Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[Ζητήματα / ιδέες / προτάσεις] για το site - πύλη |
|
|
Σχόλια, Επισημάνσεις, Βοήθεια για το website |
| Συγγραφέας |
[Ζητήματα / ιδέες / προτάσεις] για το site - πύλη |
| |
|
|
|
Στο MyAegean έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία για τα καθημερινά φαινόμενα. Ο πρωτεργάτης της πιο πρώην-μη-αξιοποιήσιμης θεωρίας για τα χρονοταξίδια είναι ο inertia! Είναι ο πρώτος που ταξίδεψε στο χρόνο 87' πίσω για να απαντήσει σε κάποιον. Δηλαδή πρώτα έγραψε το μέλος φάντασμα kambog και μετά ο inertia γύρισε πίσω κατά 87' και του απάντησε!
Αν δεν με πιστεύετε ότι ο inertia είναι χρονοταξιδευτής, σας αποδεικνύω παρακάτω τα λεγόμενά μου:
Γι' αυτό σηκωθείτε τώρα από καρέκλες, ντιβάνια, κρεβάτια, καναπέδες και πάρτε στο χέρι σας το ακουστικό του τηλεφώνου και καλέστε 801 11 11 ?? και αγοράστε αυτή τη σειρά βιβλίων που σας αποδεικνύουν ότι ο inertia είναι ταξιδευτής του χρόνου. Ότι δεν σας λένε οι κυβερνήσεις σας το λένε αυτά τα βιβλία. 801 11 11 ?? φίλες και φίλοι και πάρτε αυτά τα βιβλία που θα σας ανοίξουν τα μάτια. 801 11 11 ?? και μάθετε ότι η NASA έκρυβε αυτό το γεγονός αλλά εγώ δεν θα σας πω πως το ανακάλυψα και έγραψα αυτά τα βιβλία. Και μην αποσπάστε από το στόχο σας: Ο inertia είναι χρονοταξιδευτής. και από πάνω σας το αποδεικνύω.
(πλάκα στην πλάκα γιατί έγινε αυτό με το ρολόι? Τα' παιξε ο σερβερ?  )
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
παίζει να είναι μακράν το πιο epic "complain" που έχει υπάρξει τριγύρω!
όσο για το τί συνέβη με το ..ρολόι, δεν έχω ιδέα, θα το ψαχουλέψομεν!!!!!!
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Για τα προσωπικά μηνύματα:
inertia έγραψε:
Στα Προσωπικά Μηνύματα αναβαθμίστηκε μια λειτουργία, μπορείτε πιο εύκολα να αναζητήσετε & επιλέξετε μέλος για να στείλετε μήνυμα! Enjoy! |
Σαν πρόταση, το πιο απλό και εξυπηρετικό θα είναι δίπλα στο όνομα κάθε χρήστη στις συζητήσεις να υπάρχει εικονίδιο ανακατεύθυνσης για ΠΜ, όπως αυτό που υπάρχει στο προφίλ του (Αποστολή Μηνύματος: PMsg). Το έχουν πολλά site, νομίζω το παρέχει η μηχανή (phpBB) αλλά δεν ξέρω τί ρυθμίσεις χρειάζεται (απλή ενεργοποίηση ή αναβάθμιση ή κάτι άλλο).
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
sgep έγραψε:
Για τα προσωπικά μηνύματα:
inertia έγραψε:
Στα Προσωπικά Μηνύματα αναβαθμίστηκε μια λειτουργία, μπορείτε πιο εύκολα να αναζητήσετε & επιλέξετε μέλος για να στείλετε μήνυμα! Enjoy! |
Σαν πρόταση, το πιο απλό και εξυπηρετικό θα είναι δίπλα στο όνομα κάθε χρήστη στις συζητήσεις να υπάρχει εικονίδιο ανακατεύθυνσης για ΠΜ, όπως αυτό που υπάρχει στο προφίλ του (Αποστολή Μηνύματος: PMsg). Το έχουν πολλά site, νομίζω το παρέχει η μηχανή (phpBB) αλλά δεν ξέρω τί ρυθμίσεις χρειάζεται (απλή ενεργοποίηση ή αναβάθμιση ή κάτι άλλο). |
Δεν είναι κάτι που ως εκφάνσεις λειτουργικότητας είναι 'αντικρουόμενες', αντιθέτως, είναι εφικτό να υπάρχουν και τα δύο αυτά ως προτάσεις. Θα το δοκιμάσουμε ενδεχομένως!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
παλιά υπήρχαν όλα αυτά τα κουμπιά του προφίλ χρήστη στην κάτω αριστερή γωνία των πόστς αλλά κάποιος τα έβγαλε
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Και τώρα το ξαναέβαλε (κάτω δεξιά γωνία).
Εννοώ στο δίπλα "κουτί", κοντά στο όνομα χρήστη (div.vcard), γι' αυτό λέω για ρύθμιση.
Έγινε επεξεργασία από τον/την sgep στις Κυρ, 02 Σεπ 2012 3:38 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
..τα εικονίδια είναι σε φάση επανα-σχεδιασμού τόσο από άποψη αισθητικής όσο και λειτουργικότητας μες στην σελίδα ως σύνολο.
Προς το παρόν, κρατούμε λίγο υπομονή.
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Κάντε ό,τι θέλετε, αρκεί μόνο να φύγει το μαύρο-σαν-"κηδειόσημο" πάνω από τη σελίδα δημοσίευσης (τουλάχιστον αποχαιρετήσαμε το "it's-now-or-never-m8" στο κουμπί δημοσίευσης).
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
κι εγώ το προτιμώ μέσα στο vcard παρά δίπλα στο quote
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Tο shoutox εμφανίζεται "μη διαθέσιμο" για τον λογαριασμό μου εδώ και μερικές ημέρες. Νομίζω καταλαβαίνω για ποιο λόγο έγινε αυτό (προτιμάτε να μην εμφανίζονται links για ειδήσεις εκεί, σωστά;) αλλά θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ένα ΠΜ - thx!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |