Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Info για αναζήτηση διαμονής - Αθήνα |
|
|
Αγγελίες - Προσφορές |
| Συγγραφέας |
Info για αναζήτηση διαμονής - Αθήνα |
| |
|

astrud
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143
|
|
Ήθελα να ζητήσω τα φώτα των Αθηναίων στο θέμα της διαμονής στη πρωτεύουσα, μιας και σε λίγες μέρες θα κατέβω Αθήνα για εκμετάλλ…ehm για stage  . Έριξα μια ματιά στη Χρυσή Ευκαιρία. Με 250 Ε. ενοικιάζεις μια γκαρσονιέρα και με 300 ένα δυάρι στο κέντρο. Κρίμα που δεν ήρθα νωρίτερα.
Λοιπόν, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποιες περιοχές συμφέρει περισσότερο να κοιτάξω, γιατί στη Χ. Ε. υπάρχουν χιλιάδες αγγελίες και δεν βγάζω άκρη. Η δουλειά θα είναι στο μορφωτικό γραφείο της Ιταλικής Πρεσβείας που, αν δεν κάνω λάθος, βρίσκεται απέναντι από το Πολυτεχνείο. Δεδομένου ότι - αν εξαιρέσουμε το metro - οι συγκοινωνίες δεν είναι o,τι καλύτερο, ίσως δεν βολεύει να μένω πολύ μακριά από το γραφείο. Είπα να αρχίσω το ψάξιμο λίγο πριν φύγω, για να μην τρώω πολλά λεφτά σε ξενοδοχεία μέχρι να βρω διαμονή, γιατί αμφιβάλλω πως η Πρεσβεία διαθέτει σπίτι για μένα.
Κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ελπίζω να γνωριστούμε και από κοντά!
Ευχαριστώ πολύ!
G.
|
|
|
|
| |
|
|
|
...  τι να πω;...καλό κουράγιο με το ...stage!!!
και τώρα για τα σπίτια...για τις τιμές δεν πολυξέρω να σου πω, γιατί έψαξα σε τελείως διαφορετικές περιοχές, αλλά μου φαίνεται ότι είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξη...γενικά να ξέρεις ότι αν λέει πλησίον μετρό σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι ακριβότερο από όσο αξίζει...επίσης, είδα και πλησίον μετρό σε Αργυρούπολη και Ελληνικό που...ΘΑ έρθει το μετρό!!!!Να τα προσέξεις αυτά!! Δε θα σου πρότεινα να κλείσεις κάτι που δεν έχεις δει...αυτά που λένε και γράφουν τις περισσότερες φορές απέχει πολύ από αυτό που είναι (όπως παντού δλδ)...αλλά το σημαντικότερο είναι, να πάρεις τη Χρυσή Ευκαιρία της ίδιας μέρας και να πάρεις κυρίως σε αυτά που έχουν κουκκίδα μπροστά (η κουκκίδα σημαίνει ότι είναι η πρώτη μέρα έκδοσης της αγγελίας)...Έτυχε σε πολλά υποσχόμενες αγγελίες να πάρω την ίδια μέρα μεσημεράκι και να τα έχουν ήδη κλείσει!!Για αυτό θέλει κουράγιο στα πόδια και γρήγορες κινήσεις και μπορείς να βρεις πολύ καλά διαμερίσματα....
Τώρα σε σχέση με την περιοχή...είναι πολύ σημαντικό να είσαι κοντά...προσωπικά δεν μπορώ τα λεωφορεία, αλλά έχουν διαφορά από περιοχή σε περιοχή...κοιτώντας λίγο στο google map
http://maps.google.com/maps?source=embed&hl=en&ie=U...t=api_logo
(έχει και άλλους σταθμούς γύρω γύρω..)
οπότε αν δεν βρεις κάτι να σ' αρέσει εκεί κοντά, δεν μου φαίνεται τρομερό να πηγαίνεις με μετρό...βέβαια εσύ ξέρεις
καλό κουράγιο με το ψάξιμο και εύχομαι να βοήθησα κάπως...
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Μην επικεντρωθείς μόνο στο κέντρο.
Βέβαια, αν πετύχεις καμιά καλή ευκαιρία προς λόφο Στρέφη, Εξάρχεια, Γκύζη, Πεδίον του Άρεως, Μουσείο (Αρχαιολογικό) θα είναι μία χαρά - όλες οι περιοχές που αναφέρω είναι κοντά στον χώρο εργασίας σου, στον άξονα της λεωφόρου Αλεξάνδρας και πέριξ του Πολυτεχνείου.
Το πλέον λογικό είναι να ψάξεις στις περιοχές που έχει σταθμούς metro, πίστεψέ με, αν το διαμέρισμα απέχει 5-10' (απόσταση με τα πόδια) από ένα σταθμό metro δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο.
Eπομένως, μπορείς να αρχίσεις από τους πιο κοντινούς - Aμπελόκηποι, Ευαγγελισμός, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής- και να προχωρήσεις προς τα πιο βόρεια - Kατεχάκη, Εθνική Άμυνα- ή τα πιο νότια - Νέος Κόσμος, Άγιος Ιωάννης- ή και τα πιο δυτικά, αν μέχρι τότε δεν έχεις βρει κάτι καλό - Kεραμεικός, Ελαιώνας, Αιγάλεω.
. Mετρό Αθήνας
. ΠΟΜΙΔΑ
Καλό ψάξιμο και καλή διαμονή!
|
|
|
|
| |
|

astrud
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143
|
|
Χίλια ευχαριστώ παιδιά! Πολύ χρήσιμες πληροφορίες!
Έχω ήδη έρθει Αθήνα πολλές φορές και γνωρίζω τα κεντρικά σημεία, οπότε δε νομίζω πως θα έχω πρόβλημα κανένα. Επίσης, οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από δω και πιστεύω ότι με λίγο ψάξιμο μπορώ να βρω φτηνή και ωραία γκαρσονιέρα (πράγμα αδύνατον στη Φλωρεντία  ).
Hope to see u!
Ciao
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |