχα" και "καταπληκτικό" και λέω μα καλά ΤΙ έχει τελοσπάντων εκεί πέρα? ώσπου κάποιος ρωτάει "ποιος είναι αυτός?"και του απαντάνε "είναι ο Στέλιος"και λέω ΤΙΙΙΙΙΙ???
|
|
|
|
| |
|

anemos
Γκουρού

Nov 19, 2007
403
|
|
Καλά όποιος το βρήκε πρώτος αυτό το πράγμα πρέπει να ήταν πολύ καμμένος, για να κάνει browse 20 σελίδες με εικόνες από ένα τέτοιο search. Βασικά φαίνεται ότι έχει και άλλα avatar σε εκείνες τις σελίδες, άρα δεν είσαι μόνος σου Mystery_orange...!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Και ναι μετά από καιρό στην πρώτη σελίδα!
Ορίστε και η απόδειξη
Ευχαριστώ την κοινότητα του internet,τους φίλους μου και τους γονείς μου που μου δείξανε την αξία των κοιλιακών
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |