Εδώ και μερικές μέρες, για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο firefox φορτώνει συνέχεια τις σελίδες που ανοίγω, μέχρι κάποια στιγμή να ησυχάσει... Μπορεί επίσης στην αρχή να κολλάει και να μη μπορώ να κάνω scroll-down στη σελίδα. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό, ειδικά για "βαριές" σελίδες, που ξαναφορτώνουν όλα από την αρχή πολλές φορές!!!
Αν αυτός είναι ο επιστημονικός όρος του ξαναφορτώνει όλα τα στοιχεία από την αρχή, τότε ναι
'Η τουλάχιστον φαίνεται να ξαναφορτώνει όλα τα στοιχεία
Κάτι που πρόσεξα τώρα, είναι ότι αν έχω πολλά tabs ανοιχτά, και πηγαίνω από το ένα στο άλλο, όταν ανοίγω κάποιο tab, τότε ξαναφορτώνει η σελίδα. Αν μείνω στο ίδιο tab και περιμένω να φορτώσει, δεν το ξανακάνει. Έχω προσέξει ότι αυτό γίνεται με σελίδες που έχουν πολλά στοιχεία (Έχω το noScript που σου εμφανίζει τί στοιχεία τρέχουν σε κάθε σελίδα: counters κλπ...).
Για παράδειγμα, σε αυτή την εναλλαγή tabs, όταν ξαναγυρνάω στο tab που έχω ανοιχτή τη σελίδα του my, δε ξαναφορτώνει από την αρχή (τρέχει μόνο το google-analytics... μήπως δεν έπρεπε να το πω αυτό?).
Λοιπον, ανοιξε τις επιλογες του ΝοScript...Εισαι στην καρτελα Γενικα. Πας κατω κατω που λεει
"Αυτοματη ανανεωση των σελιδων που επιρεαζονται απο την αλλαγη δικαιωματων"(η 3η προταση απο το τελος) και uncheck it
Το δοκίμασα αυτό πριν, αλλά δε φαίνεται φως στον ορίζοντα... Για σίγουρα πάντως, θέλω να δω πώς θα είναι αύριο αφού θα έχω κλείσει το pc. Αν και δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι.
Τα ίδια πάλι σήμερα... Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το noscript αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τώρα μου κάνει και κάτι τερτίπια το avast! Στην αρχή ξεκινάει, αλλά μετά από λίγο βγάζει ένα μικρό εικονιδιάκι άκυρο πάνω στο εικονίδιο του tray, και κλείνει!