Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
αν ησασταν τηλεοπτικος η κινηματογραφικος χαρακτηρας..... |
|
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
αν ησασταν τηλεοπτικος η κινηματογραφικος χαρακτηρας..... |
| |
|
|
|
αν ησασταν τηλεοπτικος ή κινηματογραφικος χαρακτηρας, καρτουν ποιος θα ησασταν? και σε ποια σειρα, ταινια, ή καρτουν????????!!!
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Χμμ..από τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς χαρακτήρες..παίζει να είναι τόσοι πολλοί που αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται κανένας(άκυρο , το ξέρω) Από την άλλη, από καρτούν, πάντα γούσταρα πολύ τη Moulan. Τσαγανό αυτή η κοπέλα. Οπότε μάλλον θα ήθελα να ήμουν αυτή...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Υπάρχει εξέληξη έτσι δεν είναι; Ε μέχρι τότε, είμαι μόνος μου.... lunatic στον κόσμο του πρέπει.
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
Οντος από cartoun μου ερχεται καλήτερα. Πάντως η αγαπημένη μου ηρωήδα ήταν και είναι η Φανταγκαρό από την σπηλιά του χρυσού ρόδου. Κουκλάρα, Έξυπνη, Ανεξάρτητη και πάνω από όλα Πριγκίπισα που γίνεται ιπότης γιατί γούσταρε (και την ερωτεύτικε και ο γκόμενος ντουλάπα πρίγκιπας εχθρος). Αμέσως μετά έρχετε η κατγούμαν
|
|
|
|
| |
|
|
|
εγω θα θελα να ημουν η τζεσικα ραμπιτ!!
γυναικαρα με τα ολα τις απολυτο θυληκο!!!!
περπαταει και τρεμουν τα παιζοδρομεια
|
|
|
|
| |
|
|
|
Θα ήμουν ο Χαρδαβέλας...δε χωράει συζήτηση.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
θα ήμουν η εξίσωση. παντού υπάρχει μια εξίσωση
|
|
|
|
| |
|

ribo
Ψαρούκλα

Jan 08, 2015
8
|
|
Βουτσάς... φσσστ μπόινκ
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλή ερώτηση! Θα ήθελα να ήμουν ο μαύροε πειρατής ή ο N'Artagnan σε θυληκή έκδοση...Αλλά αν κρίνω από την εμφάνιση μου μάλλον θα ήμουν η Μέριντα από την ταινία τηε Ντίσνευ
|
|
|
|
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |