Ανακοινώσεις Συλλόγου Διδασκόντων και προσωπικού

   
   

 Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα

 
Συγγραφέας Ανακοινώσεις Συλλόγου Διδασκόντων και προσωπικού
 
       
Δευ, 03 Οκτ 2011 10:36 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


03.10.2011 έγραψε:
Κάλεσμα Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου ΔΕΠ προς Σύγκλητο

Προς τα μέλη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αιγαίου,
Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με την κατανομή των πιστώσεων για την πρόσληψη συμβασιούχων ορισμένου χρόνου διδασκόντων βάσει του ΠΔ 407/80 που απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας σε όλα τα πανεπιστήμια, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα λάβει για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12, 40 πιστώσεις έναντι των 80 που προβλέπονταν στον τετραετή προγραμματισμό (*) και έναντι των 91 που είχαμε πέρσι.

Με βάση τις ομόφωνες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου:
    1. «Ζητάμε ομόφωνα τον διορισμό των μελών ΔΕΠ που έχουν εκλεγεί και τη χορήγηση των αναγκαίων πιστώσεων συμβασιούχων συναδέλφων που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εφ´ όσον δεν δοθούν οι απαραίτητες πιστώσεις, εξέλιξη που θεμελιώνει αδυναμία λειτουργίας του Ιδρύματος, καλείται η Σύγκλητος να προβεί στην αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος.»

    2. «Με βάση την κοινή θέση όλων των συλλόγων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ότι "η απώλεια έστω και μίας θέσης εργασίας οποιουδήποτε κλάδου (διδάσκοντες βάσει του ΠΔ 407/80, διοικητικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ) θα οδηγήσει το Ίδρυμα μας σε ουσιαστική αδυναμία συνέχισης παροχής, ως οφείλει έναντι των φοιτητών/τριών και ευρύτερα της κοινωνίας, της ποιότητας σπουδών και υπηρεσιών που σήμερα παρέχει, προκαλώντας την αναστολή λειτουργίας του" αποφασίζουμε ομόφωνα να καλέσουμε τη Σύγκλητο να προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας του ιδρύματος εάν πρόκειται να χαθεί έστω και μια θέση εργασίας


     
 
       
Δευ, 03 Οκτ 2011 1:14 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Irene
Έμπειρος
Έμπειρος


Nov 29, 2008
232
Τόπος: Άγιος Νικόλαος , Κρήτη


Γνωρίζουμε αν ισχύει γενικά για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου;
Έχει ακουστεί ότι θα γίνει μόνο στη Μυτιλήνη!!!!

     
 
       
Δευ, 03 Οκτ 2011 9:21 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Ενιαίος είναι ο σύλλογος ΔΕΠ, το κάλεσμα ισχύει για όλα τα μέλη σε όλα τα νησιά.

Είναι όμως απίθανο να απεργήσουν όλοι οι καθηγητές για 5 ημέρες, οπότε ας μην αλλάξει κανείς τον προγραμματισμό του με βάση την εξαγγελία μίας κινητοποίησης.

Δε νομίζω να αποφασίσει αναστολή λειτουργίας η Σύγκλητος, είναι πολύ τραβηγμένο. Όχι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά είναι ακραίο ως μέτρο.

     
 
       
Κυρ, 09 Οκτ 2011 10:52 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


06.10.2011 έγραψε:
Συμμετοχή του Συλλόγου ΕΕΔΙΠ στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Συλλόγου ΔΕΠ

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας,

Πάγια θέση των μελών του Συλλόγου μας ήταν και είναι ότι οι μονοήμερες και ολιγοήμερες συμβολικές απεργίες δεν συνιστούν αποτελεσματικό μέσο πίεσης, αντίδρασης και διεκδίκησης, σε αντίθεση με μια απεργία διαρκείας, εφόσον θεωρούμε ότι τα αιτήματα μας είναι αντικειμενικώς δίκαια και μη αμφισβητήσιμα. Βασική προϋπόθεση, δε, είναι να έχουν εξαντληθεί κάθε άλλου είδους μορφές δράσης (π.χ. συλλογικές πορείες διαμαρτυρίας, ευρεία ενημέρωση της κοινής γνώμης με κάθε πρόσφορο τρόπο, κ.ά.)

Έχουμε, επίσης, ομόφωνα υποστηρίξει ότι είμαστε υπέρ του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Θεωρούμε, βέβαια αναφαίρετο δικαίωμα των φοιτητών μας την απόφαση τους για αποχή από τα μαθήματα ή για άλλο μέσο διεκδίκησης, είμαστε, όμως, αντίθετοι σε κάθε μορφή κατάληψης χώρων που ανήκουν όχι μόνον σε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, αλλά σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Τα Πανεπιστήμια αποτελούν χώρους διάχυσης γνώσης και πολιτισμού, διεξαγωγής έρευνας, κ.λπ. Είναι σημαντικό να παραμένουν ανοικτά, ώστε, παράλληλα με τη μάθηση και την έρευνα, να δίνουν βήμα σε όλους για πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, κ.λπ.

Εντούτοις, δεδομένου ότι ο Σύλλογος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου μας αποφάσισε να προχωρήσει σε 5/ημερη απεργία από τις 10 έως και τις 14 Οκτωβρίου, δηλώνουμε ότι θα συμμετέχει και ο δικός μας Σύλλογος, σε ένδειξη συμπαράστασης στην απόφαση του Συλλόγου ΔΕΠ και, κυρίως, ως διαμαρτυρία για τις μαζικές απολύσεις των συναδέλφων μας με ΠΔ 407/80 και για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του διορισμού των εκλεγμένων μελών ΔΕΠ και ΕΕΔιΠ. Αυτό και μόνον το γεγονός, σε συνδυασμό με τα αδιέξοδα στα οποία οδηγεί η αντισυνταγματικότητα και η εφαρμογή πολλών εκ των διατάξεων του νέου Νομοσχεδίου, συντελεί στην αδυναμία λειτουργίας των περισσότερων Ιδρυμάτων της Χώρας, και ιδίως της Περιφέρειας, τα οποία ταλανίζονται από παρόμοια προβλήματα.

Διευκρινίζουμε ότι συμπαραστεκόμαστε σε απεργιακούς αγώνες, όχι, όμως σε απλή αποχή από τα διδακτικά καθήκοντα.

Θέλουμε, τέλος, να τονίσουμε ότι βασική προϋπόθεση για να είναι αποτελεσματικός κάθε είδους αγώνας είναι η λήψη συλλογικών αποφάσεων και κοινής δράσης όλων των συνιστωσών, όχι μόνον του δικού μας Πανεπιστημίου, αλλά και των υπολοίπων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Η συνεργασία και η συστράτευση μεταξύ των εργαζομένων όλων των κατηγοριών, των φοιτητών και των Διοικήσεων όλων των Ιδρυμάτων για κοινή ή, έστω, συμπληρωματική δράση θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη.


Για το Δ.Σ. του ΣΕΕΔιΠ Π.Α.

Η πρόεδρος
Αύρα Καραφίλη

Η γενική γραμματέας
Αικατερίνη Νικολαρέα


     
 
       
Τρι, 11 Οκτ 2011 8:48 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


11.10.2011 έγραψε:
Ύβρεις και απαράδεκτη συμπεριφορά κατά μελών ΔΕΠ

Το Κ.Σ. του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου καταδικάζει απερίφραστα την τοιχοκόλληση στα κτήρια της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης ανυπόγραφων αφισών με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Αιγαίου που υπέγραψαν στην δικτυακή ιστοσελίδα για ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

Ανεξάρτητα εάν η άποψη αυτή εκφράζει το σύνολο των μελών του Συμβουλίου οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά εναντίον μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας γιατί εξέφρασαν την άποψη τους δεν έχει θέση σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα. Υπερασπιζόμαστε το Ακαδημαϊκό Άσυλο ακριβώς για να διασφαλίσουμε την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και η στοχοποίηση μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι επικεικώς απαράδεκτη και οπωσδήποτε καταδικαστέα.

Όσοι προχώρησαν σ’ αυτή την ενέργεια ή τη στήριξαν ας αναλογιστούν ότι αυτοαναιρούνται με παρόμοιες πράξεις.

Απόφαση ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου

---------------------------------------------------

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία. Μειοψήφησε η ΑΣΠΑ.

Eνώ ο κόσμος καίγεται…

Για την ιστορία, μιλάμε για 17 + 2 υπογράφοντες όλους κι όλους.
Ένας έχει εκλεγεί σε άλλο ίδρυμα και ένας ετοιμάζεται να βγει (και επισήμως) στη σύνταξη.

Ας καταδικάσουν ό,τι δεν τους αρέσει. Παχιά λόγια ξέρει να γράφει ο καθένας.
Στο διαταύτα: υπάρχουν οι στοιχειώδεις πόροι για την επόμενη τριετία;
(δεν θέτω καν υπό συζήτηση πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα)
Σε ποια ομαλότητα υποστηρίζουν να επανέλθουν τα ιδρύματα;

Εκτός αν εννοούν την επέκταση της αποχαύνωσης που ήδη βλέπουμε.

     
 
       
Πεμ, 13 Οκτ 2011 3:47 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


13.10.2011 έγραψε:
Απόφαση Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων στο Δημόσιο στη Σύρο

Παρακαλώ για την κοινοποίηση σε όλο το Αιγαίο της απόφασης της ΓΣ των εργαζομένων του δημοσίου στη Σύρο την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Κυριάκος Ζερβουδάκης,
εκπρόσωπος διοικητικών υπαλλήλων μονάδας Σύρου


Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού


     
 
       
Δευ, 17 Οκτ 2011 7:07 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


13.10.2011 έγραψε:
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, έλαβε ομόφωνα την απόφαση έκδοσης της παρακάτω ανακοίνωσης:

To Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχει την απόλυτη πεποίθηση ότι σ’ ένα πανεπιστημιακό Ίδρυμα, πέρα από τον κύριο στόχο της μετάδοσης της γνώσης και της καλλιέργειας της επιστήμης, είναι αναγκαίο όλες οι συνιστώσες του να προασπίζουν, να διδάσκουν και να διασφαλίζουν την ελεύθερη έκφραση και διακίνηση ιδεών, στο πλαίσιο ενός δημοκρατικού, ειλικρινούς και με ίσους όρους για όλους διαλόγου.

Ενέργειες που προσβάλλουν την προσωπικότητα οποιουδήποτε προσώπου ή θεσμού υπό τη μορφή ανώνυμων καταγγελιών καταλύοντας έτσι την ουσία του ασύλου, είναι πάγια θέση μας, όπως έχουμε διατυπώσει με έμφαση και στο παρελθόν, ότι είναι κατακριτέες.

Εντύπωση προκαλεί πώς τέτοιου είδους ενέργειες που θα έπρεπε να καταδικάζονται από το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας -ώστε η διεκδίκηση του ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και απόψεων να μην μένουν ως απλό αίτημα στα χαρτιά ή στις ανακοινώσεις- δεν τυγχάνουν ομόφωνης αποδοκιμασίας από συλλογικούς φορείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


     
 
       
Δευ, 17 Οκτ 2011 3:35 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


17.10.2011 έγραψε:
Σύλλογος ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου

Απεργία στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2011

Με βάση την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (26/09/2011) καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στην πανεργατική - πανυπαλληλική απεργία στις 19 Οκτωβρίου σε συμπόρευση με τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Με δεδομένο ότι η πανεργατική πανυπαλληλική απεργία από 24ωρη απεργία έχει μετατραπεί σε 48ωρη το ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε διεύρυνση της σχετικής απόφασης της προηγούμενης Συνέλευσης και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην απεργία στις 20 Οκτωβρίου.


     
 
       
Τρι, 18 Οκτ 2011 10:32 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


18.10.2011 έγραψε:
Ανακοίνωση ΠΟΕΤΕΠ για την απεργία 19 και 20 Οκτωβρίου

Συνάδελφοι,
Σας στέλνουμε την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Τ.Ε.Π για την 48ωρη απεργία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


     
 
       
Δευ, 07 Νοέ 2011 8:23 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Tρεις ανακοινώσεις του ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ, σχετικά με την νέα αναβολή στους διορισμούς των εκλεγμένων μελών ΔΕΠ, με τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις πανεπιστημίων και ΤΕΙ και με τον διορισμό της 5μελούς Οργανωτικής Επιτροπής βάσει του νέου νόμου-πλαισίου.

07.11.2011 έγραψε:
Νέα αναβολή στους διορισμούς εκλεγμένων μελών ΔΕΠ

Το ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου καταγγέλλει την προκλητική και προσβλητική παλινωδία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και συνολικά της κυβέρνησης, που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αρνούνται να προχωρήσουν στους διορισμούς 400 εκλεγμένων μελών ΔΕΠ και ΕΠ, ανάμεσά τους και 13 συναδέλφων του δικού μας Πανεπιστημίου, παρότι είχε ήδη από τον Αύγουστο εκδοθεί η σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την έγκριση των εν λόγω διορισμών (ΦΕΚ 1874/25.08.11) και είχαν ολοκληρωθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες.

Πρόκειται για ενέργεια που κυριολεκτικά αποδιαρθρώνει πλευρές της εκπαιδευτικής και ακαδημαϊκής διαδικασίας και επιτείνει τη συνθήκη υπονόμευσης της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Δείχνει πόσο καταστροφικές είναι οι πολιτικές που ακολουθούνται.

Η διαμορφούμενη κατάσταση αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο εμπαιγμό για όσους υπέστησαν την απώλεια των συμβάσεων 407 -είτε υπό διορισμό είτε όχι - δεδομένου ότι οι επικείμενοι διορισμοί αποτέλεσαν ένα από τα κύρια επιχειρήματα του Υπουργείου για την τόσο μεγάλη περικοπή των θέσεων.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία να εκδώσουν τώρα τα σχετικά ΦΕΚ για τον διορισμό των 400 συναδέλφων και να προχωρήσουν άμεσα στον διορισμό των υπολοίπων εκλεγμένων μελών ΔΕΠ.

Καλούμε την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου να εκφράσει με έμπρακτο τρόπο την διαμαρτυρία της και να συντονιστεί με τα άλλα Ιδρύματα γύρω από αυτή την απαίτηση.

Καλούμε επίσης τη Σύγκλητο και την Πρυτανεία να εξετάσουν κάθε τρόπο με το οποίο μπορεί το Ίδρυμα να εξασφαλίσει τη μισθοδοσία όσων αδιορίστων συναδέλφων αποδέχθηκαν να διδάξουν το τρέχον εξάμηνο με την συνεννόηση ότι θα διοριστούν άμεσα. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε την αμισθί εργασία μέσα στο Πανεπιστήμιο.

Συμμετέχουμε-στηρίζουμε την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 7/11 10.00 π.μ


07.11.2011 έγραψε:
Για τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις πανεπιστημίων και ΤΕΙ

Λίγο πριν τη παραπομπή των διορισμών των νέων συναδέλφων, τόσο του Πανεπιστημίου Αιγαίου όσο και των λοιπών πανεπιστημίων και ΤΕΙ, σε επώδυνη αοριστία, η ανακίνηση από την Υπουργό Παιδείας του ζητήματος των συγχωνεύσεων και καταργήσεων Τμημάτων, Σχολών και Ιδρυμάτων - με επιστολή στα ΑΕΙ που απαιτεί "εσωτερικές αναδιαρθρώσεις και συγχωνεύσεις" - εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.

Μπροστά στις παλινωδίες που αντιμετωπίζουμε, η συρρίκνωση και υπονόμευση του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου της δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης συνολικότερα είναι πλέον με βεβαιότητα στόχος.

Το ΚΣ του ΣΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλεί τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου μας να απορρίψει κατηγορηματικά κάθε πιεστικό τελεσίγραφο περί ανάγκης «εσωτερικών αναδιαρθρώσεων και συγχωνεύσεων». Η «Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού» του Πανεπιστημίου, που συνεδριάζει στην αρχή αυτής της εβδομάδας ας αναδείξει το έργο και τις ανάγκες του ιδρύματος μας σαν ηχηρή απάντηση, μη δεχόμενη σε καμία περίπτωση ούτε και τη θέση σε συζήτηση τέτοιων ζητημάτων.


07.11.2011 έγραψε:
Διορισμός 5μελούς Οργανωτικής Επιτροπής: Η πανεπιστημιακή κοινότητα να μην «συναινέσει στον επείσακτο θεσμικό ρόλο της επιτροπής»

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (με ημερομηνία 25/10/2011) η Yπουργική Απόφαση για το διορισμό της πενταμελούς Οργανωτικής Επιτροπής, που έχει την ευθύνη για την ανάδειξη των μελών του πρώτου Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 1 έως και 5 του άρθρου 76 του Ν. 4009/2011.

Η απόφαση αυτή είναι ένα ακόμη βήμα στην κατάλυση της δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης και την κατάργηση του δημοκρατικού και αυτοδιοίκητου χαρακτήρα των πανεπιστημίων. Ο σύλλογός μας έχει πάρει σαφή θέση κατά του νόμου και κατά της εφαρμογής του, με αποφάσεις τόσο του ΚΣ όσο και των Γενικών του Συνελεύσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, θεωρούμε ότι αποτελεί πράξη ακαδημαϊκής αλλά και δημοκρατικής ευθύνης να μην εφαρμοστούν αυτές οι διαδικασίες.

Γι' αυτό και στηρίζουμε την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου μας η οποία καλεί την πανεπιστημιακή κοινότητα του Αιγαίου «να μην συναινέσει στον επείσακτο θεσμικό ρόλο της επιτροπής».

Καλούμε, για μια ακόμη φορά, τους/τις συναδέλφους μας να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σε κάθε φάση προετοιμασίας και διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων, και όλους τους φορείς της πανεπιστημιακής κοινότητας να μην επιτρέψουν τη συγκρότηση των Συμβουλίων και να μη νομιμοποιήσουν την θεσμική εκτροπή που προκλητικά η κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλει.

Καλούμε τους συναδέλφους μας που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην πενταμελή οργανωτική επιτροπή να σεβαστούν την ομόθυμη αντίθεση της πανεπιστημιακής κοινότητας σε αυτή τη διαδικασία, να μη γίνουν συνυπεύθυνοι σε μια θεσμική εκτροπή και να τιμήσουν την απόφαση της Συγκλήτου παραιτούμενοι από την επιτροπή.

Καλούμε τις δημοκρατικά εκλεγμένες Πρυτανικές Αρχές να μην συνδράμουν με κανέναν τρόπο στη γραμματειακή υποστήριξη της πενταμελούς Οργανωτικής Επιτροπής.


     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας) 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις radio-LOFOS: Αναρτήσεις-ανακοινώσεις ...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Ραδιοφωνικός Σταθμός «Lofos Radio» Απαντήσεις: 0

Πεμ, 29 Μάρ 2018 12:20 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ψήφισμα Φοιτητικού Συλλόγου Τμήματος ...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής Απαντήσεις: 0

Τρι, 18 Μάρ 2014 10:19 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ψήφισμα Συγκλήτου αναφορικά με διαθεσ...

από inertia
Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 0

Τετ, 04 Σεπ 2013 2:09 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ανακοινώσεις - Συναντήσεις & Πρόσ...

από diti
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Ραδιοφωνικός Σταθμός «Lofos Radio» Απαντήσεις: 5

Πεμ, 11 Απρ 2013 9:38 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΣΘΕ-Ανακοινώσεις] Εστίες - Σίτιση - ...

από sgep
Συζήτηση: ΣΑΜΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 20

Τετ, 07 Νοέ 2012 4:04 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics