Σύγκλητος κ Εσωτερικός Κανονισμός

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα

Συγγραφέας Σύγκλητος κ Εσωτερικός Κανονισμός

Παρ, 20 Ιούν 2008 12:13 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τι παίζει με την αλλαγή του Εσωτερικού Κανονισμού στο Πανεπιστήμιο μας. Η ψήφιση ήταν να γίνει στην προϊγούμενη σύγκλιτο αλλά δεν έγινε. Ο πρύτανης λέει όχι λόγο των φοιτητών που διαμαρτίρπνταν, εγώ λέω ότι ήταν ωραία. 70 άτομα μπύκαμε στην σύγκλιτο και επιχειρήσαμε να ακουστούμε ακόμα και στην Ρόδο το κατεξοχήν μπλέ νησι.
Η επόμενη σύγκλιτος ήταν να γίνει στην Χίο αλλά όπως έμαθα τελικά θα γίνει στην Μυτιλήνη.
Ελπίζω να γίνουν ωραίες δράσεις και εκεί.
Πάντως η Σύρος είναι κατά της αλλαγής του Εσωτερικού Κανονισμού και σκέφτεται να στήλει και κόσμο στο νησί να ενυσχίσει όσο μπορεί mpam-zntoup

Σαβ, 12 Ιούλ 2008 10:52 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Καλά μας δουλεύουν? Είδατε τα αρθρα στις εφημερήδες? Η βία λέει δεν θα περάσει! η δική τους βία περνάει πάντα. Ζητώ από όλους να ρωτήσουν τους συγκλιτικούς τους εκπροσώπους κάτω από ποιές συνθήκες έγινε η ψήφιση του Εσωτερικού κανονισμού και αν δεν μπορούν να τους απαντήσουν (πολλοί συγκλητικοί φοιτητές έλλοιπαν από Χίο και Ρόδο) ας ρωτήσουν από άλλα τμήματα που να ξέρουν. Εμένα πάντως μου δημιουργήθικαν 2 εντυπώσεις:
1) το πανεπιστήμιο μας δεν έχει καμία διάθεση να πάει κόντρα στην κυβέρνηση άρα και σε οτιδήποτε του υποβάλει αυτή
2) η πρυτανία και η σύγκλιτος δεν συγκινούνται καθόλου από τα θέλω και τους αγώνες των φοιτητών τα ταιλευταία 3 χρόνια και όπως μας είπαν "λαμβάνουν υπόψη τους τις αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι οι αποφάσεις αυτές μπορούν να αλλάξουν κάτι"

Τετ, 22 Οκτ 2008 5:41 pm

Hipisa
Έμπειρος
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268

Στις 30 γίνετε η σύγκλητος που εξετάζει την εγκυρότητα των αποφάσεων της προηγούμενης συνεδρίασης. Εμείς στην ΓΣ του φοιτητικού μας συλλόγου στην Σύρο αποφασίσαμε πως η απόφαση για την τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού είναι άκυρη και αυθέρετη ενώ η στάση της πρυτανίας και μελών της συγκλίτου απαράδεχτη και σε φάσεις αντιδημοκρατική.
Μπορεί όμως να υπάρξει μία πιο μαζική αντίδρασή? είτε από συγκλητικούς είτε απο φοιτητές

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις GDPR: Νέος Κανονισμός Προστασίας Προσ...

από e3iswsi
Συζήτηση: Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα Απαντήσεις: 0

Κυρ, 27 Μάϊ 2018 6:33 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics