ανταποκρισεις/το χρονικο στη μυτιληνη....

ΛΕΣΒΟΣ

Συγγραφέας ανταποκρισεις/το χρονικο στη μυτιληνη....

Παρ, 12 Σεπ 2008 12:21 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

σεπτεμβρης

η μυτιληνη εχει αρχιζει να αδειαζει απο τουριστες.... η παραλιες εχουν πλεον το πολυ 8 ατομα να κανουν μπανιο... καλυτερα για μενα να σας πω απολαμβανω μια καθαρη θαλασσα!!!!! αλλα ειναι και λιγο κρυα... αλλα δεν μ'αρεσει που ερημωσαν ολα ετσι ξαφνικα, που οι ξαπλωστρες ειναι αδειες, εκλεισε το μαγιοτε, αρχισαν τα φυκια να γινονται σωρος....
μου θυμιζει το πρωτο μου χειμωνα στο νησι που εκανα βολτες εκει στη παραλια ολα ηταν κλειστα, καθολου κοσμος, εγκαταλειψη... εγκαταλυψη και φυκια.... α!! και κρυο και βροχη!!
ειναι κοντα το σημερα με το τοτε και με μελαγχωλει....

και το αλλο κακο? γεμισαμε ηλικιωμενους!! δεν το χω ξαναδει αυτο το χαλι!! πουλμαν συρεουν με καπη και γεμιζουν λεωφορεια, καφετεριες, εστιατορια, ταβερνες.... απαπα πια!!! δεν βλεπεις φοιτητες! μονο γερους! και τους βλεπεις και στη παραλια-οχι σε μπουλουκια, μεμονομενους- και απελπιζεσαι!! αντε να ερθει το νεο αιμα!!

αλλο και αυτο!! αρχιζουν οι εγγραγες!! πανικος στις παραταξεις!!! ελπιζω να μην τρομαξουν τα παιδια-αν και νομιζω ερχονται πολιτικοποιημενα πλεον- και να μεινουν στο αιγαιο!!!ας τους δωσουν λιγο χρονο!!! απο τη μουρη πια??? αχ, τι να κανεις???

και να δουμε πως θα τους φανει και το νησι, αν θα μεινουν. γιατι δυσκολα πλεον μενουν? γιατι αλλωστε να μεινουν εδω και να μην ξαναδωσουν η να πανε σε ιδιωτικα? γιατι αυτο ειναι η νεα μοδα! ιδιωτικα!!
ξαφνικα εξισοθηκαν με μας, προσφερουν πολλα και κοντα στα σπιτι ατων παιδιων... και ειναι και οικονομικοτερα σε σχεση με την συντηριση ενος παιδιου που σπουδαζει επαρχια....\

αχ, το παρακανα παλι...

εξεταστικη παιδια διαβαστε γιατι χανομαστε!! αντε αντε για ολα τα αλλα υπαρχει χρονος μετα, τωρα διαβαστε που ειναι εξεταστικη! εγω που δεν εχω υλη για ενα μαθημα και θα το ξαναπαρω αναγκαστικα ενω σε ολα τα αλλα εχω 9 και 10??? αδικια απο το θεο!!! μην χανετε χρονο!! φευγει και ο σεπτεμβρης!!!

ΥΓπαιδια ξεσυνηθισα το φαι της λεσχης!! χορταινω γρηγορα και μετα ξαναπειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαβ, 13 Σεπ 2008 10:08 am

Adalon
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 04, 2008
28

Αυτο που αναφερεις με τους ηλικιωμενους ειναι συνηθισμενο φαινομενο σε συγκεκριμενες χρονικες περιοδους μιας και η Λεσβος εχει αρκετες εκκλησιες και μοναστηρια που ελκυουν τετοιου ειδους τουριστες

Δυστυχως ή ευτυχως ο τουρισμος στην πολη της μυτιληνης διαρκει 1-2 μηνες.Επιπλεον μην ξεχνας οτι ειναι το 3ο μεγαλυτερο νησι στην Ελλαδα οποτε ειναι λογικο οι τουριστες να διασπειρονται στα διαφορα πιο τουριστικα μερη της Λεσβου.

Σαβ, 13 Σεπ 2008 1:34 pm

Cubilone
Έμπειρος
Έμπειρος

Jan 17, 2008
304

Εγώ βλέπω πολλούς φοιτήτες -- τουλάχιστον όσους δεν έχουν κλειστεί μέσα για την εξεταστική! Ρε συ! Πολύ μαύρα δεν τα βάφεις;; ΟΚ οι παρατάξεις όντως είναι ενεργές όσο ποτέ αλλά και πριν 2 χρόνια πάλι έτσι ήταν... Και αφού άρχισαν οι εγγραφές, οι νέοι φοιτητές θα καταφτάσουν σύντομα! Ελπιζω τουλάχιστον στο ΤΠΤΕ να έχουμε περισσότερους που έχουν ΑΓΓΙΞΕΙ υπολογιστή στην ζωή τους (ναι θυμάμαι πρώτο έτος τα χέρια που είχαν σηκωθεί στο πρώτο εργαστήριο στην ερώτηση "Πόσοι απο εσάς δεν έχουν πιάσει υπολογιστή στην ζωή τους;")

Σαβ, 13 Σεπ 2008 6:13 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

παιδια θερμη μενω μαυρα τα πραγματα εκει!!! το μονο σιγουρο!!!
δεν ξερω ισως να μην βλεπω κοινωνιολογους πολλους!!!
μπορει βεβαια να με επηρρεασε η γερουσια!!! χαχα
μπορει να μου λειπει και ο χαμος του καλοκαιριου!!
αλλα...........χειμωνιασε αποτομαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΜΥΤΙΛΗΝΗ] ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα σ...

από makisx
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Παρ, 16 Οκτ 2020 9:17 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΛΕΣΒΟΣ] ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚ...

από gmout

Δευ, 17 Φεβ 2014 1:10 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΛΕΣΒΟΣ] Πωλειται drumset Stagg (αρχα...

Τρι, 26 Νοέ 2013 11:48 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΛΕΣΒΟΣ] ενοικιαση μονοκατοικιας Μυτι...

Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 2

Παρ, 20 Σεπ 2013 9:27 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΛΕΣΒΟΣ] ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ...

από stellageo

Πεμ, 19 Σεπ 2013 6:22 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics