αχ.... μακαρι να γινοταν τ'αναποδο απο αυτο που συνεβη στον μελ γκιπσον και ακουγε αυτο που θελουν οι γυναικες......
θελω να ακουσω τι θελουν οι ανδρες.....
Χμ... Ισως να μαθεις οταν γινει οντως μια ταινια με τιτλο: What Men Want
Κοιτα, ο καθε ενας θελει και κατι διαφορετικο. Ειναι θεμα ατομου - χαρακτηρα.
Καποιος μπορει να θελει μονο ωραια εμφανιση αλλα αδειο εσωτερικο κοσμο, και αλλος να θελει πλουσιο εσωτερικο κοσμο και να μην ειναι απαιτιτικος σε θεμα εμφανισης.
Οσο αφορα την εμφανιση, μια γυναικα πρεπει να δειχνει γυναικα, να τονιζει την θηλυκοτητα της, αλλα οχι υπερβολικα.
Απλα να ξερεις πως ολοι τελικα, οσο γυναικαδες και να ειναι, καποτε θα θελουν μια μονιμη συντροφο που να τους καταλαβει.
Θέλω... θέλω μια γυναίκα να που να έχει χαρακτήρα.Χιούμορ.Εξυπνάδα.Και να έχει μάτια που να με αιχμαλωτίζουν.Να χάνομαι μέσα τους και να μην μπορώ να ξεφύγω.Θέλω τα χείλη της να με μαγνητίζουν.Να τα ποθώ.Να μου παίρνουν το μυαλό με κάθε τους φιλί.Το χαμόγελο της να είναι μια ηλιαχτίδα για μένα,που να γεμίζει φως τη ζωή μου.
Κάθε στιγμή που περνάω μαζί της να είναι μια δροσοσταλίδα.Πολύτιμη και μοναδική.Οταν την βλέπω να αρκεί και ένα μικρό αεράκι για να με πετάξει στα σύννεφα ψηλά όπου θα μπορώ να βρω τον άγγελο της αγάπης μου.Και μετά να περάμε μαζί στα ουράνια... για πάντα... μόνοι.
Και μετά να γυρνάω στο κρεβάττι μου και να με περιμένει αυτό:
Κοίτα βάλαμε ηλιαχτίδα το χαμόγελο της άμα βάλουμε και τα μαλλιά της θα την κάνουμε solarium την κοπέλα!
Ασε που μου αρέσουν οι μελαχρινές.
Τώρα για το τι θέλουμε ε βρε κορίτσια 200 φορές το έχω ακούσει αυτό.Τι Θέλεις να πούμε κάτι του στυλ "Ζω μόνο για το σεξ","Τα αισθήματα είναι για τα κοριτσάκια", "Μου αρέσουν τα μεγάλα βυζιά,και οι ωραίοι κόλοι"????
Ναι μου αρέσουν τα μεγάλα βυζιά και οι ωραίοι κόλοι.Ναι θεωρώ οτι τα λεσβιακά είναι δώρο θεού στη Γη.Οχι δε διπλώνω όλα μου τα ρούχα(υπάρχει μονίμως ένας μπόγος στον καναπέ μου με "ρούχα της στιγμής") και όχι δεν φταίει η "άλλη" "που***α" κάθε φορά που χωρίζω.Φταίω και εγώ γιατί πολλές φορές γίνομαι μ****** και οι σχέσεις καμιά φορά είναι ζόρι.
Ναι με εκνευρίζει να περιμένω καμιά φορά 15 λεπτά για να "ετοιμαστεί" από τι στιγμή που το ξέρουμε από το απόγευμα οτι θα πάμε κάπου.Ναι όταν μου τυχαίνει αναποδιά θα γαμοσταυρίσω.Μου βγαίνει αυθόρμητα δε μεγάλωσα σε κατηχιτικό.Ναι θα πασαλειφτώ όταν τρώω το παγωτό μου.Νομίζω οτι αν δεν πασαλειφτώ δε θα το ευχαριστηθώ.Το γραφείο μου ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ μου αρέσει έτσι ατακτοποίητο.Εγώ τα βρίσκω τα πράγματα μου και ας έχει και 10 ψίχουλα πάνω δε με πειράζει.Nαι μου αρέσει ο Scooby Doo και όποτε το πετύχω το βλέπω ακόμα.Nαι άμα πέσει κάτω κάτι και πεινάω μπορεί να το φάω.Οχι δε ξέρω τι είναι όλα αυτά τα μπουκαλάκια που έχεις στο μπάνιο και ναι μου φαίνονται άχρηστα και δε πρόκειται ποτέ να τα μάθω όλα.Η τελευταία κοπέλα μου έμαθε για το peeling (ή πως αλλιώς το είπε) και νιώθω περήφανος.Αλλά μου αρέσει που τα χρησιμοποιείς όλα αυτά γιατί σε κάνουν να δείχνεις όμορφη και μυρίζεις ωραία.Και ναι όταν βγαίνουμε για ψώνια μου αρέσει να κάθομαι μαζί σου και να δοκιμάζεις και όχι δε βαριέμαι γιατί έχεις πολύ γλυκιά φάτσα όταν προσπαθείς να διαλέξεις κάτι και σε καμαρώνω με αυτά που δοκιμάζεις.Και θέατρο ναι θα πάω.Επειδή μου αρέσει όχι για να το παίξω κουλτουριάρης.
Και όταν δε σου αρέσει κάτι θέλω ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ και να μην μου δείχνεις απλώς οτι ξενέρωσες γενικά και να τρέχω να κάνω εγώ το μέντιουμ.Γιατί ναι μωρό μου σ'αγαπάω αλλά καμιά φορά μπορεί να έχω άσχημη μέρα και να είμαι κουρασμένος και να μην έχω όρεξη για παιχνίδια οπότε ΑΠΛΩΣ ΠΕΣΤΟ!!!
Και όχι δε ξέρουμε πάντα τι πρέπει να κάνουμε και ποιο είναι το σωστό.Κάνουμε και λάθη και προσπαθούμε για το καλύτερο.Δεν είμαστε superman.Kι άμα σας αρέσει.
Και ναι τα πρωινά μου αρέσεις.Αλήθεια.Ετσι όπως είσαι κοιμισμένη και σε βλέπω αναμαλιασμένη,με τις χαζές σου μπυτζάμες, ήρεμη δείχνεις γυναίκα.Και μπορεί να μην καταλαβαίνω,και να διαφωνώ με πολλά πράγματα πάνω σου αλλά καταλαβαίνω οτι αυτά είναι που σε κάνουν γυναίκα και οτι είναι κομμάτια του εαυτού σου.Και εσύ μου αρέσεις.
Αντρες.
Υ.Γ:Και όταν είμαστε με τους φίλους μας λέμε για "γκόμενες","μ******" και "αρχίδια".Υσχύει.
Woah! Μυστιριώδες εσπεριδοειδές κρύβεις έναν ποιητή μέσα σου!
Εμ..σου έχουν πει ποτέ κάτι επειδή πασαλίφτηκες με το παγωτό σου? Το να βλέπεις κάποιον πασαλιμμένο με κάτι δεν είναι κακό. Έχει πλάκα!