Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ποδηλασία/ πεζοπορεία/ ορειβασία @ Σύρο: MyAegean Xperience! |
|
|
Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean |
| Συγγραφέας |
Ποδηλασία/ πεζοπορεία/ ορειβασία @ Σύρο: MyAegean Xperience! |
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τα παιδιά της Σαμου που διοργάνωσαν την ποδηλατική/ πεζοπορεική εκδρομή που δεν τους έχουμε ανταποδόσει ακόμα το event αλλά φέτος το site είχε ένα αρκετά βαρύ πρόγραμμα και πολλές δράσεις μεταφέρθικαν για του χρόνου. Το event ποδιλασία/ πεζοπορεία θα ήθελα να λάβει χώρα τον οκτόβρειο όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Ηθελα να ανοιξω αυτόν τον χώρο όπου θα συζητάμε τι ενέργειες πρέπει να γίνουν από όποιον θέλει να λάβει μέρος και τί προβλέπεται από μέρους των οργανοτών.
Και καταρχάς εγώ σαν ορειβάτης μπορώ να προωθήσω κυρίος αυτόν τον τομέα οπότε ζητώ από τους ποδηλατάδες να καταγράψουν τις απαιτήσεις τους για να δουμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Ελπίζω αυτή να είναι η απαρχή όχι μόνο μίας ιδέας αλλά και ενώς θεσμού
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ενας χάρτης δε θα με χάλαγε εμένα με τις πιθανές διαδρομές,περιγραφές και αξιοθέατα που θα μπορούμε να δούμε.
Επίσης να πείτε και σε μας τα noobia τι χρειάζεται για να λάβουμε μέρος.
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Φιλτατε Danny...
Μην μασας. Τα παιδια της Σαμου, δεν παρεξηγουν...  Ουτος η αλλος, θα σας κατεβουμε τον Οκτωβρη μετα την εξεταστικη, με, η χωρις event επειδη σας πεθυμησαμε...
Oσο αφορα τα noobia... Να ξεκολλησουν απο το πισι, το φραπε και το κρεβατι και τα αλλα ειναι σχετικα ευκολα. (Στελιο μην αγχωνεσαι, δεν θα σου δωσουμε ποδηλατιο με σκληρη σελλα...)
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
|
|
Και εμεις από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας στο έπακρο.
Για τα νούντια έχω κάποιες καλές προτάσεις αλλά καλό για τους κοιλιακούς τους θα ήταν να ακολουθήσουν στις διαδρομές. (αλήθεια Στέλιο δεν πιστευω να ντρεπεσαι να δίξεις την μπάκα στις παραλείες όταν θα έχεις το κορμί εμένα απο δίπλα  )
Έχω 2 διαδρομές στο μυαλό μου για ορειβασία. Η μία είναι το πέρασμα στην βόρεια/ αβατη πλευρά του νησιού με σταθμους το Ρηχοπό, την σπηλιά του Φερεκίδη, το Πλατί Βουνί και σκευτόμουν μετά να κατευθινθούμε για Σαν Μηχάλη να πέσει μάσα που μετά από 2-3 ώρες πορεία μια ταβέρνα είναι το καλήτερο που σου συνέβει ποτέ.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ μπάκα?Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάτε.
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
|
|
Έλα τωρα μεταξύμας ειμαστε
3 ωρες περπατιμα πως φαίνονται για αρχή?
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
3 ωρες για αρχη????
Μα μονο? Ρε Danny, τι σοι ορειβατης εισαι? Βαλε κανενα 6-ωρο να σφιξουν οι κωλ..
|
|
|
|
| |
|
|
|
Θα έρθω σίγουρα!! Τα χάνω κάτι τέτοια;;
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
|
|
Μπορούμε να το κανουμε και 2μερο να πάμε με sleepinbags και να καταλήψουμε απο τον Καμπο σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του νησιού. αυτό ναι θέλει 6 με 7 ωρες το πηγενε και αλλες τόσες το έλα αλλά τι θα γίνει με όσους δεν μπορουν να ακολουθήσουν?
και έπειτα πόσες μέρες να το κάνουμε?
2ημερο?
3ημερο?
4ημερο?
και με τα παιδια σαν τον Κιουμπι απο μυτιλήνη πως θα γίνει?
Παιζει να περασουν απο σάμο πρώτα για να τους ερθουν τα ακτοπλοικα πιο φτηνα?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
danny έγραψε:
Μπορούμε να το κανουμε και 2μερο να πάμε με sleepinbags και να καταλήψουμε απο τον Καμπο σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του νησιού. αυτό ναι θέλει 6 με 7 ωρες το πηγενε και αλλες τόσες το έλα αλλά τι θα γίνει με όσους δεν μπορουν να ακολουθήσουν? |
Danny χαιρετίζω την ιδέα και εύχομαι από τώρα να πάει SUPER!!! Το "eXperience" συνεχίζει και αναμένεται υπέροχο!!
Θα πρέπει, για να περάσουν όλοι καλά και να δούμε τι μπορεί να βολέψει καλύτερα, να δούμε το ..."απευθυνόμενο κοινό", ποιοι ενδιαφέρονται συγκεκριμένα, ποιους θέλουμε να προσεγγίσουμε για όλο αυτό. Δηλαδή: θα είναι για hardcore fans του είδους, με τρέλα για αθλητισμό κλπ ή θα μπορεί κάποιος να συμμετάσχει που να μην είναι τόσο σποτίβ αλλά θα ήθελε να γνωρίσει το κάτι διαφορετικό κι ενδιαφέρον? Εγώ θα πρότεινα να περιληφθούν και οι 2 περιπτώσεις, και π.χ. να υπάρχουν παραλλαγές στις διαδρομής και level "δυσκολίας"...
danny έγραψε:
και έπειτα πόσες μέρες να το κάνουμε?
2ημερο?
3ημερο?
4ημερο?
και με τα παιδια σαν τον Κιουμπι απο μυτιλήνη πως θα γίνει?
Παιζει να περασουν απο σάμο πρώτα για να τους ερθουν τα ακτοπλοικα πιο φτηνα? |
Όπως δείχνουν τα έως τώρα πράγματα 2-3 μέρες είναι ένα μινιμουμ διάστημα για το "eXperience"... Δηλαδή αν βάλεις μέσα τα ταξίδια και τον 'χαμενο' χρόνο, μέσα σε μια μέρα (ή δυο) είναι ελάχιστα αυτά που θα μπορούσε κάποιος να γνωρίσει... Ωστόσο είναι κάτι που προγραματίζεται και ρυθμίζεται. Ως ταπεινή σκέψη-γνώμη, 4 ημέρες είναι νορμάλ!
Η ιδέα του να χρησιμοποιηθούν "ενδιάμεσοι σταθμοί", μιας και ισχυροποιούνται οι "πυρήνες MyAegean" στα νησιά είναι νομίζω κάτι πάρα πολύ βολικό, μιας και π.χ. οι εκ Μυτιλήνης, μπορούν να φιλοξενηθούν π.χ. για μια μέρα σε παιδιά από Σάμο, για να διευκολυνθούν και στο κόστος των εισιτηρίων. Και μπορούν να πάρουν και μια γεύση από Καρλόβασι!
Άρα, μια σκέψη είναι:
ΜΥΤΙΛΗΝΗ -> Σάμος (προσωρινή φιλοξενία/διαμονή) -> ΣΥΡΟΣ (τελικος προορισμός)
ΧΙΟΣ -> Σάμος (προσωρινή φιλοξενία/διαμονή) -> ΣΥΡΟΣ (τελικος προορισμός)
ΡΟΔΟΣ -> ΣΥΡΟΣ (τελικος προορισμός, απ'ευθείας ανταπόκριση)
ΣΑΜΟΣ -> ΣΥΡΟΣ (τελικος προορισμός, απ'ευθείας ανταπόκριση) φυσικά!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |