EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Το στέκι της κουβέντας...

Συγγραφέας EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Πεμ, 17 Ιαν 2008 3:38 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Λόγω υποχρεώσεων με τη σχολή η καθαριότητα του σπιτιού μου είχε μείνει λίγο... πίσω αυτόν τον καιρό.Βασικά πιο σωστό θα ήταν να πούμε οτι μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε χωρίς να μου αφήσει σημείωμα. Shocked

Μιας και έχω σήμερα ένα απόγευμα ελεύθερο μετά από κάποιες μέρες αποφασίζω να αναλάβω δράση.Η επιχείρηση κωδικό όνομα "ΚΑΘΑΡΟ ΣΠΙΤΙ" αρχίζει από σήμερα το απογευμα.

Καθαριστικά έτοιμα,νερό ζεστό,σφουγγαρίστρα σε θέση μάχης και ραδιόφωνο 1055 rock.Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.Ξεκινάω από το μπάνιο μου.Αν έχετε διάφορα τρικς για καθαριότητα παρακαλώ πείτε εδώ.Θα το κοιτάζω κάθε λίγο.

Λοιπόν ξεκινάμε Look Round

Mπαίνω στο μπάνιο.

Wish me luck! Big Ups

Πεμ, 17 Ιαν 2008 7:04 pm

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Φιλτατε Στελιο σου ευχομαι καλο καθαρισμα, καλη τυχη με την μακκα που θα βγαλεις, τιε σκονες και λοιπα.
Και αφου σε βλεπω τοσο φορτσατο με τις σφουγγαριστρες, περνα και απο το σπιτι μου...
Εχω και εγω 1055 rock, νερό ζεστό, σφουγγαρίστρα, σκουπα κλπ. Θα νιωσεις σαν το σπιτι σου, αλλα θελω να κανεις καλη δουλεια. Poke Tounge

Παρ, 18 Ιαν 2008 7:22 pm

Hipisa
Έμπειρος
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268

σου εύχομαι να έχεις ηλεκτρική σκούπα αν όχι δονήσου από κάπου. αλήθεια είναι πολύ πιο εύκολο από ότι με την κλασική. αλλιώς πάρε τα χοντρά με την κλασική και για σκόνες και χνούδια έχω ακούσει ότι τα πανάκια σουϊφερ είναι ότι και ότι. επίσης για να στεγνώσει το πάτωμα γρήγορα μετά το σφουγγάρισμα μην βάλεις πολύ καθαριστικό στο νερό της σφουγγαρίστρας εκτός και αν θες να απολυμάνεις. καλή επιτυχία ( να δω ποτε θα καθαρίσω τον δικό μου στάβλο Happy )

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ενα αξιολογο ντοκιμαντερ για τη κακομ...

από elf
Συζήτηση: Περιβάλλον, Οικολογία, Ανακύκλωση Απαντήσεις: 1

Δευ, 24 Μάρ 2014 1:03 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics