Ποδηλασία/ πεζοπορεία/ ορειβασία @ Σύρο: MyAegean Xperience!

   
   

 Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean

 
Συγγραφέας Ποδηλασία/ πεζοπορεία/ ορειβασία @ Σύρο: MyAegean Xperience!
 
       
Κυρ, 28 Σεπ 2008 7:26 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού


May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus


Οι σαμιωτες φοιτητες εκτος απο τον Πορτοκαλι_Μυστυριο διαθετουν ποδηλατακια... (Αισθανοντας περηφανια και συγγινηση απο το spamming για τα ποδηλατα που εκανε καποτε και βλεπει οτι επιασε τοπο.)

     
 
       
Τετ, 01 Οκτ 2008 2:11 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ EVENT!!

Παράθεση:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #1 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ EVENT ΣΤΗ ΣΥΡΟ 10-13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2008

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και τη δήλωση ενδιαφέροντος για το εκδρομικό μας event! Το παρόν Email αποτελεί μια πρώτη πιο συνολική ενημέρωση για τις τρέχουσες κινήσεις.

Όσοι λαμβάνετε το παρόν email έχετε δηλώσει το ενδιαφέρον σας για την εκδρομική δραστηριότητα, την πρώτη παν-αιγαιακή κίνηση συνεργασίας φοιτητικών πολιτιστικών και αθλητικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στα νησιά όπου εδρεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι μια προσπάθεια συλλογική που φιλοδοξούμε να αρέσει σε όλους και να ανοίξει μια νέα δημιουργική και πρωτότυπη σελίδα στην ιστορία του ιδρύματος, έναν νέο θεσμό. Πρώτα απ’όλα όμως, μέριμνά μας είναι να εξασφαλίσουμε πως θα περάσουμε όλοι μας υπέροχες στιγμές «εμπειρίας» της φοιτητικής καθημερινότητας του Αιγαίου!

Για τη διευκόλυνσή σας, απαντούμε σε μερικά γενικά ερωτήματα, ώστε να μην αφήσουμε τίποτε με απορία ή αμφιβολία!

----------------------------------------
ΠΟΥ, ΠΟΤΕ
----------------------------------------


Η δραστηριότητα αυτή θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σύρου, στην καρδιά των Κυκλάδων, το σαββατοκύριακο 11-12 και τη Δευτέρα 13 του Οκτωβρίου 2008, μόλις λίγες ημέρες από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Η Σύρος βρίσκεται μόλις 3 ώρες απόσταση με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά, με καθημερινή σύνδεση ακόμη και το χειμώνα. Επίσης, απ’όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, υπάρχει απευθείας σύνδεση της Σύρου με τη Σάμο και τη Ρόδο, γεγονός που διευκολύνει κατά ένα μεγάλο μέρος τη δια-σύνδεση των πανεπιστημιακών μας κοινοτήτων, σε επίπεδο φυσικής πρόσβασης.

Λόγω χειμώνα, από 1η Οκτώβρη θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στα δρομολόγια των πλοίων και γι’αυτό είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζουμε πώς θα διαμορφωθούν αυτά. Γι’αυτό και είμαστε προς το παρόν επιφυλακτικοί για να σας δώσουμε μια σαφή απάντηση με προτεινόμενο δρομολόγιο!

----------------------------------------
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΠΩΣ, ΠΟΣΟ;
----------------------------------------


Πρώτα απ’όλα, επισημαίνουμε πως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ή υποχρέωση για τη συμμετοχή στην δραστηριότητα αυτήν: Όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ανεξαρτήτως τμήματος και νησιού, έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Σε δεύτερο επίπεδο, δικαίωμα έχει και άλλο προσωπικό του ιδρύματος ή εξωτερικοί φίλοι, αλλά σίγουρα η προτεραιότητα έρχεται στους φοιτητές, μιας και το όλο event γίνεται για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες, εμπειρίες και να γνωρίσουμε νέα μέρη και όμορφες γωνιές του Αιγαίου!

Η όλη οργάνωση της κίνησης αυτής γίνεται σε εθελοντικά πλαίσια φυσικά, ενώ όπως θα πρόσεξετε και από τις σελίδες: http://my.aegean.gr/web/myaegean-experience.html και http://my.aegean.gr/web/ftopic-838-days0-orderasc-15.html#8570 δεν απαιτείται κάποια συγκεκριμένη καταβολή ποσού από πριν.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η μετάβαση-ερχομός όλων των επισκεπτών εκτός Σύρου (για το παρόν event) γίνεται αυτόνομα από τον καθένα, που σημαίνει πως τα εισιτήρια πηγαιμού και επιστροφής τα αναλαμβάνετε εσείς!

Για τα νησιά Σάμος και Μυτιλήνη υπάρχουν ήδη ορισμένοι υπεύθυνοι και εκπρόσωποι της ομάδας MyAegean στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να προετοιμαστείτε καλύτερα πριν την αναχώρησή σας! Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα λάβετε μια ενημέρωση για μια τοπική συνάντηση (πιθανότατα μετά τις 5 του Οκτώβρη) ώστε να γνωριστείτε και από κοντά!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ‘MY-AEGEAN eXPERIENCE’ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ:
Δημήτρης Χώλλ – μέλος «Cubilone» στο my.aegean.gr
Email: ct06151 ΣΤΟ ct.aegean ΤΕΛΕΙΑ gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ‘MY-AEGEAN eXPERIENCE’ ΣΑΜΟΥ
Δημήτρης Κατσαρής – μέλος «King_of_Cats» στο my.aegean.gr
Email: icsd05133 ΣΤΟ icsd.aegean ΤΕΛΕΙΑ gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ‘MY-AEGEAN eXPERIENCE’ ΣΥΡΟΥ
Δανάη Γαβρά – μέλος «Danny» στο my.aegean.gr
Email: dpsd05004 ΣΤΟ syros.aegean ΤΕΛΕΙΑ gr

Πιθανότατα λοιπόν, ένα μέλος της ομάδας μας, να αναλάβει μαζί σας να συλλέξετε τα εισιτήρια, ώστε αν πετύχουμε ομαδικά μια έκπτωση, να βγει σε όλους πιο οικονομικά!

----------------------------------------
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
----------------------------------------


Συγκεκριμένα για όσους θα ταξιδέψουν από Μυτιλήνη και Χίο, υπάρχει μια εναλλακτική, να μεταβείτε μέσω Σάμου, όπου μπορούν να σας υποδεχθούν (και αν χρειαστεί μπορούν και να σας φιλοξενήσουν για π.χ. μια βραδιά) μέλη της ομάδας MyAegean εκεί, και να έρθετε απευθείας από το Καρλόβασι! Απευθείας πλοίο Μυτιλήνη/Χίο -> Σύρο δεν έχει απ’όσο γνωρίζουμε ως τώρα, οπότε η πιο συνήθης λύση θα είναι μάλλον μέσω Πειραιά.

Στο νησί της Σύρου, γίνονται προσπάθειες από τους φοιτητές ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος διαμονής όσο γίνεται περισσότερο. Πέρα από την φιλοξενία σας σε συμφοιτητές σας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου, θα έχετε δικαίωμα για σίτιση στην εστία των φοιτητών.

Για τις μετακινήσεις μας, το μοναδικό επιπλέον έξοδο θα είναι, εάν επιθυμεί κάποιος να ενοικιάσει ποδήλατο (δεν φέρει δικό του δηλαδή) στη Σύρο, όπου και το ζητούμε στη ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ, ώστε να γνωρίζουμε πόσα συνολικά ποδήλατα θα χρειαστούμε, ώστε να βρούμε μια καλή προσφορά για να ωφεληθούν όλοι!

Αν έχετε δικό σας ποδήλατο, μη διστάσετε να το φέρετε μαζί σας, δεν υπάρχει κόστος μεταφοράς του στο πλοίο, απ’οσο γνωρίζουμε!

Κάνουμε όλοι μας ό,τι μπορούμε καλύτερο για να περάσετε υπέροχα! Σίγουρα αυτό γίνεται για πρώτη φορά και έτσι υπάρχει ένα μικρό άγχος από την πλευρά μας, αλλά δείχνουν να πηγαίνουν όλα εξαιρετικά καλά και αισιοδοξούμε πολύ!

Λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων (περίπατοι στη φύση, ποδηλασία, διαδρομές εκτός ασφαλτόδρομου κλπ) προτείνουμε να έχετε μαζί σας κατάλληλη ενδυμασία και προμήθειες υλικού εξοπλισμού. Σε επόμενη ενημέρωσή μας θα αναφέρουμε πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Φροντίστε να πάρετε μαζί σας το φοιτητικό σας πάσο, για να έχετε τις παροχές που δικαιούμαστε όλοι μας ως φοιτητές (εκπτώσεις σε εισιτήρια, δικαίωμα σίτισης κλπ)


Για να δηλώσει κάποιος τη συμμετοχή στο event υπενθυμίζουμε πως θεωρείται έγκυρη ΜΟΝΟ μέσα από τη Φόρμα Δήλωσης στη σελίδα: http://my.aegean.gr/web/syros2008dilosi.html ώστε να έχουμε οργανωμένα όλα τα παιδιά που θα έρθουν!


Προς το παρόν εκτιμούμε πως μπορούν να φιλοξενηθούν γύρω στα 20-25 άτομα.

Δεν θέλουμε να δεσμεύσουμε ή να περιορίσουμε κανένα. Σε περίπτωση που υπερκαλυφθούν οι θέσεις, θα ενημερώσουμε σχετικά.

Αν ωστόσο κάποιοι θέλουν σίγουρα να έρθουν και δεν έχουμε διαθέσιμο χώρο, θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια όσο γίνεται πιο οικονομική και βολική λύση!

Σε περίπτωση που έχετε γνωστούς ή μπορείτε να εξασφαλίσετε κατάλυμα κατά τις ημέρες αυτές από μόνοι σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, ώστε να μην σας υπολογίσουμε στα υπό φιλοξενία άτομα. Κι αυτό πρέπει να δηλωθεί με σαφήνεια μέσα από τη Φορμα Επικοινωνίας, καθώς η Φόρμα θα χρησιμοποιηθεί και για μια συνολική εκτίμηση όλων όσων θα συμμετέχουν στην εκδρομική δραστηριότητα. (θέλουμε να έχουμε συνολικό αριθμό συμμετοχών, ώστε να γνωρίζουμε π.χ. αν μισθωθεί πούλμαν για μετακινήσεις, πόσα άτομα θα ζητήσουμε να καλύψουμε!)

Για τους συμμετέχοντες και ενδιαφερόμενους από Σύρο, ισχύει επίσης η οδός μέσω της Φόρμας Δήλωσης, ακριβώς για τους παραπάνω λόγους! Παρακαλούμε διαβάστε τις σημειώσεις που υπάρχουν (Η Φόρμα Δήλωσης έχει ανανεωθεί ελαφρά).

(ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!)


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμείνατε για περισσότερα νέα!


Μη διστάσετε να μας στείλετε ξανά για τυχόν άλλες απορίες σας! Ελπίζουμε να σας κατατοπίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε!

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επικοινωνία! Μπορείτε κι εσείς να ενημερώσετε συμφοιτητές και φίλους σας που τυχόν να μην έχουν στείλει ή να διστάζουν, σχετικά με τις λεπτομέρειες του event!

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της δραστηριότητας myAegean Πανεπιστημίου Αιγαίου
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε με την ομάδα
--------------------------------------------------------------
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
UNIVERSITY OF THE AEGEAN
Ομάδα ανάπτυξης MYaegean Κοινότητας/eΠεριοδικού
MYaegean Community/eMagazine team
http://my.aegean.gr | myaegean ΣΤΟ aegean ΤΕΛΕΙΑ gr
--------------------------------------------------------------


     
 
       
Κυρ, 05 Οκτ 2008 3:30 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Βγήκε και το αφισάκι μας!!!!

Κατεβάστε-Download -> Εκτυπώστε-Print -> Αναρτήστε/Τοιχοκολήστε το σε πίνακες ανακοινώσεων, τοίχους, εστιατόρια, καφε-μπαρ, ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥ!!!!!

[κλικ στην εικόνα για να το κατεβάσετε σε υψηλή ανάλυση!]
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Τρι, 07 Οκτ 2008 3:47 am, 2 φορές συνολικά
     
 
       
Κυρ, 05 Οκτ 2008 4:49 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


danny
Γκουρού
Γκουρού


Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα


Θα πρέπει μάλλον να δώσουμε και κάποιες οδηγίες για όσους ενδιαφέροντε να ακολουθήσουν την ορειβασία. Για την ποδήλασία δεν ξερω και πολλά αν θες king να πείς τι να προσέξουμε.

Εγώ πάω για δουλειά οπότε ελπίζω να τα πούμε αύριο Smile

     
 
       
Κυρ, 05 Οκτ 2008 9:15 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού


May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus


Να τηρουμε τον ΚΟΚ, να προσεχουμε τα αμαξια που θελουν να προσπερασουν, να ειμαστε παντα σε μια ευθεια γραμμη ο ενας πισω απο τον αλλον. Αυτα ειναι τα βασικα.
Εννοειται πως φοραμε κρανη (αν εχουμε), αφηνουμε τον πιο αδυνατο να οδηγει την ουρα και εχουμε μπολικες ποσοτητες νερου και μερικα γλυκα μαζι μας. Αν θυμηθω κατι αλλο, θα το γραψω.

     
 
       
Δευ, 06 Οκτ 2008 1:17 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Καταλήξαμε, μετά από μπόλικες 'ακροαματικές διαδικασίας' Poke Tounge Poke Tounge και είναι έτοιμο και το αφισάκι για το πάρτυ!!!

[κλικ για download!]


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Επιφυλασσόμεθα για την ακρίβεια των πληροφοριών, καθώς εκκρεμούν μερικές τελευταίες συνεννοήσεις! Αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, θα ενημερώσουμε!Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Τρι, 07 Οκτ 2008 12:06 am, 2 φορές συνολικά
     
 
       
Δευ, 06 Οκτ 2008 4:52 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Unicorn
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Jan 08, 2004
136


Σαν κάτι να λείπει από την αφίσα του πάρτι!!

Ημέρα και ώρα φυσικά!!!Poke Tounge

Poke Tounge

     
 
       
Δευ, 06 Οκτ 2008 5:00 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


Unicorn έγραψε:
Σαν κάτι να λείπει από την αφίσα του πάρτι!!

Ημέρα και ώρα φυσικά!!!Poke Tounge

Poke Tounge
ναι! Το μυαλό μας έχει γίνει 'κουκουρούκου' αυτές τις μέρες... Κάτι θα ξεχάσει, δεν γίνεται!!

Θα διορθώσουμε τις αφίσες σύντομα, η ημερομηνία θα είναι:

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008
Φοιτητικό Πάρτυ!!

kyma-oleole coctails cheers

Be there! mpekrides

     
 
       
Δευ, 06 Οκτ 2008 5:07 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Unicorn
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Jan 08, 2004
136


Καλό δεν θα ήταν να μπει και ώρα για το πάρτι Question

Κάπου μεταξύ 22:00 και 24:00 καλά δεν είναι Question

     
 
       
Τρι, 07 Οκτ 2008 12:10 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5104


DONE!!

Αναβαθμίστηκε το αφισάκι σε όλες τις μεριές του Site!
Επίσης, επειδή μπορεί ο κόσμος να μην γνωρίζει πως δεν υπάρχει είσοδος σε κανένα μπαράκι της Ερμούπολης, τονίσαμε στην αφίσα το "[ δωρεάν είσοδος ]" ώστε να γίνει σαφές πως δεν θα καταξοδευτεί κανείς!

Μάλιστα, είναι πολύ καλό το ότι μιλώντας με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, μας υποσχέθηκαν πως θα έχουν πολύ χαμηλές τιμές για ποτά (μπύρες κυρίως) ώστε να είναι όσο πιο "φοιτητικές" τιμές και διάθεση γίνεται!!

edit: Ανανεώθηκε και η αφίσα η γενική του πολιτιστικού, όπου μπήκε και πληροφορία για τον διαγωνισμό φωτογραφίας!!

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κάλεσμα για Εικονογράφους και Αρθρογρ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Κυρ, 01 Δεκ 2019 5:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Σχεδιασμός - Εμπλουτισμός - ChangeLog...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ - Φοιτητικές Ομάδες Απαντήσεις: 3

Παρ, 28 Σεπ 2018 10:24 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Απορία για τη μετακίνηση στη Σύρο

από berry
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 1

Δευ, 30 Ιούλ 2018 9:42 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Animations - GIF κινούμενες εικόνες/σ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 0

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:52 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Συμμετοχή σε εικαστικά projects στην ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 2

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:19 am Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics