Χώρος αναφοράς για όσους έχουν ασχοληθεί με το myAegean!

   
   

 Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum

 
Συγγραφέας Χώρος αναφοράς για όσους έχουν ασχοληθεί με το myAegean!
 
       
Σαβ, 24 Μάρ 2007 4:25 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


Η δημιουργία και η ανάπτυξη του myAegean ως ιδέα - σχήμα - οργανισμό - δραστηριότητα - κίνηση ή όπως αλλιώς μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς αυτήν την προσπάθεια δεν είναι άτι απλό, όταν ξεκινάς από το 0 και προσπαθείς να εξελιχθείς σε κάτι μεγάλο και δυνατό, με φιλοδοξίες, όρεξη, μεράκι και πάθος για κάποιες αξίες και φιλοδοξίες.
Κάθε αρχή βέβαια είναι δύσκολη, και ο πρώτος κύκλος ανάπτυξης (2002-2007) έχει μια μεγάλη πορεία και εμπειρίες. Όνειρό μας να συνεχιστεί δυναμικά με το ίδιο πάθος, αυθορμητισμό και όραμα, ώστε πραγματικά, με ήδη κάποιες δυνατές βάσεις, να δημιουργηθεί ένα δίκτυο ανθρώπων που να εξελίξουν και να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά την όλη προσπάθεια. Υπάρχουν ήδη κάποια γερά θεμέλια και ισχυρή θέληση επίσης χρειάζεται για το "τώρα" και το "μετά".

Προτείνω να σκεφθούμε μερικές ιδέες για το πώς θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε έναν ενδιαφέρον χώρο στον οποίο να αναφέρονται όλοι οι άνθρωποι που μέχρι τώρα έχουν συμβάλλει λίγο ή πολύ στην προσπάθεια και έχουν ασχοληθεί για την εξέλιξη και ενδυνάμωσή της.

Προσωπική μου πρόθεση και πρόταση είναι να γίνει αυτό με έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο και όχι να παρατίθενται "στείρα" στοιχεία. Προς το παρόν στη σελίδα http://my.aegean.gr/web/site_credits.html υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες γύρω από διάφορες υπηρεσίες που έχουν χτιστεί από την αρχή της προσπάθειας και γίνεται και αναφορά σε ανθρώπους και σε τι συγκεκριμένα έχουν συμβάλει.
Η πρόταση λοιπόν είναι να διατηρηθεί αυτός ο χαρακτήρας, ώστε να υπάρχει μια αξιοκρατική αναφορά στο πόσο και σε τι έχει συμβάλλει ο καθένας, καθώς έτσι γίνεται και πιο άμεσο και σε τρίτους να δουν από κοντά τους παράγοντες και τις ενέργειες-δράσεις που έχουν γίνει και γίνονται.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ίσως ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα "puzzle" με μικρές φωτογραφίες από μέλη-ανθρώπους που έχουν συμβάλλει. Η κάθε φωτογραφία θα έχει το σχήμα ενός κομματιού puzzle και θα συνδέεται με την επόμενη οριζόντια και κατακόρυφα. Αυτό θα επιτρέψει τη συνέχιση αυτού του "μωσαϊκού ανθρώπων", ενώ το κάθε κομμάτι puzzle θα είναι ένα link προς την προσωπική σελίδα του μέλους.

Αναμένουμε και άλλες σκέψεις ή προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό καλύτερα!
keep communicating!

     
 
       
Δευ, 18 Μάϊ 2009 11:57 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
5131


Ανοίγουμε το παρόν τόπικ, για να "σουλουπώσουμε" λιγάκι τα θέματα contribution στην ομάδα+κοινότητα, από παλιά ως σήμερα...Arrow Ένα μεγάλο μέρος αναφορών έχει υπάρξει στη σελίδα "Site Credits", όπου αναφέρονται μερικά τεχνικά στοιχεία και λεπτομέρειες που βήμα-βήμα εξελίσσουν και μεγαλώνουν την όλη προσπάθεια... Big Ups XeirokrotimaΚάθε μικρή ή μεγαλύτερη προσφορά, τακτική ή έκτακτη είναι όχι μόνο ευχάριστη κι ευπρόσδεκτη, αλλά και ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθειά μας! Ένα μικρό "ευχαριστώ" είναι το απειροελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε για τις πολύτιμες συνεισφορές...stay tuned. we'll keep it updated! Wink

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Ανοιχτές Προβολές με στήριξη πύλης &q...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 1

Τρι, 25 Οκτ 2022 1:13 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κάλεσμα για Εικονογράφους και Αρθρογρ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Κυρ, 01 Δεκ 2019 5:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Animations - GIF κινούμενες εικόνες/σ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 0

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:52 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Συμμετοχή σε εικαστικά projects στην ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 2

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:19 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Στήλη: Comics - Εικονογράφηση στο MyA...

από inertia
Συζήτηση: Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects Απαντήσεις: 1

Δευ, 18 Δεκ 2017 9:06 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics