Ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Αιγαίου

   
   

 Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα

 
Συγγραφέας Ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Αιγαίου
 
       
Σαβ, 15 Δεκ 2007 5:15 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Πρόσφατα μάθαμε, στην τελετή ορκωμοσίας του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων (2007), πως γίνονται κινήσεις και πολύ σύντομα θα δημιουργηθεί ως ενιαία σχολή, Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Αιγαίου, κάτι που φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα ίδρυμα όπως το Πανεπιστήμιό μας, με διάσπαρτα πολυτεχνικά τμήματα. Αυτό θα σηματοδοτήσει, όπως ακούστηκε, μια νέα εξέλιξη και στο χαρακτήρα και στην ενίσχυση των υποδομών αλλά και των επαγγελματικών δικαιωμάτων των τμημάτων που εντάσσονται σε αυτήν την σφαίρα των επιστημών.

Επίσης ειπώθηκε πως η έδρα της Πολυτεχνικής Σχολής θα βρίσκεται στη Σύρο, σηματοδοτώντας έτσι και τις νέες ανάγκες και οράματα της κίνησης αυτής. Είναι ίσως ένα ακόμη πολύ σημαντικό νέο αυτό που ακούμε, μένει να το δούμε και στην πράξη!

Πάντως το νέο ανακαινισμένο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Σύρου που όπως λέγεται από τις αρχές του 2008 θα μπει σε πλήρη λειτουργία, φαίνεται υπέροχο, από τις πρώτες εντυπώσεις, και όπως επίσης αναφέρθηκε, είναι μάλλον το πρώτο κτίριο στη Σύρο που εναρμονίζεται πλήρως με προδιαγραφές και για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).
Αναμένουμε εναγωνίως και το ανέβασμα του νέου website του τμήματος!!

Μερικά ευχάριστα νέα, ελπίζουμε να έχουμε κι άλλες ενδιαφέρουσες εξελίξεις, αλλά και περισσότερες πληροφορίες! Ότι άλλους σχολιασμούς βέβαια έχουμε, it's a good point το start here!
Roll Eyes WinkΈγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Τετ, 03 Μάϊ 2017 12:27 pm, 2 φορές συνολικά
     
 
       
Δευ, 30 Μάρ 2009 1:18 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Μια νέα εξέλιξη από το "μέτωπο" της δημιουργίας της Πολυτεχνικής Σχολής!
Εστάλη σε όλα τα μέλη του ιδρύματος η παρακάτω ανακοίνωση του Πρύτανη, κ. Τρούμπη:

Παράθεση:

From: Prytanis
Sent: Monday, March 30, 2009 3:07 PM
Subject: ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΚυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι μόλις πριν από λίγο εγκρίθηκε από το ΣΑΠΕ η ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ήταν μια άκρως δύσκολη διαδικασία, ακόμα και κατά τη συνεδρίαση, η οποία έληξε επιτυχώς, χάρη στη συστηματική και επίμονη προσπάθειά μας καθώς και τη σημαντική υποστήριξη που μας παρείχαν συνάδελφοι Πρυτάνεις Ελληνικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων.

Ευελπιστούμε πως η ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής θα λειτουργήσει καταλυτικά στα μείζονος σπουδαιότητας θέματα της εγγραφής των αποφοίτων μας στο ΤΕΕ και της απόκτησης επαγγελματικών δικαιωμάτων των Τμημάτων Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης και Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων.

Με νεώτερο μήνυμα θα σας ενημερώσω εκτενέστερα επί της σημαντικής αυτής εξέλιξης για το Ίδρυμά μας.

Φιλικά,
Α. Τρούμπης
Πρύτανης
Λογικά λέγεται πως είναι ένα καλό βήμα προς τα τμήματα Μηχανικών του ιδρύματος ώστε να ενταχθούν στο ΤΕΕ. Όπως είχε αναφερθεί προφορικά σε κάποια συζήτηση, είναι ο "εύκολος" δρόμος για την ένταξη, καθώς στο καταστατικό (αν κάνω λάθος διορθώστε με) του ΤΕΕ, όλες οι σχολές των Πολυτεχνείων εγγράφονται κατευθείαν στο ΤΕΕ.

*Εν αναμονή για περισσότερες πληροφορίες επι του θέματος!!!

     
 
       
Δευ, 30 Μάρ 2009 8:23 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


slide
Γκουρού
Γκουρού


Nov 04, 2008
772


Ντροπή, να κοροϊδεύουν έτσι τους πολίτες και τους φοιτητές.

Αυτό μόνο και δεν πρόκειται να επεκταθώ γιατί ούτε με αφορά ούτε διαθέτω λόγο επ'αυτού.
O καθένας ας ενημερωθεί και ας κρίνει μόνος του τέτοιες δήθεν θετικές πρωτοβουλίες.

Μπράβο, είστε φανταστικοί συγκλητικοί! Xeirokrotima

     
 
       
Δευ, 30 Μάρ 2009 8:48 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


χμμ, slide, δεν θα διαφωνήσω 100% με τα λεγόμενά σου, ούτε όμως και θα συμφωνήσω...
Δεν γνωρίζω ποιος το είπε το παραπάνω και υπό ποιες συνθήκες και με τι ιδιότητα, καθώς το είδα απλώς κάπου να αναφέρεται γραμμένο, στο net.
Συνεπώς, κρατώ κάθε επιφύλαξη για το αν ισχύει το παραπάνω σχόλιο, καθώς δεν το έχω προσωπικά αναζητήσει ούτε γνωρίζω περισσότερα.

Η εξέλιξη πάντως της δημιουργίας της Πολυτεχνικής Σχολής, ανεξάρτητα από το υπό ποιες συνθήκες θα γίνουν οι μηχανισμοί για την υποβοήθηση ή συνεργασία σε επίπεδο τμημάτων ή οτιδήποτε, ενδεχομένως να είναι ένα καλό βήμα. Τουλάχιστον δεν μπορώ εγώ με ένα μικρό και ταπεινό μυαλό (κι εφόσον δεν έχω επιδιώξει να ψάξω περισσότερα), να βρω αρνητικά από μια τέτοια εξέλιξη..

Από εκεί κι έπειτα, δεν γνωρίζω ποιες είναι οι θέσεις των φοιτητικών συλλόγων επίσημα ή των συγκλητικών, όπως αναφέρεις κι εσύ.. Αν έχεις ακούσει κάτι παραπάνω, καλό είναι θαρρώ να το κοινοποιήσεις, για να έχουμε κ μια πιο σφαιρική εικόνα των εξελίξεων...

Τουλάχιστον, να μην αφορίζουμε ή να μην ενθουσιαζόμαστε, αδίκως ή χωρίς τεκμήρια!


Φιλικά. (πάντα)

     
 
       
Τρι, 31 Μάρ 2009 10:43 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


slide
Γκουρού
Γκουρού


Nov 04, 2008
772


Confused Δε σε καταλαβαίνω, σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι?
Ο Πρύτανης έστειλε το μήνυμα, χρειάζεται παραπάνω ενημέρωση?

Τώρα τα αφοριστικά ή μη τεκμήρια που υπάρχουν για τέτοιες καταστάσεις μπορείς να τα αντιληφθείς και μόνος σου, ακόμα και με το "φτωχό σου μυαλό".

Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα, να προσφέρουν ένα "κοκαλάκι" στους φοιτητές -εγγραφή σε διάφορα επιμελητήρια, επαγγελματικά δικαιώματα και διάφορα άλλα εντελώς ανούσια για την ελληνική πραγματικότητα- προκειμένου να αναβαθμίσουν μερικοί τις θέσεις τους.

Μεγάλος σε ηλικία είσαι, στο τέλος των προπτυχιακών σπουδών σου είσαι -μπορεί και να έχεις ήδη αποφοιτήσει for all I know- και έχεις δει κάποια πράγματα παραπάνω.
Άλλο η αισιοδοξία και άλλο το να κάνουμε τους χαζούς επειδή έχουμε την ελπίδα πως θα ωφεληθούμε κι εμείς λίγο από τέτοιου είδους συμφωνίες.

'Nuff said, δε λέω τίποτα παράλογο - και ξεκόλλα λίγο από το διαλλακτικό/διπλωματικό ύφος, δεν κολλάει σε κάθε περίσταση και σε κάθε άνθρωπο.

Δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά, ειλικρινά, κάτι τέτοια "κολπάκια" από ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας και με κάποιο επίπεδο μόρφωσης με κάνουν να θέλω να σπάσω κάτι.

Έλεος πλέον σε αυτήν τη χώρα!
Αυτό είναι το όραμά τους για το εκπαιδευτικό σύστημα και την παρεχόμενη παιδεία εν γένει?
Να το χαίρονται το χάος που έχουν δημιουργήσει! Xeirokrotima Rolling Eyes

     
 
       
Τρι, 31 Μάρ 2009 11:33 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Χαίρετε και πάλι slide,
Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ, καθώς δεν θέλω να βγούμε offtopic... Σέβομαι κι εκτιμώ τις θέσεις σου και τις προτάσεις που μου θέτεις, αν κατανοώ καλά.

Επειδή θεώρησα πως μου απευθύνεσαι προσωπικά, θα απαντήσω ως μια μικρή παρένθεση επ'αυτού:
Είτε το πιστεύεις είτε όχι, δεν έχω μάθει να βλέπω "άσπρο-μαύρο" σε πολλά πράγματα και το "διπλωματικό/διαλλακτικό ύφος" δεν είναι κάποιο "κολπάκι". Κι εγώ ως άνθρωπος μπορεί να με πειράξουν πράγματα ή να θυμώσω από κάποια άλλα. Και πολύ μάλιστα. Αλλά προτιμώ να κρατώ μια επιφύλαξη, γιατί ως άνθρωποι πάντα μπορεί αν πούμε κάτι ή κάνουμε κάτι, να σφάλουμε ή να παρεξηγήσουμε και παρεξηγηθούμε.
Πάντα θέλω -όσο μπορώ- να σκέφτομαι το "κι αν δεν είναι έτσι, κι είναι κι αλλιώς?" εξ'ου και η πιθανή στάση διαλλακτικότητας αν παρατηρείς...

Δεν θα απολογηθώ όμως ούτε θα αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου απλώς κ μόνο επειδή κάποιος μου το ζητά. Αυτή η ποικιλία που υπάρχει και αυτή η διαφορά σε μένα, σε σένα, στον καθένα γύρω μας, νομίζω πως είναι και το ομορφότερο σε ένα κοινωνικό σύνολο. Αρκεί να κρατούμε τη διαφορετικότητά μας και να προσπαθούμε να κάνουμε συζητήσεις, όχι "συζητήσεις" σαν σε τηλε-παράθυρα, στην ουσία τρώγοντας ο ένας τα σωθικά του άλλου...

Δεκτές και κατανοητές και σεβαστές οι απόψεις και η γνώμη σου, αλλά θα προτιμούσα όταν συζητούμε σε κάποιο θέμα να παραμένουμε στην ουσία του, όχι να εξαπολύονται βέλη σε συνομιλητές της συζήτησης, επί προσωπικού επιπέδου, είναι άσχημο και θεωρώ πως δεν βοηθά, αλλά αποπροσανατολίζει εν μέρει το βάρος της κουβέντας... Και μπλέκει κ τη ροή της, μπερδεύοντας κάποιον που θα τύχει να την παρακολουθήσει από κάποιο σημείο κι όχι από την αρχή της...

Με αγάπη κ φιλικά, όπως πάντα.

     
 
       
Τρι, 31 Μάρ 2009 8:17 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


slide
Γκουρού
Γκουρού


Nov 04, 2008
772


Να διορθώσω λίγο μία παρανόηση που φαίνεται να έκανες, αν και νομίζω πως ήμουν αρκετά σαφής.


Το κομμάτι που απευθυνόταν προς εσένα είναι το ακόλουθο:
Παράθεση:
..'Nuff said, δε λέω τίποτα παράλογο - και ξεκόλλα λίγο από το διαλλακτικό/διπλωματικό ύφος, δεν κολλάει σε κάθε περίσταση και σε κάθε άνθρωπο.


Το σε κάθε περίσταση και σε κάθε άνθρωπο είναι ο συνδετικός κρίκος με τα επόμενα:
Παράθεση:
Δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά, ειλικρινά, κάτι τέτοια "κολπάκια" από ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας και με κάποιο επίπεδο μόρφωσης με κάνουν να θέλω να σπάσω κάτι.

Έλεος πλέον σε αυτήν τη χώρα!
Αυτό είναι το όραμά τους για το εκπαιδευτικό σύστημα και την παρεχόμενη παιδεία εν γένει?
Να το χαίρονται το χάος που έχουν δημιουργήσει!


Ελπίζω ότι με τις υπογραμμίσεις να γίνεται φανερό σε ποια σημεία στις παραγράφους που παραθέτω "απευθύνομαι" (sic - λες και μας διαβάζει κανένας τους..) γενικά στους πανεπιστημιακούς και ιδιαίτερα στους κατέχοντες θέση στις συγκλήτους.

Τα bold, όπου άλλωστε χρησιμοποιώ και δεύτερο ενικό πρόσωπο, πάνε προς εσένα.
Και επίσης, μην μπερδεύεις την ευελιξία, την κατανόηση του διαφορετικού και την προσαρμοστικότητα στις περιστάσεις με την επαμφοτερίζουσα στάση - σε κάποια θέματα, κάποια στιγμή, όλοι αναγκαζόμαστε να τραβήξουμε ορισμένες γραμμές και να κρατήσουμε μία σταθερή στάση.

Aλλιώς γινόμαστε ανεμόμυλοι, όπου φυσάει ο άνεμος.
Δε σε κρίνω αλλά σκέψου λίγο για τί σημασίας θέμα μιλάμε - αν για τα ζητήματα του εκπαιδευτικού συστήματος δε δείξουμε μία παραπάνω ευαισθησία, πώς είναι δυνατόν να ελπίζουμε σ' ένα καλύτερο μέλλον?

Η διαλλακτικότητα δεν είναι πανάκεια· απλώς δεν είναι, λυπάμαι.


..Από την άλλη, το ότι θεώρησες πως το "θέσεις εξουσίας" επεκτείνεται και στη δουλειά ενός administrator είναι αρκετά ενδιαφέρον - πες μας, είχες από μικρός τάσεις μεγαλομανίας?

Πλάκα προσπαθώ να κάνω με το τελευταίο! Σου είπα, το τελευταίο που ψάχνω είναι προσωπικές προστριβές με άτομα που συνομιλώ μέσω ενός forum Smile

Να, ακούστε και ένα ταιριαστό τραγουδάκι:

Bound with all the weight of all the words he tried to say
Chained to all the places that he never wished to stay
And as he faced the sun he cast no shadow..


     
 
       
Τετ, 01 Απρ 2009 3:37 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος


Jun 03, 2006
239


...Αρχικά, πρέπει να πω ότι προσωπικά μ' αρέσει το ότι κάποιοι βλέπουν ακόμα τα πράγματα με πιο αθώο βλέμμα, πιο καλοπροαίρετα... Αν και διατηρώ και γω, όσο μπορώ μια ροζ λογική, θα συμφωνήσω στο ότι σε τέτοιες καταστάσεις, το ροζ δεν πολυχωράει... Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες του θέματος αυτού, γιατί όλες οι πληροφορίες που έχω σε αυτή τη φάση είναι μόνο ότι διαβάζω εδώ, αλλά σίγουρα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι...

...το πόσο ενδιαφέρονται για μας, άλλωστε, το έχουν δείξει πολλάκις... είναι αργά και δεν θα επεκταθώ παραπάνω τώρα, αλλά πιστεύω ότι το να δούμε που πραγματικά ωφελεί και που φθείρει, όπως και πάνω κάτω τους σκοπούς κάθε άλλο παρά άσκοπο θα ήταν...


α...και επειδή λειτουργούν τόσο άνετα και άψογα τα υπάρχοντα τμήματα, ας πανηγυρίσουμε για το νέο τμήμα της Λήμνου...

κάθε πόλη και ΑΕΙ κάθε χωριό και ΤΕΙ και κάθε απόφοιτος και τα 600 του...!!!

     
 
       
Πεμ, 02 Απρ 2009 12:06 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Μερικές ακόμη παραθέσεις νέων, για να υπάρχουν για το "αρχείο" και για πλουσιότερα info για ενδεχόμενη συζήτηση:

από ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΠ. ΑΙΓΑΙΟΥ:
Παράθεση:
ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Σήμερα Δευτέρα 30/03/2009 το Συμβούλιο Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΣΑΠΕ) ενέκρινε την ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στην Πολυτεχνική Σχολή εντάσσονται τα Τμήματα: Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων (Σύρος), Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων (Σάμος), Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης (Χίος).

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρότεινε και υποστήριξε επίμονα και συστηματικά, επί δύο χρόνια, την ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής, η οποία θα λειτουργήσει καταλυτικά στα μείζονος σπουδαιότητας θέματα:
• της εγγραφής των αποφοίτων μας στο ΤΕΕ και της ολοκλήρωσης της απόκτησης επαγγελματικών δικαιωμάτων των Τμημάτων της
• του σχεδιασμού και της ανάπτυξης νέων Τμημάτων ειδικότητος Μηχανικού στη Σύρο, τη Μυτιλήνη, τη Χίο και τη Ρόδο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας νέου Τμήματος Θετικής Επιστήμης στη Σάμο.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ευχαριστεί για τη σημαντική υποστήριξη και συμπαράταξη τους Πρυτάνεις Ελληνικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων, ιδιαίτερα δε τους κ.κ. Κ. Μουτζούρη (ΕΜΠ), Σ. Κουμπιά (Παν. Πατρών), Γ. Κρεατσά (Παν. Αθηνών), καθώς και τον Πρόεδρο του ΣΑΠΕ κ. Χ. Μασσαλά.
Η συνεργασία των Καθηγητών κ.κ.: Ι. Δαρζέντα, Προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, Σ. Γκρίτζαλη, Προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων και Γ. Δούνια και Α. Δημάκη, νυν και πρώην Προέδρων του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης, υπήρξε καθοριστική στο σχεδιασμό του σημαντικού αυτού εγχειρήματος.


Μυτιλήνη 30/03/2009

Ο Πρύτανης
του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Καθηγητής Ανδρέας Ι. Τρούμπης


Με μερική αναζήτηση στο internet, μπορεί να βρεθούν διάφορες σχετικές με αυτό ή ευρύτερες αναφορές.
π.χ. http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=6214

Επίσης, σχετικά με το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και διατροφής της Λήμνου υπάρχει και το σχετικό topic... Wink

     
 
       
Τρι, 25 Αύγ 2009 11:00 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


micha89
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Sep 11, 2008
55


Και η καινούργια ενημέρωση σχετικά με την ίδρυση της πολυτεχνικής σχολής
Παράθεση:

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,Το κρίσιμο διοικητικό βήμα για την ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής έγινε σήμερα.

Κατόπιν συνομιλίας με το γραφείο του Υφυπουργού κ. Ταλιαδούρου, ενημερώθηκα ότι το ΠΔ για την ίδρυση της Πολυτεχνικής, υπεγράφη από τον ίδιο και οδεύει προς το συναρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών, στον Υφυπουργό κ. Ζώη.Αν οι ρυθμοί διοικητικής εξέλιξης είναι οι συνήθεις, ελπίζουμε να έχουμε το ΦΕΚ πριν τις γιορτές.Φιλικά,Α. Τρούμπης


Ένα e-mail που λάβαμε εχθές

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΛΕΣΒΟΣ: 06-09/06/2019 - 2ο συνέδριο Σ...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Παρ, 07 Ιούν 2019 3:19 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2018-2019 Κινηματογραφικής Λ...

Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 10

Τρι, 13 Νοέ 2018 12:45 pm Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή [ Ανακοίνωση ] Οριστικοποίηση για την Ίδρυση Πολυτεχ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 0

Τετ, 11 Απρ 2018 1:35 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συναντήσεις (2017-18) Χριστουγεννιάτι...

από inertia
Συζήτηση: Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean Απαντήσεις: 5

Τρι, 12 Δεκ 2017 1:49 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2017-2018 Κινηματογραφικής Λ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 1

Τετ, 11 Οκτ 2017 12:31 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics