Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Κατατακτήριες στο Μαθηματικό & παρακολουθήσεις.. |
|
|
τμ. Μαθηματικών |
| Συγγραφέας |
Κατατακτήριες στο Μαθηματικό & παρακολουθήσεις.. |
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:46 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Μα δεν είπα ότι μόνο αυτοί που είναι έως μίας ηλικίας μπορούν να πάρουν πτυχίο και οι άλλοι όχι ! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πώς κάποιος χωρίς να παρακολουθεί μία σχολή αρκετά δύσκολη όπως είναι το μαθηματικό, να πάρει πτυχίο, και αν είναι το ίδιο με το να είσαι εκεί και να παρακολουθείς ας το θεσπίσουμε και να το καθιερώσουμε !
Και όσο αφορά τα λεφτά από μαμά-μπαμπά όλοι οι φοιτητές ή αν όχι όλοι οι περισσότεροι έτσι σπουδάζουν, ακόμα και εσύ φαντάζομαι ! Μην προσβάλλεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους πολλούς φοιτητές που σπουδάζουν έτσι λέγοντας ότι παίρνουν λεφτά από μαμά-μπαμπά λες και είναι τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα (αυτό κατάλαβα αν δεν το εννοούσες έτσι πάσο) .
Εννοείται πως όποιος θέλει απαντάει στον οποιονδήποτε ανεξαρτήτου ειδικότητας δεν αμφέβαλα γι αυτό !
Και τέλος με το που θα παροτρύνεις τον φίλο σου λέγοντάς του π.χ. μία κοπέλα-γυναίκα θέλει να τις δώσεις κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα . Αν μπορείς και θες μπες στο myaegean να της απαντήσεις ! Αυτό δεν σε κάνει αυτομάτως μπαμπά του . Αφήστε αυτές τις μικρότητες, τις κομπλεξικές συμπεριφορές και τους άνευ λόγου εγωισμούς στην άκρη ! Έχουν καταντήσει οι άνθρωποι να μην δέχονται παροτρύνσεις και υποδείξεις από κανένα για να μην τους πουν μικρούς , άσχετους και διάφορους άλλους τέτοιους χαρακτηρισμούς !
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:46 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
1)Άλλο διδάσκομαι κάτι και άλλο το μαθαίνω από μόνος μου, δεν είπα ότι δεν μπορείς να διαβάσεις κάτι μόνος σου και να το μάθεις απλά έχει διαφορά να το διδαχθείς να το διαβάσεις και να το μάθεις από το να το διαβάσεις και να το μάθεις ! Αν νομίζεις ότι διάλεξη δεν έχει να προσφέρει κάτι τότε πάσο !
2) Δεν είπα ότι είναι εύκολο ούτε δύσκολο ούτε ακατόρθωτο ! Αυτό που είπα είναι πως αν είναι να σπουδάζουν όλοι από το σπίτι τους χωρίς να έχουν παρακολουθήσει ούτε μία ώρα διάλεξη να το καθιερώσουμε !
Επιπλέον ναι αυτοί που δεν έχουν άλλες δουλειές αφιερώνουν πιο πολύ ώρα στις σπουδές τους , τουλάχιστον αυτοί που έχουν βάλει ένα στόχο και έναν σκοπό !
3) Δεν έβγαλα συμπέρασμα, υπόθεση έκανα βλέπε παρένθεση , έτσι όπως το έγραψες μπορεί να το καταλάβει ο καθένας όπως θέλει, εγώ προσωπικά δεν βιάστηκα !
4) Δεν είπα ότι εσύ έχεις αυτές τις συμπεριφορές, τις έχει κάποιος που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και όντος έχουν διαφορά αυτές οι λέξεις αλλά νομίζω έχουν τον ίδιο σκοπό, αν είμαι λάθος διορθώστε !
Και τέλος δεν παίζεται εδώ κανένα θέατρο τις απόψεις μας παραθέτουμε και συζητάμε και πίστεψε με έχω βοηθήσει πάρα πολλούς από εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος γι αυτό μην μιλάς για την συμπεριφορά μου όπως δεν μίλησα εγώ για την δική σου !
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:46 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
1),2) Διάβασε αυτά που ρώτησες και διάβασε αυτά που σου απάντησα !
3)Στην παρένθεση έγραψα : Και όσο αφορά τα λεφτά από μαμά-μπαμπά όλοι οι φοιτητές ή αν όχι όλοι οι περισσότεροι έτσι σπουδάζουν, ακόμα και εσύ φαντάζομαι ! Μην προσβάλλεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους πολλούς φοιτητές που σπουδάζουν έτσι λέγοντας ότι παίρνουν λεφτά από μαμά-μπαμπά λες και είναι τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα (αυτό κατάλαβα αν δεν το εννοούσες έτσι πάσο) . Νομίζω ότι ήμουν σαφής στην παρένθεση ότι αν κατάλαβα λάθος πάω πάσο !
4) Έκανα σύγκριση επειδή εσύ είπες ότι εξαιτίας μου δεν μένουν εδώ ! Η σύγκρισή μου βασίστηκε στην δική σου !
Δεν επιτέθηκα σε κανένα προσωπικά απλά ανάφερα τι συνήθως γίνεται !
Δεν επιτέθηκα σε σένα ! Εσύ επιτέθηκες πρώτος σε εμένα και συνέχισες ! Διάβασε από της αρχή τί είπα για σένα !
Δεν παρερμήνευσα τίποτα και πάνω κάτω ξέρουμε τί έχει κάνει ο καθένας !
Επιπλέον δεν διαστρέβλωσα, ούτε γενίκευσα, ούτε παραποίησα κανενός θέση, εσύ το έκανες λέγοντας για την παρένθεση και το επιχείρημα ήταν άτοπο επειδή ήταν επεξηγηματική ! Όχι δεν ήταν επεξηγηματική !
Διάβαζε παρακαλώ αυτά που γράφει ο οποιοσδήποτε !
Εσύ μπορεί να έχεις ξεφύγει κάνοντας τον admin ! Ευτυχώς admin είναι άλλος !
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Παιδιά, έχω βαρεθεί να σας διαβάζω. Δε λέτε τίποτα καινούριο, τα ίδια και τα ίδια ανακυκλώνετε συνεχώς με διαφορετικές διατυπώσεις. Εντάξει, είπε ο καθένας την άποψή του, καταλάβαμε τί θέλετε να πείτε, έχετε όλοι ένα μερίδιο της αλήθειας, αλλά φτάνει!
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:46 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |