2 φύλα:Βρείτε τις διαφορές!

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας 2 φύλα:Βρείτε τις διαφορές!

Σαβ, 24 Ιαν 2009 9:33 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

Ok προσωπικά δεν γουστάρω γυναίκες που κάθε 3 μέρες αλλάζουν άντρα. Δημοκρατία έχουμε, ας πάνε και με δέκα μαζί, σεβαστό, αλλά κατά τη άποψή μου τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με την απελευθέρωση της γυναίκας και με τον φεμινισμό. Εννοείται ότι στο δυτικό κόσμο υπάρχει πλέον σεξουαλική απελευθέρωση. Ό,τι και να λέει το Βατικανό η γυναίκα είναι αρκετά ελεύθερη να κάνει τις επιλογές της όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή. Αλλά αυτό έγινε χάρη στις φεμινίστριες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν για τα πολιτικά και αστικά δικαιώματα της γυναίκας. Αυτές ήταν οι πραγματικές φεμινίστριες, γυναίκες με κότσια και μυαλά, απελευθερωμένες και έξυπνες. Η μάνα μου ήταν μια από αυτές που αγωνιζόντουσαν. Δεν έκανε όμως one night stand κάθε βράδυ με διαφορετικό άντρα για να δείξει ότι είναι απελευθερωμένη.
Από εκεί και πέρα έχω κάνει κι εγώ τις τρέλες μου, τα one night stand μου, και θεωρώ όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Μη νομίζεις ότι είμαι άτομο για σταθερές σχέσεις και μόνο, γιατί κάνεις μεγάλο λάθος. Απλά δεν μου αρέσει η υπερβολή. Με όλο τον σεβασμό, αλλά μια κοπέλα που πριν κοιμηθεί με κάποιον του λέει, κοίτα εγώ έκανα 18 one night stand, τι να σου πω μάλλον πρέπει να είναι λίγο άκυρη. Και δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν ένα ωραίο και έξυπνο παιδί σαν κι εσένα να γουστάρει τέτοιες γυναίκες, έστω και για το σεξ μόνο.
Τι θα πει ότι είσαι νέα και θες να ζήσεις τη ζωή σου? Κι εγώ νέα είμαι αλλά δεν κάνω 25 one night stand το μήνα, γιατί δεν είναι οι άντρες η μοναδική μου “απασχόληση”.

Παράθεση:
Οσο για το άλλο με τον Brad Pitt ειλικρινά δεν το κατάλαβα.Δηλαδή ο λόγος για τον οποίο δεν θα πήγαινες με κάποιον είναι για να μην σε βιάσει?Δηλαδή αν εσύ ήσουν η wrestler και ο άλλος ήταν μικροκαμωμένος θα δεχόσουν?

Εγώ αυτό το έβαλα με την εννοια οτι τα φύλα σε κάποια πράγματα προσεγγίζουν αλλιώς τον ερωτισμό αλλά εσύ απλά έθεσες το θέμα του βιασμού.Με μπέρδεψες.

Δεν θα πήγαινα ούτως ή άλλως με κάποιον που μόλις είδα στο δρόμο. Δεν είμαι και τόσο primitive έλεος! Σε όλες οι γυναίκες αρέσει το σεξ αλλά όχι και έτσι. Εσύ τι λες, να πάμε να πηδηχτούμε με τον κάθε άγνωστο που συναντούμε στο δρόμο?
Και επειδή εγώ - καθώς και οι περισσότερες γυναίκες - δεν είμαστε wrestlers έχουμε και ένα λόγο παρα πάνω για να μην το κάνουμε. Πρέπει να προσέχουμε δηλαδή. Καταλαβαίνω τι θες να πεις για τη διαφορετική προσέγγιση του άντρα κ της γυναίκας, αλλά το παράδειγμα αυτό μάλλον ήταν λίγο ακραίο. (Απορώ πως εσύ θα το έκανες αυτό αλλά δεν πειράζει.)

P.S.Σ’ευχαριστώ πάντως που με είπες οπισθοδρομική.

Σαβ, 24 Ιαν 2009 10:15 pm

icsd08063
Γκουρού
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική

Poke Tounge

<<< b e a UTIFUL!!! >>>

Κυρ, 25 Ιαν 2009 11:21 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Mα αυτό λέω και εγώ δεν έχουν σχέση με το φεμινισμό απλά πηδιούνται αλλά το οτι το κάνουν αυτό είναι δικαίωμα που έχουν κερδίσει οι γυναίκες.

Βέβαια πάλι με μπέρδεψες.Τώρα μου λες οτι κάνεις και εσύ one night stand και μου τα αλλάζεις.Μπα.Οχι.Τσου.Δεν θα το κάνω αυτό δε θα με τρελάνεις.Αποκλείεται.Το αποφάσισα.

Απλά με τις γυναίκες δεν θα βγάλω ακρη.Μάλλον ποτέ. Embarassed

Υ.Γ.1:Με την κοπέλα πήγα γιατί ήταν κουκλάρα.Απλά πράγματα.

Υ.Γ.2:

Wiki έγραψε:
Men outperform women on average by 3-4 IQ points.[58][59] Studies illustrate consistently greater variance in the performance of men compared to that of women (i.e., men are more represented at the extremes of performance)[60], and that men and women have statistically significant differences in average scores on tests of particular abilities, which even out when the overall IQ scores are weighted.[61][62]

In your face.Ετσι και αλλιώς εγώ δε πιστεύω στο ΙQ test αλλά μιας και πιστεύεις εσύ...In your face Poke Tounge

Κυρ, 25 Ιαν 2009 6:56 pm

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

Παράθεση:
Βέβαια πάλι με μπέρδεψες.Τώρα μου λες οτι κάνεις και εσύ one night stand και μου τα αλλάζεις.Μπα.Οχι.Τσου.Δεν θα το κάνω αυτό δε θα με τρελάνεις.Αποκλείεται.Το αποφάσισα.

Γιατί δεν διαβάζεις προσεκτικά τα posts μου? Πότε είπα ότι δεν έκανα ποτέ one night stand?

Παράθεση:
Οι γυναίκες που πάνε με ΠΟΛΛΟΥΣ (ΠΟΛΛΑ one night stand και ΠΟΛΛΕΣ σχέσεις μικρής διάρκειας) έχουν συνήθως τρελές ανασφάλειες και προβλήματα. Κατ’αρχάς είναι σπάνιο να βλέπεις γυναίκα με μυαλό να κάνει ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ one night stand.

Άλλο να το κάνεις καμία φορά, είτε επειδή ήπιες πολλά τσίπουρα, είτε επειδή απλά θες να διασκεδάσεις, άλλο να το κάνειςσυνήθεια, και να πηγαίνεις με πολλούς. Και κουκλάρα να ήμουν δεν θα πήγαινα με τόσους πολλούς, γιατί πολύ απλά οι άντρες δεν είναι για μένα προτεραιότητα. Σιγά μη τρώω τόσο χρόνο με τέτοιες βλακείες, πώς να τη πέφτω στο τάδε παιδί που μου αρέσει, ή πόσα one night stand θα κάνω! Αν τυχαίνει καλώς, carpe diem όπως λέμε, αλλά και να μην τυχαίνει δεν νομίζω ότι θα πάθω και τίποτα.
Τώρα, λογικό είναι οι περισσότεροι άντρες να προτιμούν τέτοιου είδους γυναίκες σαν τη φίλη σου, που θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους (=να κάνουν σεξ από το πρωί μέχρι το βράδυ). Τι, δύσκολο είναι να τις φέρεις στο κρεβάτι αυτές? Θα της πεις ‘έλα στο σπίτι μου να πηδηχτούμε’, και αυτή θα έρθει αμέσως χωρίς να το σκεφτεί. Γι αυτό είπα είναι άχρηστες, ανίκανες και άκυρες. Εμένα έτσι και μου πει κάποιος τέτοιο πράγμα θα φάει κλοτσιά δεν υπάρχει περίπτωση. Και ας είμαι οπισθοδρομική, ξενέρωτη και snob, δεν με νοιάζει. Εμένα κανένας άντρας δεν θα μου συμπεριφερθεί έτσι.
Κλείνω, γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να πω για το θέμα one night stand. Εύχομαι η θέση μου να είναι ξεκάθαρη τώρα.

Παράθεση:
Wiki έγραψε:
Men outperform women on average by 3-4 IQ points.[58][59] Studies illustrate consistently greater variance in the performance of men compared to that of women (i.e., men are more represented at the extremes of performance)[60], and that men and women have statistically significant differences in average scores on tests of particular abilities, which even out when the overall IQ scores are weighted.[61][62]

In your face.Ετσι και αλλιώς εγώ δε πιστεύω στο ΙQ test αλλά μιας και πιστεύεις εσύ...In your face Poke Tounge

Ναι έχω διαβάσει διάφορα για τις έρευνες που έγιναν από άγγλους και αμερικανούς σεξιστές. Αυτοί που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν “sex differences in levels of intelligence”, είναι οι ίδιοι που λένε πως το ΙQ διαφέρει ανάλογα με τη φυλή. Αηδίες.

Is this a clever thing to say about women\'s IQ?

Professor Lynn, a Professor Emeritus of Psychology at the University of Ulster, is no stranger to inflammatory conclusions as the author of a number of publications arguing that there are differences in intelligence between racial groups.

The findings from the study involving 24,000 students will intensify a battle of the sexes that was triggered last week by Michael Buerk, the BBC newscaster, who complained that “life is now being lived according to women’s rules”. He said that men had been reduced to little more than sperm-donors because of the female domin- ance of society.

LOLLOL

Professor Lynn argued in a letter to The Psychologist this month that the differences between the sexes were explained by a link between IQ and brain size. He said: “Men have larger brains than women by about 10 per cent and larger brains confer greater brain power, so men must necessarily be on average more intelligent than women.”

Αν είναι δυνατόν!!!!

Κυρ, 25 Ιαν 2009 11:42 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Πωωωω ρε Ιουλία καλά σοβαρολογείς τώρα?

Καλά το βρίσκεις λογικό να διαφέρει το IQ ανάλογα με τη φυλή και λογικό να διαφέρει ανάλογα με το φύλο?Εμένα και τα 2 μου φαίνονται γελοία.Εκείνο εκεί το έβαλα για πλάκα.ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.Για να καταλάβεις οτι δεν τα έλεγα αυτά επειδή τσατίστικα.Για να γελάσεις,για να νιώσεις καλά.Δε με νοιάζει το IQ και δεν πιστέυω σε αυτά.

Και το άλλο οτι δε πρόκειται να βγάλω νόιμα με αυτά που λες?Και αυτό για πλάκα το είπα.Το έβαλα γιατί το βρήκα πολύ αστείο να απαντήσω στα σοβαρά.Τι να έλεγα? "Αααααα για πες μας πόσα έχεις κάνει να δούμε έχεις το δικαίωμα να μιλάς?".Η "στα πόσα συχνά one night stand ο άλλος είναι βλάκας?".Η να πω "αααααα κακιά η Τζούλια λέει χαζές αυτές που τα κάνουν αλλά τα κάνει και αυτή.Ατακτούλα".Καλά περίμενες να πέσω τόσο χαμηλά?

ΤΟ ΞΕΡΩ οτι δεν πας από δω και από κει ΤΟ ΞΕΡΩ οτι εννοούσες να κάνουμε οne night stand με μέτρο.ΤΟ ΞΕΡΩ πρέπει να το γράψω επιγραμματικά για να το καταλάβεις?

Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να προσπαθέι με ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ να εξηγήσει τη θέση για τα one night stand και να ασχολείται ΤΟΣΟ πολύ με το τι θέλουν να κάνουν οι άλλοι στην προσωπική τους ζωή.Ας κάνει και σαδομαζόχ 3 φορές τη μέρα.Με διαφορετικά άτομα.ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.Με γεια του με χαρά του.

Ναι ρε είμαι ανώριμος.Ναι πολλές φορές με νοιάζει μόνο το sex.Να το ξαναπούμε?Ναι πολλές φορές θέλω μόνο να πηδήξω.Ούτε ναι μεν αλλά ούτε τόσα είναι καλά και τόσα κακά ούτε παραγραφους ούτε τίποτα.

Αλλά ποτέ μα ποτέ δεν χαρακτήρισα τον άλλο για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή.Αυτό το ξέρω.Αυτό είναι που με πείραξε πιο πολύ.Ούτε αυτά για τους άντρες vs γυναίκες και IQ ,ούτε το τι κάνεις εσύ στην προσωπική σου ζωή.Αυτό.Και ας πάει και με 100 και με 1000 κάποια.Και ας μην πηδήξει ποτέ κάποιος στη ζωή του.Ποτέ δεν θα το πω ούτε άχρηστο ούτε ανίκανο ούτε τίποτα.Ας κάνει οτι θέλει δεν είναι δικιά μου δουλειά και δεν πρόκειται να ασχοληθώ.Γιατί τι κακό μου κάναν?

Αυτά έπρεπε να γράψω?Δεν μπορούσαμε να μείνουμε στο προηγούμενο post.Οχι έπρεπε να το πάμε ως το τέλος.Και που κάθομαι και στα γράφω αυτά δε μπορείς να φανταστείς πόσο γελοίος νιώθω.471 posts πρώτη φορά νιώθω έτσι.

Και για την άλλη την κοπέλα?Ναι ρε την πήδηξα.Αν θες να ξέρεις αυτή μου το πρότεινε στο πρώτο ραντεβού να πάμε από το σπίτι της.Και όταν πιάσαμε κουβέντα στο σπίτι της και με ρώτησε αν ψάχνω σχέση εγώ είπα "ναι" αυτή μου είπε "εγώ πάλι όχι".Οπότε ναι ρε μετά την πήδηξα.Και ναι ρε με πλήγωσε και απογοητεύηκα γιατί άλλα ήθελα με αυτήν.

Ευχαριστήθηκες τώρα?

Τελικά το μόνο που είπα σοβαρό εκεί πέρα είναι οτι δε βγάζω άκρη με τις γυναίκες ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ.

Αντε καλή μου επιτυχία και για το μάθημα που δίνω αύριο το αφήνουμε και λέμε καληνύχτα.

Δευ, 26 Ιαν 2009 2:03 am

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

mystery_orange έγραψε:
Πωωωω ρε Ιουλία καλά σοβαρολογείς τώρα?

Καλά το βρίσκεις λογικό να διαφέρει το IQ ανάλογα με τη φυλή και λογικό να διαφέρει ανάλογα με το φύλο?Εμένα και τα 2 μου φαίνονται γελοία.Εκείνο εκεί το έβαλα για πλάκα.ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.Για να καταλάβεις οτι δεν τα έλεγα αυτά επειδή τσατίστικα.Για να γελάσεις,για να νιώσεις καλά.Δε με νοιάζει το IQ και δεν πιστέυω σε αυτά.

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να ηρεμήσεις? Κι εγώ πλάκα έκανα, γι'αυτό έβαλα και το emoticon…όταν σου είπα για το ΙQ ήθελα να σε πειράξω, τίποτα άλλο.

Mea culpa που είπα ορισμένες γυναίκες ηλίθιες. Με συγχωρείς, δεν ξαναλεω κουβέντα. Έτσι και αλλιώς, ό, τι και να σου πω τώρα για να σου εξηγήσω, θα με κράξεις, άρα το αφήνω για να μη σε εκνευρίσω άλλο.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προκαλέσω αυτή την αντίδραση. Σου ζητάω συγγνώμη και πάλι.

Δευ, 26 Ιαν 2009 10:57 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Ξεχνα το εγώ είχα μια άσχημη μέρα μην το σκέφτεσαι εγώ φταίω.

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ατομικές διαφορές σε διεθνές επίπεδο

από Haniko
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 1

Τετ, 18 Απρ 2018 4:25 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Βρείτε μου λύση στο πρόβλημά μου

από e3iswsi
Συζήτηση: Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις Απαντήσεις: 0

Τρι, 01 Απρ 2014 10:06 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Μλοκάρισμα εκλογών ΑΕΙ & θεατρική...

από e3iswsi
Συζήτηση: Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα Απαντήσεις: 0

Πεμ, 01 Νοέ 2012 12:19 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις myAegean Groups: Βρείτε κι εσείς τη δ...

από inertia
Συζήτηση: Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects Απαντήσεις: 5

Δευ, 30 Οκτ 2006 8:11 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics