Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το Χρονοντούλαπο |
| Συγγραφέας |
Πρόβλημα με firefox |
| |
|
|
|
Εδώ και μερικές μέρες, για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο firefox φορτώνει συνέχεια τις σελίδες που ανοίγω, μέχρι κάποια στιγμή να ησυχάσει... Μπορεί επίσης στην αρχή να κολλάει και να μη μπορώ να κάνω scroll-down στη σελίδα. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό, ειδικά για "βαριές" σελίδες, που ξαναφορτώνουν όλα από την αρχή πολλές φορές!!!
Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει?
|
|
|
|
| |
|

JohNie
Μεγάλο μολύβι

Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa
|
|
εννοεις κανει επαναφορα συνεδριας?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αν αυτός είναι ο επιστημονικός όρος του ξαναφορτώνει όλα τα στοιχεία από την αρχή, τότε ναι
'Η τουλάχιστον φαίνεται να ξαναφορτώνει όλα τα στοιχεία
Κάτι που πρόσεξα τώρα, είναι ότι αν έχω πολλά tabs ανοιχτά, και πηγαίνω από το ένα στο άλλο, όταν ανοίγω κάποιο tab, τότε ξαναφορτώνει η σελίδα. Αν μείνω στο ίδιο tab και περιμένω να φορτώσει, δεν το ξανακάνει. Έχω προσέξει ότι αυτό γίνεται με σελίδες που έχουν πολλά στοιχεία (Έχω το noScript που σου εμφανίζει τί στοιχεία τρέχουν σε κάθε σελίδα: counters κλπ...).
Για παράδειγμα, σε αυτή την εναλλαγή tabs, όταν ξαναγυρνάω στο tab που έχω ανοιχτή τη σελίδα του my, δε ξαναφορτώνει από την αρχή (τρέχει μόνο το google-analytics... μήπως δεν έπρεπε να το πω αυτό?).
Ήμαρτον!!
|
|
|
|
| |
|

JohNie
Μεγάλο μολύβι

Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa
|
|
Λοιπον, ανοιξε τις επιλογες του ΝοScript...Εισαι στην καρτελα Γενικα. Πας κατω κατω που λεει
"Αυτοματη ανανεωση των σελιδων που επιρεαζονται απο την αλλαγη δικαιωματων"(η 3η προταση απο το τελος) και uncheck it
Για καποιο λογο δε μπορω να ανεβασω εικονα :/
Διορθωθηκε?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Το δοκίμασα αυτό πριν, αλλά δε φαίνεται φως στον ορίζοντα...  Για σίγουρα πάντως, θέλω να δω πώς θα είναι αύριο αφού θα έχω κλείσει το pc. Αν και δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι.
Ευχαριστώ πάντως JohNie
|
|
|
|
| |
|
|
|
Τα ίδια πάλι σήμερα... Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το noscript αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τώρα μου κάνει και κάτι τερτίπια το avast! Στην αρχή ξεκινάει, αλλά μετά από λίγο βγάζει ένα μικρό εικονιδιάκι άκυρο πάνω στο εικονίδιο του tray, και κλείνει!
Πριν μερικές μέρες έκανα scan για ιούς
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
επειδη επαθα το ιδιο..δεν μπορω να σου πω τι φταιει αλλα θα σου πω τι εκανα..  απλα εγκατεστησα το google chrome και ησυχασα!!!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
απάντησες σε μία συζήτηση του 2008
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
[*] Firefox OS (2013)
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 1
Κυρ, 24 Φεβ 2013 11:46 pm  |
 |
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρόβλημα δικτυακής σύνδεσης ...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Απαντήσεις: 0
Τρι, 12 Φεβ 2013 4:19 pm  |
 |
Το παλιό chat στο Facebook (σε Google...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Τρι, 02 Αύγ 2011 11:24 pm  |
 |
Firefox / Thunderbird / Chrome themes...
|
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean |
Απαντήσεις: 11
Δευ, 15 Μάρ 2010 5:23 am  |
 |
Ύπουλο plug-in της Microsoft βάζει το...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Τετ, 28 Οκτ 2009 1:09 am  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |