Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
...σχέσεις εξ αποστάσεως; |
|
|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Συγγραφέας |
...σχέσεις εξ αποστάσεως; |
| |
|
|
|
2 χρονια κ παμε για 3..
μονο που πλεον κανουμε ΜΑΖΙ κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ!
αυτος ο 3ος χρονος που θα ξεκινησει, στην ουσια θα ειναι ο 1ος χρονος της σχεσης μας.
ναι, απο μακρια ειναι δυσκολα. ολα.
τον χρειαζεσαι οταν κλαις να σ αγκαλιαζει, οταν πονας να ειναι εκει.
κ εσυ το ιδιο.
μα δεν εισαι. κ αυτο ποναει. πολυ. κ τους δυο.
ερωτευτηκα ενα ονειρο με το οποιο ειμαι ακομα ερωτευμενη.
ξερω πως τωρα απο κοντα μπορει να μην πετυχει, μπορει να μην ειναι αυτο που περιμενα, που περιμεναμε.
κ ναι, θυσιασα πολλα. το ονειρο μου για την ιταλια. το οποιο επισης καταστραφηκε οταν οι γονεις ανακοινωσαν πως λεφτα για να πας ιταλια κ να σπουδασεις - ΤΙ? ΚΟΜΙΞ?! - δεν υπαρχουν.
δεν πειραζει, θα το χω χομπι παραλληλα με τις σπουδες.
οι πανελληνιες περασαν με το σκεπτικο να περασω κ να μαι μαζι του.
σε ενα αντικειμενο που ομως με ενδιαφερει.
φιλοι ελεγαν πως κανω χαζομαρα κ δεν θα μαι ευτυχισμενη.
λαθος.
μεγαλο.
με το που πατησα -για 2η φορα_ το ποδι μου στη ροδο, ενιωσα ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος. γιατι? ενα ονειρο γινεται πραγματικοτητα. κ περιμενω κ την 3η φορα που θα παω, ετοιμη να αντιμετωπισω αυτο το μελλον που ανοιγεται μπροστα μου, μαζι του.
παρ ολο που ειναι κ η αρχη της ιδιας της φοιτητικης μου ζωης, σε ενα μερος αγνωστο για μενα, το νιωθω δικο μου κ ζεστο, κ αυτο γτ εχω εναν ανθρωπο να μ αγαπαει, να με σεβεται, να με νοιαζεται, να μου το δειχνει.
κ μπορει να μας χωριζαν μιλια κ 12 ωρες με το πλοιο, ομως οσο μακρια μου ηταν, τοσο κοντα μου βρισκοταν, πιο κοντα απο τον οποιονδηποτε δικο μου ανθρωπο. μπορει να μην ηταν μπροστα σε ευχαριστες κ σε δυσαρεστες στιγμες, μπορει να ειχε αποτρεψει καποια γεγονοτα η παρουσια του διπλα μου αλλα κ η δικη μου διπλα του, ομως αυτη τη σιγουρια που μου δινει εκεινος δεν μου την εχει δωσει ουτε η ιδια η οικογενεια μου.
κ πραγματικα ευχομαι το ονειρο μου να ειναι οπως το ονειρευομουν..
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
W!koritsaki mou...dn mporeis na fantasteis ti mou thimizeis!!!!!Eixa kai egw sxesi apo apostasi!!!!Vevaia i diki mou dn kratise...foititis autos,mathitria egw!!!!!Itan i pio pathiasmeni sxesi pou eixa pote!!!!!!mporw na katalavw pws aisthanesai!!!!!!!!!SOU EUXOMAI OLA NA PANE TELEIA!!!!!!!!!!!kai na mn metnaiwseis g tipota pote!!!!Afou itheles na eisai mazi tou kala ekanes kai thisiases pragmata....Egw pou dn ekana auto pou eprepe tote mou exei meinei apothimeno....Imoun Athina autes tis meres...perasa apo to spiti tou....skeftomoun n xtupisw,n mn xtupisw..efuga!!!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
μμ.. να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ..
το οτι επελεξες να φυγεις κ να μην χτυπησεις.. δειχνει πως καποια πραγματα τα αφηνεις στο παρελθον..
|
|
|
|
| |
|
|
|
Είχα και εγώ σχέση από απόσταση. 1.5 χρόνο.
Δε πήγε καλά.
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
fata morgana!Ναι..τα αφηνω!!!!!!Τον τελευταιο καιρο εχω αφησει πολλα πραγματα στο παρελθον!Και δεν τα ξαναγυριζω!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Η απόσταση για τη αγάπη είναι όπως ο άνεμος για την φωτιά....σβήνει την μικρή και δυναμώνει την μεγάλη!
Κλεμμένο,αλλά με εκφράζει απόλυτα!
Μπορεί να υπάρξει σχέση από απόσταση,για αυτό μην το σκέφτεστε και "τρώγεστε" μέσα σας και πολύ, σημασία έχει να τα έχεις βρει πρώτα από όλα με τον εαυτό σου,να καταλαβαίνεις τι θεωρείς ευτυχία και τι όχι!Φυσικά και θα μπεις σε πειρασμούς, όμως γιατί να χαλάσεις κάτι όμορφο και δύσκολο για κάτι περιστασιακό και φαινομενικά απλό?Εξάλλου ο άνθρωπος είναι μαθημένος στο εύκολο,του αρέσει και τον ελκύει-εύκολη ζωή,γρήγορα λεφτά,πλούσια ερωτική ζωή...Καλά είναι αυτά αλλά για πια αισθάνεται κανείς περήφανος? Σίγουρα όχι για τα εύκολα,αλλά για τα δύσκολα κατορθώματα του!!!
Το βασικότερο για μένα είναι να είσαι καλά με τον άλλον, να έχεις εμπιστοσύνη,κατανόηση και να μάθεις να κάνεις λίγη υπομονή...Αυτά δεν είναι τα συστατικά για μια επιτυχημένη σχέση εξ αποστάσεως αλλά και για μία οποιαδήποτε σχέση!Σωστά?Εξάλλου ο καιρός περνάει τόσο μα τόσο γρήγορα...κυλάει σαν νερό και δεν το καταλαβαίνουμε!
|
|
|
|
| |
|
|
|
ενδιαφερον θέμα. είχα εμπειρία από σχέση εξαποστάσεως, πολύ κακή. γενικά για να λειτουργήσει μια τέτοια σχέση θέλει ΠΟΛΛΑ. θυσίες. εμπιστοσύνη. ειλικρίνια. και άλλα πολλά...πράγματα που χρειάζεται μια σχέση ούτως ή άλλως, αλλά στην απόσταση χρειάζονται στο εικοσαπλάσιο!
εγώ πάντως από μια φορά που την έπαθα, δεν την ξαναπατάω. σόρρυ αλλά έφαγα τρελή νίλα, και άλλωστε γιατί να κάνω σχέση εξαποστάσεως όταν μπορώ να είμαι με την κοπέλα μου στην ίδια πόλη και να βρισκόμαστε όποτε (σχεδόν) θέλουμε χωρίς να κάνουμε ολόκληρο χρονοδιάγραμμα για οικονομικά, οικογενειακά, συγκοινωνίες και άλλα κουραφέξαλα??
|
|
|
|
| |
|
|
|
αυτα που αναφερεις mits_giotix ειναι ταυτοχρονα κ τα υπερ κ τα κατα..
λογικο ειναι να προτιμας, οχι μονο εσυ, μα ο οποιοσδηποτε να χει τον/την αλλον/η μαζι του, διπλα του, καθως αυτη η σχεση θεωρειται πιο σωστη, κ ειναι.
στην σχεση εξ αποστασεως, οπως αναφερει παραπανω η maria_geo επενδυεις πολλα.. μαθαινεις περισσοτερο τον εαυτο σου, τις αντοχες σου κ νιωθεις περιφανος που καταφερες κατι τετοιο, καθως πολλοι το λενε "αρρωστημενο" κ το αποφευγουν. επιλογη τους.
προσωπικα απεχθανομαι αυτες τις σχεσεις που κρατανε δευτερολεπτα η εστω κατι μερες. ειναι προτιμοτερο για μενα το να μαθεις τον αλλον σαν ανθρωπο, καθως αυτο σε κανει καλυτερο..
κ ναι.. νιωθω περιφανη που περασα αυτη τη δυσκολια με επιτυχια.
και ναι.."ο καιρός περνάει τόσο μα τόσο γρήγορα...κυλάει σαν νερό και δεν το καταλαβαίνουμε!"
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αυτό ακριβώς fata morgana! Φυσικά και δεν θα επιλέξεις την σχέση από απόσταση όταν έχεις τον άνθρωπό σου κοντά...σε κανέναν δεν αρέσει να δυσκολεύει τη ζωή του! Όμως αν οι συνθήκες και η ζωή σε οδηγήσει εκεί τι θα κάνεις?Θα τα διαλύσεις όλα και θα ξεχάσεις ότι έζησες ως τώρα μόνο και μόνο για την απόσταση? Ειδικά στην σημερινή εποχή που τα μέσα είναι τόσα πολλά και σε βοηθούν να κρατάς επαφή με τον άλλον! Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!
Εξάλλου είπαμε..."Η απόσταση για τη αγάπη είναι όπως ο άνεμος για την φωτιά....σβήνει την μικρή και δυναμώνει την μεγάλη! " Όποιος το είπε αυτό ήταν πολύ σοφός!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Fata_morgana έγραψε:
αυτα που αναφερεις mits_giotix ειναι ταυτοχρονα κ τα υπερ κ τα κατα..
λογικο ειναι να προτιμας, οχι μονο εσυ, μα ο οποιοσδηποτε να χει τον/την αλλον/η μαζι του, διπλα του, καθως αυτη η σχεση θεωρειται πιο σωστη, κ ειναι.
στην σχεση εξ αποστασεως, οπως αναφερει παραπανω η maria_geo επενδυεις πολλα.. μαθαινεις περισσοτερο τον εαυτο σου, τις αντοχες σου κ νιωθεις περιφανος που καταφερες κατι τετοιο, καθως πολλοι το λενε "αρρωστημενο" κ το αποφευγουν. επιλογη τους.
προσωπικα απεχθανομαι αυτες τις σχεσεις που κρατανε δευτερολεπτα η εστω κατι μερες. ειναι προτιμοτερο για μενα το να μαθεις τον αλλον σαν ανθρωπο, καθως αυτο σε κανει καλυτερο..
κ ναι.. νιωθω περιφανη που περασα αυτη τη δυσκολια με επιτυχια.
και ναι.."ο καιρός περνάει τόσο μα τόσο γρήγορα...κυλάει σαν νερό και δεν το καταλαβαίνουμε!" |
κοίτα σε καταλαβαίνω, και ναι νιώθω "περήφανος" (???) που άντεξα σε σχέση εξ αποστάσεως χωρίς να κερατώσω ή να κάνω άλλες βλακείες, αλλά αυτό το πράγμα δεν το ξαναπερνάω... μια φορά μου ήταν αρκετή.
και ναι, και εγώ απεχθάνομαι τις σχέσεις των ημερών/εβδομάδων...
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |