ΣΑΜΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας ΣΑΜΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ

Πεμ, 08 Δεκ 2005 12:25 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

jeewanas
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Apr 11, 2005
106
Τόπος: Σαλόνικα και τα μυαλά στα κάγκελα...

mentoriS έγραψε:
ΚΑΛΑ θα κανουν οι υπευθυνοι να πουν τι και πως παίζει, και εβγαλαν την ανακοινωση αυτή. Αλλιως τουλαχιστον τη συγκεκριμενη παραταξη θα την εχω ΚΑΛΑ ορισμένη στο περιο ορισμου, (-ο,+ο). που ειναι το αριστερο και το δεξι... Poke Tounge
Οχι τπτ αλλο αλλα αν ΚΑΝΑΝ λαθος δε πρεπει να κανουν τη παπια. και αν λενε αληθεια τοτε ειναι υποχρεωμενοι να κινηθουν!

Καλά απίστευτο... έχω πέσει κάτω από τα γέλια... Laugh Laugh Laugh

mentoriS έγραψες...

Πεμ, 08 Δεκ 2005 1:02 pm

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
Τόπος: Thessaloniki

συγνώμη αλλα αυτη η κατασταση μονο ετσι μπορει να αντιμετωπισθει.
Το παιρνουμε στα σοβαρα και τπτ. Οι φοβιες που ειχα απο την αρχη επαληθευονται, ΑΠΑΝΤΗΣΗ δε δινεται (οχι στο foroum αλλα ουτε ανακοινωση της ομάδας ) ε τοτε μονο αν το παρεις λιγο στη πλακα, ισως με λιγο ειρωνία κ λιγο νευρο μπορεις να βγάλεις κατι. Απο τη μια με παρεξηγουν επειδη ειμαι επιφυλακτικός και θελω να δειξω το πραγματικό νοημα του ασυλου (απο τη πλευρά) απο την άλλη οταν γινεται η στραβή απάντηση δεν υπαρχει.
Τεσπα, δε νομιζω οτι πρεπει να δοθει συνέχεια στο θεμα. Η μονη συνεχεια θα δοθεί απο αυτους που εβγαλαν την ανακοίνωση με κάποιες εξηγήσεις.

Οσο για το στύλ του παραπάνω ποστ, τι να κανουμε στα μαθηματικά ειχα τον Κωτσάκη, οσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν Poke Tounge

Πεμ, 22 Δεκ 2005 10:08 am

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens

Επανέρχομαι στο θέμα με αφορμή την πλήρη απουσία αντίδρασης των καταγγελώντων.
Το γεγονός αυτό είναι επιεικώς απαράδεκτο γιατί αφενώς μεν αναφέρθηκαν χωρίς καμία υπευθυνότητα σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα και αφετέρου δημιούργησαν μία δυσμενή κατάσταση σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι να σημειώσουμε ότι είναι συνάδελφοι μας οι οποίοι μαζί με όλες τις δυσκολίες διαβίωσης στην Σάμο , δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά, βρέθηκαν μπλεγμένοι σε μία ιστορία - προϊον φαντασίας κάποιων ανθρώπων οι οποίοι , εν τέλει, ενώ έχουν την ευκαιρία να απολογηθούν και να ζητήσουν μία "συγνώμη" για όλο αυτό, σιωπούν άνανδρα βάζοντας την "ουρά κάτω από τα σκέλια".
Εκτός των άλλων από ότι έμαθα δημιουργήθηκε δυσμενες περιβάλλον στην εργασία του παιδιού που άδικα ενεπλάκει σε αυτή τη κατάσταση.

Ας αναλογιστούμε λοιπόν τι θα μπορούσε να γίνει αν συνεβαινε κάτι ανάλογο στην Αθήνα. Δηλαδή αν κάποιος είχε δημοσιεύσει πινακίδες αυτοκινήτου φοιτητή και εμμέσως έκανε αναφορά σε γνωστό πρόσωπο.
Νομίζω ότι το λιγότερο που θα είχαν υποστεί αυτοι οι άνθρωποι θα ήταν υλικές και σωματικές βλάβες.

Όσον αφορά τώρα στην απάντηση του Φοιτητικού Συλλόγου, συγνώμη αλλά και εδώ θα μαι αρκετά καυστικός για τον λόγο ότι δυστυχώς ήταν μία απάντηση επίσης ανεύθυνη , πρόχειρη , με απουσία επιχειρημάτων με έντονη παρουσία λαϊκισμού ("Κάτω τα χέρια από το Πανεπιστημιακό Άσυλο"???) Δυστυχώς απο τα μέχρι τώρα πεπραγμένα των φοιτητικών
συλλόγων , μπορούμε να καταλάβουμε όλοι ότι το θέμα "κοινά" στο Πανεπιστήμιο κάθε άλλο παρα με σοβαρότητα αντιμετωπίζεται από τους υποτιθέμενους "λαϊκους εκλεχθέντες" που με πάθος φώναζαν, έβριζαν και διατυμπάνιζαν το δήθεν ενδιαφέρον τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων των φοιτητών.

Πάντως όλο αυτό το μπάχαλο θα είχε αποφευχθεί αν ο φοιτητικός σύλλογος είχε φροντίσει να μην στείλει global mail ή έστω να μην έστελνε τις πινακίδες του αυτοκινήτου. Στο ποινικό δίκαιο η ηθική και εν συνειδήση συνέργεια σε ένα έκλημα , αποτελεί κακούργημα κύριοι.

Laugh Laugh αυτοί οι άνθρωποι μας εκπροσωπούν και στους καθηγητές και απο ότι ακούω δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν κάνει ρόμπα σε αυτούς με άκουσων άκουσων ακόμα και με προσωπικές αντενγκλίσεις!!

Προσοχή κύριοι, που καταχράζεστε το δικαίωμα που οι συμφοιτητές σας δώσανε γιατί καμιά φορά γίνεται και καμιά Γαλλική Επανάσταση και όταν η οργή κάποιων αφυπνίσει και άλλους τότε ξέρετε που θα βρεθήτε , στην πυρ.... On Fire
Αυριανοί πολιτικοί Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Δυστυχώς παιδιά το θέμα δεν είναι για γέλια αλλά για κλάμματα! Sad

Πεμ, 22 Δεκ 2005 11:54 am

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123

Αφού δεν απάντησαν πάντως για μένα έχουν χάσει κάθε σημάδι αξιοπιστιας.
Πολύ απλά η συγκεκριμένη οργάνωση οταν τύχει να ξανα κάνει κάποια καταγγελία, θα τύχει ανάλογης αντιμετώπισης.
Οσο για τουσ Φ.Σ. ουτε και αυτοι δεν ήξεραν τι εγινε. Ε είπαν να βγάλουν ένα πρόχειρο μήνυμα, γενικό έτσι για το άσυλο μιας και ήταν της μόδας,Η πλακα είναι οτι για να έχει απο κάτω το ονομα του Φ.Σ σημαίνει οτι το έστειλαν μετα απο κάποιο ΔΣ(ή έστω κάποια συνεννοηση).
Τωρα για τους "πολιτικους" που τουσ δώσαμε χρήσμα. Κανονικά (ασχετα αν δεν είμαι υπερ του θεσμού των εκπροσώπων) αυτοι οι ανθρωποι (και συμφωνα με τα καταστατικά που οι ίδιοι και οι προγενεστεροι τουσ συνεταξαν) θα έπρεπε να είναι κυριως ΜΟΝΟ εκπροσωποι της Γενικής Συνελευσης και να μεταφέρουν της αποφασεις της. Φυσικά οι πιο πολλοι γίναν τσιφλικάδες.
Τι να πεις, κάποτε θα μας βρουν μπροστά τους, με μια γαλλικη επανασταση οπως είπες, ας ελπισουμε οτι αν γινει ποτε τετοιου είδους αντιδραση αν μην έχει την καταντια της Γαλικης.

Πάντω; καλα έκανες και το έθιξες, αν τύχει να γίνει καμια Γ.Σ. θα το υποβάλω για συζητηση (αν και νομίζω οτι στο ΜΠΕΣ δεν έχουν εκπροσωπο, μονο στο ΜΑΘ, η στο ΣΑΕ).

Παρ, 23 Δεκ 2005 9:59 am

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94

mentoriS έγραψε:
Αφού δεν απάντησαν πάντως για μένα έχουν χάσει κάθε σημάδι αξιοπιστιας.

Συμφωνώ απόλυτα, ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ίσως ακόμα και μια καθυστερημένη συγνώμη συνοδευόμενη από την παραδοχή του λάθους τους θα κατευνάσει τα πνεύματα και σε κάποιο βαθμό θα αποκαταστήσει την ειρήνη.

mentoriS έγραψε:
Οσο για τον Φ.Σ. ουτε και αυτοι δεν ήξεραν τι εγινε.

Θα πρεπε να μάθουν , να ερευνήσουν και φυσικά να δείξουν την δέουσα σοβαρότητα πρίν πράξουν με τον ανάλογο τρόπο, γιατί δεν ντροπιάζουν μόνο τους εαυτούς τους -το λιγότερο είναι βέβαια γι'αυτούς - , ντροπιάζουν και όποιον τους ψήφισε.

mentoriS έγραψε:
Τι να πεις, κάποτε θα μας βρουν μπροστά τους, με μια γαλλικη επανασταση οπως είπες, ας ελπισουμε οτι αν γινει ποτε τετοιου είδους αντιδραση αν μην έχει την καταντια της Γαλλικης.

Σωστά. Σε βρίσκω ψαγμένο! Όντως θέλουμε να γίνει κάτι επαναστατικό στο Πανεπιστήμιο μας , κάτι που αναλογικά θα χει την έκταση της Γαλλικής Επανάστασης , αλλά όχι την τραγική κατάληξη της , πράγματι , να μεταπηδήσουμε στην Αναγέννηση χωρίς τα έκτροπα της εν λόγω επανάστασης.
Προσωπικά είμαι υπέρ της εκπροσώπισης "για κοινή οφέλεια" πάντα ΑΛΛΑ δεν θέλω παρατάξεις , δεν θέλω στρατόπεδα .
Δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι οι φοιτητές πρέπει να είναι ΜΙΑ γροθιά;
Μια γροθιά πνευματική.
Δεν καταλαβαίνουν ότι ο θεσμός των παρατάξεων στα πανεπιστήμια έγινε για αυτόν τον λόγο. Για να διαλυθεί η πιο δυνατή φωνή αμφισβήτισης, η φωνή η δική μας!

[[....και μην μου πει κανείς ότι ο θεσμός των "ανεξαρτήτων" δεν αποτελεί παράταξη. Όχι μόνο παράταξη αλλά παράχρηση και κατάχρηση της λέξης αποτελεί.[Ενδεικτικό όλων αυτών η παρωδεία των φετινών εκλογών]]]

Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα νέο thread για το θέμα αυτό πάντως. Ποια η γνώμη σας;

Παρ, 23 Δεκ 2005 10:25 am

noone
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Oct 02, 2005
53

Δεν έχω να προσθέσω πολλά στους προυγούμενους όσον αφορά στο πόσο αφελής ήταν η κίνηση των παιδιών να δημοσιεύσουν΄ονόματα και πινακίδες. Εγώ ο ίδιος τους κατηγόρησα σε προηγούμενο πόστ. Απλά το μόνο που έχω να τονίσω είναι ότι όντως καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Η αδυναμία των παιδιών να απαντήσουν μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι δεν είναι θέμα ανανδρίας μίας και έχουν ήδη στείλει global για να πουν ότι τα άτομα τα οποία εξέθεσαν δεν έχουν καμία σχέση.
Η υποτιθέμενη ανανδρία για σας δεν είναι παρα αδυναμία να σας εκφράσουν την αλήθεια με τρόπο που θα ικανοποιεί κάποιους που δεν τους ξέρουν για να πιστέψουν όντως ότι λένε ότι συνέβη πραγματικά.
Αν και ύστερα από συζήτηση μαζί τους εγώ ξέρω ότι η παραβίαση ή μίας μορφής παρακολούθηση είναι αληθινό σανστοιχείο, δεν θα αναφερθώ στο τί έχει γίνει. Απλά θα παρακαλέσω όλους αυτούς οι οποίοι μπαίνουν σε αυτό το forum γαι να διαβάσουν τα στοιχεία να σταματήσουν να προσάπτουν κατηγορίες νομίζω ότι όλοι μας έχουμε αναλύσει ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ άριστα το θέμα και εχουμε εκφέρει την άποψη ΜΑΣ.
Ας σιωπήσουμε για λίγο και ίσως βρούν το θάρρος να εμπιστευτούν σε άτομα τα οποία δεν ξέρουν την αλήθεια, η οποία δεν έχει καμία δόση συνομοσιολογίας ούτε εμπλέκονται κατασκοποι φοιτητές, ούτε είναι πλάσμα της φαντασίας τους. Προτείνω μία πάυση σε αυτό το f;orum απο εμάς και ας είναι ο επόμενος που θα γράψει κάποιος από τα παιδιά. Smile

Παρ, 23 Δεκ 2005 11:28 am

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94

Φίλε δεν μου ρθε κάποιο mail πρόσφατα.
Όσον αφορά την απάντηση τους ελπίζω να έλθει σύντομα. Επίσης το γεγονός ότι πρόσαψα τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό ο οποίος εκφράζει την πεποιθηση μου, συνοδεύτηκε και από τα ανάλογα επιχειρήματα όπως άλλωστε φαίνεται στην απάντηση μου. Επιπλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα να υποστηρίξω την άποψη μου και σε ανοιχτη συζήτηση. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!
Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης της εν λόγω παράταξης.

Βεβαίως και μπορούμε να κρίνουμε και να επικρίνουμε αρκεί να το κάνουμε με λογικά επιχειρήματα φίλε μου. Νομίζω ότι όλοι οι φίλοι παραπάνω το έχουν κάνει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Σαβ, 24 Δεκ 2005 10:00 am

noone
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Oct 02, 2005
53

Φίλε jonnyCycler χρησμοποίησα τη λέξη υποτιθέμενη ανανδρία για να εκφράσω το πώς φαίνεται το ότι δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα, μιάς και είναι η πιό κατάλληλη και όχι για να σε πικάρω.
Πιστεύω ότι όντως όλα τα υπόλοιπα μέλη έχουν αναλύσει με επιχειρήματα τις απόψεις τους μέχρις στιγμής και σε ικανοποιητικό βαθμό.
Αλλά πολύ καιρό απο τη δική μας οπτική.Για αυτό και ζήτησα μία συγκράτηση.
Όσον αφορά για το e-mail έχεις δίκιο, τα ξανακοίταξα, ανακοίνωση απο τη συγκεκριμένη παράταξη υπήρχε μόνο για τον φοιτητή-αστυνομικό ότι δεν είχε καμία σχέση. Και η δεύτερη για το αυτοκίνητο με τις πινακίδες ήταν απο τη σχολή.
Αναμένουμε λοιπόν.

Σαβ, 24 Δεκ 2005 3:10 pm

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123

Παιδες, εγω στην προσπάθησα το θέμα να υο δώ κάπως γενικά.
Τωρα όμως, παρόλο που με τη τροπη των γεγονώτων η συγκεκριμένη παράταξη ισως να βρέθηκε σε κάποιο κολημα, πιστευώ πως είναι υποχρεωμένη να βγάλει κάποια ανακοινωση.

Δηλαδη αν είναι να βγώ εγω αυριο και να λεω οτι μπαρουφα θέλω? Ποσο μάλλον οταν τα ατομα αυτα είναι παράταξη, διεκδικούν μια θέση στους Φοιτητικους εκπροσώπους.

Τεσπα εγώ σκοπεύω να τουσ ζητήσω εξηγήσεις μόλις καταιβω Σάμο.

Δευ, 26 Δεκ 2005 1:52 am

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94

noone έγραψε:
Αλλά πολύ καιρό απο τη δική μας οπτική.Για αυτό και ζήτησα μία συγκράτηση.
Αναμένουμε λοιπόν.

Συμφωνώ απόλυτα ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθεί ο θέμα από την πλευρά τους, έτσι ώστε να αποκτήσουμε μια συνολική πιο ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από το τι πραγματικά κατά την κρίση των παιδιών συνέβη.

...μέχρι τότε τις ευχές μου για Χρόνια Πολλά σε όλους !!!!!! Smile Smile Xmas

edit: το topic αποκόπηκε-διαχωρίστηκε από την αρχική συζήτηση, και συνεχίζει στον κλάδο: "Πανεπιστημιακό Άσυλο και Προβληματισμοί"
first post: http://my.aegean.gr/web/ftopicp-1389.html#1389

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΣΑΜΟΣ] Ενοικιάζεται μονοκατοικία επι...

από sotirelisc
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Σαβ, 28 Απρ 2018 8:33 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΣΑΜΟΣ: 2ο Θερινό Σχολείο στη Ανοιχτή ...

από Nito
Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Παρ, 28 Μάρ 2014 12:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΣΑΜΟΣ] Ενοικιάζεται μονοκατοικία

από GtakriZ

Παρ, 21 Φεβ 2014 2:30 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΣΑΜΟΣ] Ζητείται βιβλίο: Serway, Phys...

από Neuron

Σαβ, 02 Νοέ 2013 9:04 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΣΑΜΟΣ] Ψάχνω για ιδιαίτερα για μαθήμ...

από aglo1
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 8

Δευ, 13 Μάϊ 2013 9:53 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics