Ανακοινώσεις Συλλόγου Διδασκόντων και προσωπικού

   
   

 Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα

 
Συγγραφέας Ανακοινώσεις Συλλόγου Διδασκόντων και προσωπικού
 
       
Παρ, 02 Δεκ 2011 10:09 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


02.12.2011 έγραψε:
Αποφάσεις ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου

Στις 29 Νοεμβρίου, μετά από απόφαση του ΚΣ του Συλλόγου ΔΕΠ, συγκλήθηκε Γενική Συνέλευση για να συζητήσει τις τρέχουσες εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και τους τρόπους δράσης μας.

Διαπιστώθηκε έλλειψη απαρτίας και η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου.

Μετά από πρόταση για σύγκληση ΚΣ που είχε προταθεί από μέλη τα οποία δεν παρερεύθησαν, με τα παρόντα μέλη του ΚΣ (εκ μέρους της ΑΣΠΑ: Δ. Δριβαλιάρης, Τ. Ζορμπαλά, Π. Σωτήρης και ανεξάρτητο μέλος: Ε. Θανοπούλου) πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνεδρίαση του ΚΣ με την συμμετοχή των υπολοίπων παρόντων μελών του Συλλόγου.

Μετά από αναλυτική συζήτηση το ΚΣ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
  1. Στο πλαίσιο των προηγούμενων αποφάσεων του ΣΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τη μη εφαρμογή του νέου νόμου καλούμε τους συναδέλφους να μην συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Ιδρύματος, να μην τη νομιμοποιήσουν και να αποτρέψουν αυτήν τη θεσμική εκτροπή. Προχωράμε σε συντονισμό με την υπόλοιπη πανεπιστημιακή κοινότητα του Αιγαίου (διοικητικούς και φοιτητές) στην κατεύθυνση της κατάργησης του νέου νόμου και επιβεβαιώνουμε την αναγκαιότητα πανελλαδικού συντονισμού των Συλλόγων ΔΕΠ σε αυτή την κατεύθυνση.


  2. Μετά την τελευταία συνάντηση της ΠΟΣΔΕΠ με το Υπουργείο Παιδείας (24/11/2011) και την ενημέρωση που λάβαμε, επιβεβαιώσαμε τη θέση μας ότι η ηγεσία της ΠΟΣΔΕΠ λειτουργεί ως σύμβουλος της κυβέρνησης υπονομεύοντας τον αγώνα των πανεπιστημίων.
  Η ηγεσία της ΠΟΣΔΕΠ έθεσε ζητήματα όπως ο χωροταξικός επανασχεδιασμός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και το ενιαίο μισθολόγιο, τα οποία, στις σημερινές συνθήκες, ανοίγουν το δρόμο για τη συρρίκνωση της ανώτατης εκπαίδευσης και την περαιτέρω μισθολογική υποβάθμιση των πανεπιστημιακών.

  Θέση του ΚΣ είναι ότι στις σημερινές συνθήκες συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα με καταργήσεις/συγχωνεύσεις σχολείων, νοσοκομείων, εφοριών κα, αλλά και απολύσεων, υπό μορφή εφεδρείας, δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων, κάθε συζήτηση για τον χωροταξικό επανασχεδιασμό των πανεπιστημίων σημαίνει συρρίκνωση της ανώτατης εκπαίδευσης και της ερευνητικής υποδομής της χώρας με ολέθριες συνέπειες για την διαρροή φοιτητικού δυναμικού και άξιων επιστημόνων.


  3. Μετά την εργασιακή "εφεδρεία" χιλιάδων δημόσιων υπαλλήλων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και διοικητικοί υπάλληλοι πανεπιστημίων (όπως Γεωπονικό, ΕΜΠ, Αθηνών), καλούμε το Διοικητικό Συμβούλιο των Διοικητικών Υπαλλήλων του Π. Αιγαίου σε κοινή σύσκεψη (μέσω τηλεδιάσκεψης) για να γίνει μία καταρχήν ενημέρωση και να προταθεί ένας κοινός βηματισμός.

  Η εργασιακή εφεδρεία αποτελεί ουσιαστικά την κερκόπορτα για την απόλυση δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων από το Δημόσιο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανατροπή αυτού του μέτρου, που σε λίγο θα πλήξει και τον χώρο της εκπαιδευτικών, είναι η συμπόρευση με όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα. Η εφεδρεία καθιστά επιτακτική τη μη εφαρμογή των θεσμών των συμβουλίων που θα βρεθούν στη θέση του διαχειριστή των απολύσεων. Η ήδη διαμορφούμενη κατάσταση ανθρωπιστικής κρίσης γύρω μας επιβάλλει την ταχύτατη οργάνωση της κοινότητας μας με βάση την κοινωνική αλληλεγγύη. Το ΚΣ στηρίζει τις πρωτοβουλίες συναδέλφων σ' αυτήν την κατεύθυνση.


  4. Κοινή διαπίστωση ήταν η ανάγκη ύπαρξης ηλεκτρονικής λίστας για την ελεύθερη διακίνηση των μηνυμάτων όλων των συναδέλφων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ΔΕΠ και 407) χωρίς την παρέμβαση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συλλόγου ΔΕΠ.

  Αποφασίστηκε η διαμόρφωση μιας τέτοιας λίστας με πρωτοβουλία του Συλλόγου. Οι κανόνες χρήσης της λίστας και οι επιμέρους λεπτομέρειες, θα αποσταλούν σε επόμενο μήνυμα.


     
 
       
Δευ, 12 Δεκ 2011 12:18 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Παράθεση:
Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού για κατάληψη σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού (έκτακτη συνεδρίαση 9/12/2011), σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αποφάσισε :

1. Να προβεί, σύμφωνα με την απόφαση του Κ.Σ. της Ο.Δ.Π.Τ.Ε., σε κατάληψη των Διοικητικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος σε όλες τις Πανεπιστημιακές Μονάδες την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, προκειμένου να ανασταλεί η διοικητική λειτουργία τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εφαρμογή του Νόμου 4024/2011 (προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, εφεδρεία κ.λ.π.) και του Νόμου 4009/2011 (Νόμος πλαίσιο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση)».

2. Να μην παρακωλύσει την πραγματοποίηση της συνεδρίασης της Συγκλήτου, της Πέμπτης 15/12/2011, που θα λάβει χώρα στην ομώνυμη αίθουσα του κτηρίου Διοίκησης στη Μυτιλήνη, κρίνοντας ότι είναι ύψιστης σημασίας για το προσωπικό του Ιδρύματος η τοποθέτησή της, με έκδοση σχετικού ψηφίσματος, επί των ζητημάτων της εφεδρείας, προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας και όσων άλλων πηγάζουν από την εφαρμογή του Ν. 4024/2011.

3. Να μην παρακωλύσει καμία άλλη λειτουργία που δεν άπτεται διοικητικών λειτουργιών του Ιδρύματος.

4. Να καταθέσει, διά του εκπροσώπου του διοικητικού προσωπικού στη Σύγκλητο, σχέδιο ψηφίσματος για τα αντισυνταγματικά και κοινωνικά ανάλγητα μέτρα που εισάγονται και για το προσωπικό των Ιδρυμάτων της Ανώτατης Εκπαίδευσης με τον Ν. 4024/2011.

5. Να ζητήσει από τους εκπροσώπους των Μονάδων να συντονίσουν την εν λόγω δράση στις Μονάδες τους.

6. Να καλέσει όλες και όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν ενεργά με την παρουσία τους τις καταλήψεις που θα πραγματοποιηθούν στις Πανεπιστημιακές Μονάδες του Ιδρύματος.


     
 
       
Τρι, 13 Δεκ 2011 12:26 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


13.12.2011 έγραψε:
Μήνυμα συμπαράστασης στον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού

Ο Σύλλογος Συμβασιούχων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στην απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου για κινητοποιήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εφαρμογή των Νόμων 4024/2011 και 4009/2011 και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν τις καταλήψεις που θα πραγματοποιηθούν στις Πανεπιστημιακές Μονάδες του Ιδρύματος.


     
 
       
Τετ, 14 Δεκ 2011 10:34 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Παράθεση:
Ανακοίνωση ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου (14/12/2011)

Συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το ΚΣ του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην κινητοποίηση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού την Πέμπτη 15 Δεκέμβρη και τις καταλήψεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες.

Ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας στην καταγγελία του συνόλου των ρυθμίσεων και των αποφάσεων της κυβέρνησης και της Τρόικα, που απειλούν να οδηγήσουν το διοικητικό προσωπικό στην ανεργία και την ανώτατη εκπαίδευση στην πλήρη συρρίκνωση και την απαξίωση.

Ειδικότερα:
  Καταγγέλλουμε τις ρυθμίσεις για την εφεδρεία που οδηγεί σε απολύσεις προσωπικού. Η εργασιακή εφεδρεία αποτελεί ουσιαστικά την κερκόπορτα για την απόλυση δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων από το Δημόσιο. Ιδίως δε, εάν υιοθετηθούν οι προτάσεις της Τρόικα για 150.000 απολύσεις μέχρι το 2015 οδηγούμαστε σε πλήρη αποδόμηση του δημόσιου τομέα, σε στρατιές ανέργων και στην πλήρη εξαθλίωση των εργαζομένων του δημόσιου τομέα.

  Άλλωστε, αυτά δεν αφορούν μόνο το διοικητικό προσωπικό, αλλά σύντομα θα αφορούν και το διδακτικό προσωπικό. Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει τις απολύσεις αρκετών συναδέλφων 407/80, πρωτοφανείς καθυστερήσεις στους διορισμούς των εκλεγμένων συναδέλφων και πολύ πρόσφατα την απαράδεκτη εγκύκλιο που ακυρώνει τις εκλογές λεκτόρων μετά τις 6/9/2011.

  • Θεωρούμε ότι η «διοικητική αναδιοργάνωση» που απαιτεί το Υπουργείο σημαίνει μείωση και συρρίκνωση του διοικητικού προσωπικού, την ίδια στιγμή που το Πανεπιστήμιό μας είναι υποστελεχωμένο.

  • Απορρίπτουμε τους κάθε είδους εκβιασμούς και τελεσίγραφα που αποστέλλουν οι εκπρόσωποι της πολιτικής εξουσίας απαιτώντας την πλήρη συμμόρφωση με αυτή την πολιτική. Δεν δεχόμαστε καμιά απόλυση προσωπικού, δεν μπορούμε να ανεχτούμε προσωπικό του ιδρύματός μας να είναι σε ομηρία, απαντάμε με συλλογικότητα κι αλληλεγγύη στη λογική των αντιποίνων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση. Σήμερα μας ζητούν κάποιες απολύσεις. Αύριο θα μας ζητήσουν να υπογράψουμε τη θανατική καταδίκη σχολών και τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με όλες τις συνέπειες για όσους το δημιούργησαν και το υπηρετούν.

Σε αυτό το πλαίσιο:
  • Συντονίζουμε τη δράση μας με όλους τους συλλόγους εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο και με τους φοιτητικούς συλλόγους.

  • Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν τις καταλήψεις και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους διοικητικούς. Τα προβλήματα είναι κοινά, κοινός είναι κι ο αγώνας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανατροπή αυτού του μέτρου, είναι η συμπόρευση με όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα.

  • Καλούμε τη Σύγκλητο και τις Πρυτανικές αρχές να υπερασπιστούν και το προσωπικό και τη λειτουργία του Ιδρύματος. Σήμερα κινδυνεύουν οι διοικητικοί να είναι στην εφεδρεία, αύριο ο καθένας κι η καθεμιά μας.


     
 
       
Δευ, 19 Δεκ 2011 12:27 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Σχετικά με το θέμα της κατάργησης κενών οργανικών θέσεων:

Στοιχεία για έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης σύμφωνα με τον ν.4024/2011 (14.11.2011)

     
 
       
Δευ, 16 Ιαν 2012 1:12 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Για τους συμβασιούχους και αδιόριστους διδάσκοντες:

Επειδή θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί το 2013

     
 
       
Παρ, 20 Ιαν 2012 1:25 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Ευχαριστήριο μήνυμα συλλόγου συμβασιούχων

     
 
       
Δευ, 12 Μάρ 2012 4:35 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


09.03.2012 έγραψε:
Ανακοίνωση ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου - 9 Μαρτίου 2012

Για την αναγνώριση προϋπηρεσίας νέων μελών ΔΕΠ

Η επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση του Μνημονίου ενάντια στα Πανεπιστήμια συνεχίζεται.

Στο νέο νόμο για τα πανεπιστήμια, στις δραστικές μειώσεις του προϋπολογισμού των ιδρυμάτων, στην διακοπή της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων, στις περικοπές των πιστώσεων για συμβασιούχους διδάσκοντες, στην απαράδεκτη καθυστέρηση των διορισμών των εκλεγμένων συναδέλφων, στη μείωση των αποδοχών των πανεπιστημιακών, προστίθεται η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με την προϋπηρεσία των νέων μελών ΔΕΠ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που επικαλείται το πάγωμα της μισθολογικής ωρίμανσης από τον Ιούλιο του 2011, δεν αναγνωρίζεται εφεξής η προϋπηρεσία των νεοδιοριζόμενων και πρόσφατα διορισθέντων μελών ΔΕΠ, με συνέπεια να μην τους χορηγείται κανένα επίδομα προϋπηρεσίας.

Το ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου καταγγέλλει την απόφαση αυτή, που καταργεί ένα ακόμη δικαίωμα για τους πρόσφατα διορισμένους και τους υπό διορισμό συναδέλφους, δημιουργώντας έτσι δύο κατηγορίες διδασκόντων. Απαιτούμε από την κυβέρνηση την αναγνώριση της προϋπηρεσίας και τη χορήγηση χρονοεπιδόματος σε όλα τα νέα μέλη ΔΕΠ και καλούμε τη Σύγκλητο να πράξει το ίδιο.
Είναι το στοιχειώδες που μπορούμε να ζητήσουμε για τους συναδέλφους μας που ούτως ή άλλως μόνο μειώσεις μισθών πιθανόν να γνωρίσουν.

Το ΚΣ Συλλόγου ΔΕΠ
Πανεπιστημίου Αιγαίου


     
 
       
Δευ, 10 Σεπ 2012 11:33 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Απόφαση ΔΣ ΣΔΕΠ Παν. Αιγαίου (7/9/2012)

Ανακοίνωση ΠΟΣΔΕΠ, ΟΣΕΠ-ΤΕΙ, ΕΕΕ (9/9/2012)

Αυτές οι ανακοινώσεις δεν επηρεάζουν τη λειτουργία των ιδρυμάτων, πολλά τμήματα λειτουργούν κανονικά.

Eνημέρωση:

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου ΔΕΠ ΠΑ (14/9/2012)

Ανακοίνωση για κινητοποιήσεις ΣΕΕΔιΠ Π.Α. (17/9/2012)

     
 
       
Τρι, 18 Σεπ 2012 7:54 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Το τέλος των διδασκόντων 407/80 και η ορχήστρα του Τιτανικού
  Μέσα από δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και διαρροές για το «πακέτο μέτρων» των 11,9 δισεκατομμυρίων ευρώ, όπου γίνεται αναφορά σε μείωση του προσωπικού σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, έχει γίνει σαφές ότι φέτος δεν θα υπάρξει καμιά πίστωση για συμβασιούχους διδάσκοντες με βάση το ΠΔ 407/80.

  Την ίδια ώρα, το Υπουργείο Παιδείας δήλωσε και επίσημα ότι φέτος δεν θα γίνει κανένας διορισμός από τους εκατοντάδες εκλεγμένους αλλά αδιόριστους καθηγητές πανεπιστημίου. Ακόμη χειρότερα, ο προγραμματισμός είναι αυτοί οι διορισμοί, που αφορούν ανθρώπους που έχουν ήδη συμπληρώσει πάνω από δύο χρόνια αδιοριστίας, να ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα 5 με 7 χρόνια στην καλύτερη περίπτωση.

  Αυτά διαμορφώνουν μια οριακή συνθήκη απαξίωσης της ανώτατης εκπαίδευσης. Χιλιάδες μαθήματα σε πανεπιστημιακές σχολές δε θα προσφερθούν φέτος, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των προγραμμάτων σπουδών. Τμήματα που ιδρύθηκαν πρόσφατα και έχουν ελάχιστα διορισμένα μέλη ΔΕΠ θα βρεθούν σε πλήρη αδυναμία λειτουργίας. Το επιστημονικό δυναμικό θα συρρικνωθεί και εκατοντάδες ερευνητές θα οδηγηθούν στην ανεργία ή την αναγκαστική φυγή στο εξωτερικό, ενισχύοντας την αιμορραγία του επιστημονικού δυναμικού που είναι ήδη σε εξέλιξη.

  Δυστυχώς, μέχρι τώρα η αντίδραση των πανεπιστημιακών αρχών σε όλη την Ελλάδα δεν αντιστοιχεί στην κρισιμότητα του ζητήματος. Πέραν των διαβημάτων προς το Υπουργείο, η προσπάθεια περιορίζεται στην αναζήτηση λύσεων που δεν απαντούν στο πρόβλημα, όπως είναι η αξιοποίηση της επιχορήγησης του ΤΣΜΕΔΕ για τα πολυτεχνικά τμήματα (υπό διακύβευση με δεδομένη την κατάσταση των ασφαλιστικών τμημάτων) ή όσων διδασκόντων μπορούν να έχουν παράλληλη απασχόληση σε προγράμματα. Δυστυχώς, όση φιλοτιμία και εάν επιδειχτεί σε αυτή την κατεύθυνση, δεν απαντά στο συντριπτικό χτύπημα που αντιπροσωπεύει η κατάργηση των σχετικών πιστώσεων.

  Η κρίσιμη στιγμή ήταν πέρσι, όταν τμήματα και Ιδρύματα δέχτηκαν τη σαρωτική μείωση κατά πάνω από 60% των πιστώσεων…


  - Κείμενο διαμαρτυρίας διδασκόντων 407/80 Παν. Αιγαίου (26.01.2011)

  - Ανακοίνωση των διδασκουσών/-όντων με βάση το ΠΔ 407/80 του Παν. Αιγαίου (13.09.2011)

  - e-ΑΠΟΦΑΣΗ σχετικά με τις περικοπές των μισθών των ακαδημαϊκών (17.09.2012)

  - Απόφαση ΓΣ Συλλόγου ΔΕΠ Παν. Αιγαίου (syldid__aegean.gr, 21.09.2012)

  - Ανακοινώσεις Συλλόγου Συμβασιούχων Παν. Αιγαίου


  - Ανακοινώσεις ΑΣΠΑ (παράταξη μελών ΔΕΠ Παν. Αιγαίου)

  - Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Αιγαίου για Σχέδιο "ΑΘΗΝΑ" (24.09.2012)


  - Έλληνες καθηγητές μεταναστεύουν (06.09.2012)

  - Συνεργασία ΑΠΘ και Παν. Τιράνων - Eπαναδραστηριοποίηση Δικτύου Βαλκανικών Πανεπιστημίων

  - Αναστολή λειτουργίας τμήματος Παν. Κρήτης (25.09.2012)


     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας) 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις radio-LOFOS: Αναρτήσεις-ανακοινώσεις ...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Ραδιοφωνικός Σταθμός «Lofos Radio» Απαντήσεις: 0

Πεμ, 29 Μάρ 2018 12:20 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ψήφισμα Φοιτητικού Συλλόγου Τμήματος ...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής Απαντήσεις: 0

Τρι, 18 Μάρ 2014 10:19 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ψήφισμα Συγκλήτου αναφορικά με διαθεσ...

από inertia
Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 0

Τετ, 04 Σεπ 2013 2:09 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ανακοινώσεις - Συναντήσεις & Πρόσ...

από diti
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Ραδιοφωνικός Σταθμός «Lofos Radio» Απαντήσεις: 5

Πεμ, 11 Απρ 2013 9:38 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΣΘΕ-Ανακοινώσεις] Εστίες - Σίτιση - ...

από sgep
Συζήτηση: ΣΑΜΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 20

Τετ, 07 Νοέ 2012 4:04 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics