Μου ήρθε σαν ιδέα η δημιουργία μίας θεματικής ενότητας για την τέχνη, και ειδικότερα το animation, το σχέδιο, τη ζωγραφική, το illustration, αλλά και οτιδήποτε άλλο σχετικό. Υπάρχει ήδη κατηγορία άρθρων για τις τέχνες, αλλά το σκεφτόμουν περισσότερο σαν ξεχωριστό χώρο στο forum, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα, εκτός της ανάρτησης νέων, και δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων.
Ξέρω ότι στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στη Μυτιλήνη ασχολούνται αρκετά με το animation, που προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ. Επίσης και εδώ στο δικό μας Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων υπάρχουν μαθήματα animation. Δε ξέρω αν υπάρχουν και άλλα τμήματα που να ασχολούνται με το χώρο των τεχνών. Αν υπάρχουν, παρακαλούμε πείτε μας
Το bottom line είναι ότι θα ήθελα να δω αν υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται να μαθαίνουν νέα από το χώρο των τεχνών, αλλά και να συζητάμε για αυτά τα θέματα, οπότε ίσως να μπορούσαμε, σε συννενόηση πάντα με τους admins, να ανοίγαμε ένα forum.
Αρκετά ενδιαφέρον το topic φίλτατε ForzaInter, και θα χαρούμε να συζητήσουμε μια τέτοια εξέλιξη... Είμαστε σε μια συνεχή διαβούλευση για αναδιοργάνωση κάποιων τομέων του Forum και είναι ενδιαφέρον/σημαντικό να έχουμε ένα ενεργητικό feedback, μια ανταλλαγή απόψεων για να βοηθηθούμε!
check also: http://my.aegean.gr/web/ftopict-790.html
Υπάρχουν ενότητες όπως "το στέκι της κουβέντας" και οι "προβληματισμοί, γκρίνιες και παράπονα" που έχουν πολλά θέματα μέσα τα οποία δε μοιάζουν και πολύ μεταξύ τους. Δε θα ήταν καλύτερα να έχουμε περισσότερες ενότητες - ανάλογα με τη συμμετοχή - με σαφές νόημα η κάθε μία έτσι ώστε κάθε μία να έχει γύρω στη μία σελίδα θέματα;
Νομίζω πλέον μια τέτοια ενότητα είναι απαραίτητη. Έχουμε αρκετά τόπιξ με θέμα τη δημιουργία (όχι μόνο animation) και δεν μπορούμε να τα έχουμε μαζί με την τηλεόραση ή τα HowTo