Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Τι μου την σπάει ε....Τι να πρωτοπώ? |
|
|
Φοιτητική Ζωή |
| Φτάνει το μηνιάτικο για τον μήνα? |
| οοοοοουυυυυ...άνετα... |
|
5% |
[ 1 ] |
| ε,κουτσά στραβά βγαίνει ο μήνας |
|
47% |
[ 8 ] |
| το μηνιάτικο για τον μήνα?το μηνιάτικο για την 2η βδομάδα να λες καλύτερα |
|
47% |
[ 8 ] |
|
| Σύνολο Ψήφων : 17 |
|
| Συγγραφέας |
Τι μου την σπάει ε....Τι να πρωτοπώ? |
| |
|
|
|
Αν λοιπόν είναι ψιλοτσίου όπως ειπώθηκε ο τίτλος με το υπόλοιπο (Shiroi_Kumo) τότε τα επόμενα ποστς τι είναι ρε παιδιά. Τέλος πάντων...Για να ηρεμήσετε όλοι ο zero ήξερε τι έλεγε όταν έγραφε για Γκόμενες tzivra Καταστροφή. Τώρα πως πετάχτηκε στη μέση ο/η ceyd κ γιατί θίχτηκε δεν μπορώ να καταλάβω. Nastajia το να έχεις κάποια ιδεολογία κ με αυτήν να πορεύεσαι στην ζωή σου δεν νομίζω οτι είναι κάποιας μορφής επανάσταση. Μορφή συνείδησης ειναι..προσωπικής κιόλας..
Αυτά τα ολίγα.... Δεν σας κούρασα ε?
Υ.Γ μπήκατε που μπήκατε στο topic μια ψήφο στο poll δεν ρίξατε ε? τεσπα
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

ceyd
Μικρό Μολύβι

Sep 26, 2005
24
Τόπος: Αθήνα
|
|
Όσον αφορά την προηγούμενη δημοσίευσή μου, θεώρησα πως απάντησα σε κάποιον που δε συμπαθεί ιδιαίτερα τις γυναίκες!
Έπειτα θεωρώ πως το ύφος μου με τη χρήση !!!!! ήταν σαφές!
"Μου τη σπάει" λοιπόν, να ακούω άντρες να μιλούν απαξιωτικά για το γυναικείο φύλο και εξέλαβα την άποψη του zero ως μια γενικότερη άποψή του!
Ίσως τα πήρα λίγο παραπάνω!
Άν η άποψή του αφορά μόνο την επηροή μας στο οικονομικό θέμα, έτσι πρέπει!!!
Και προφανώς για να επηρεάζεστε, σας αρέσει και εσάς λιγάκι!
Έγινε επεξεργασία από τον/την ceyd στις Πεμ, 12 Ιαν 2006 7:01 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens
|
|
Φίλε zero_tolerance η δημοσίευση σου σβήστηκε διότι περιέχει υβριστικές εκφράσεις πράγμα που είναι αντίθετο προς τους κανονισμούς του φόρουμ αυτό μας δίνει το δικαίωμα να την σβήσουμε. Αυτό για τον λόγο που ζήτησες.
Το φόρουμ αυτό αποτελεί αποτελεί χώρο συζητήσεων όπου ο καθένας οφείλει να σέβεται τα λεγόμενα του άλλου και έχει καταστεί σαφές ότι δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα του καθενός.
Αυτό για να μην πεις τίποτα άλλο.
Ελπίζω οι επόμενες δημοσιεύσεις να έχουν κάποια σχέση με το τίτλο του θέματος.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ο τίτλος του θέματος είναι "Τι μου την σπάει ε....Τι να πρωτοπώ?". Δε νομίζω λοιπόν πως είμαστε "εκτός". Αν κάποιος νομίζει πως μου τη σπάνε οι γυναίκες οφείλω να εξηγηθώ. Οι επίμαχες ή υβριστικές λέξεις (ο *****δουλος πάντως εξαρτάται αν είναι υβριστική) συμφωνώ να διαγράφονται, επ' ουδενή όμως όλο το post. Έτσι, γιατι ως Πανεπιστημιακός χώρος οφείλει να έχει κάποιες "ελευθερίες" παραπάνω. Κατα τα άλλα εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε. Γι'αυτο υπάρχουν και οι admins άλλωστε  .
|
|
|
|
| |
|
|
|
Νομίζω ότι ο Γιάννης (JonnyCycler) έχει δίκιο και το όλο σκηνικό πρέπει να λάβει ένα τέλος...γτι ναι,σίγουρα όλοι μπορούμε να βουλώσουμε τους άλλους,αλλά καλό είναι να μην αναλωθούμε σε κάτι τέτοιο.
Μία παρατήρηση έχω να κάνω όσο αφορά στην διαγραφή του post του zero_tolerance. Διαφωνώ κάθετα με κάτι τέτοιο. Όλα τα post θα έπρεπε να είναι διαθέσιμα και το λέω αυτό με το σκεπτικό οτι υπάρχουν post στο my τα οποία προσβάλουν εμένα(και όχι μόνο) σαν άνθρωπο, σαν φοιτητή και σαν προσωπικότητα...Δυστυχώς δεν είδα ΠΟΤΕ τέτοια posts να διαγράφονται. Ίσως γιατί δεν περιείχαν λέξεις....."κακές"(το ***δουλος συμπεριλαμβάνεται μάλλον σε αυτές ε?).... Η ύβρις όμως προς το ευρύτερο σύνολο ήταν σκάλες ανώτερη.Εκεί λοιπόν δεν είδα καμία αντίδραση, καμία διαγραφή. Μήπως τελικά πρέπει να κοιτάμε και λίγο πίσω απο τις λέξεις? Μήπως δεν πρέπει να αναλωνόμαστε τόσο στο "φαίνεσθαι" και πρέπει να δούμε λίγο καλύερα την ουσία?(Και αναφέρομαι Γενικά στο my) . Σίγουρα δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε "άσεμνες εκφράσεις"(αλήθεια, αυτές ποιος τις ορίζει?) στον λόγο μας, πάνω από όλα ως ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό μας, αλλά δεν είναι ανάγκη να χαωνόμαστε(ω ναι, είναι καινούρια λέξη) στο αν ο άλλος έγραψε ***δουλος ή όχι γιατί στην τελική(ας γίνομαι κουραστικός) έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα.......
κλείνοντας θα πώ οτι κατ'εμέ η διαγραφή του post ήταν απαράδεκτη και είναι κάτι το οποίο, αν θέλουμε να διατηρούμε τους τύπους για ΟΛΟΥΣ, δεν θα πρέπει να επαναληφθεί.
Ευχαριστώ και συγνώμη εκ των προταίρων αν σας κούρασα
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
zero_tolerance έγραψε:
Κατ'αρχάς να ζητήσω το λόγο απο τους admins του forum για τη διαγραφή του post-απάντηση στην ceyd. Αν νομίζετε πως ενοχλούν κάποια πράγματα, μπορείτε απλά να βάλετε αστεράκια (*) στις επίμαχες λέξεις. Για να μην πω τίποτα παραπάνω... Ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
Με αφορμή τα παραπάνω, θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση στην όλη συζήτηση, γιατί είναι λυπηρό να δημιουργούνται εντάσεις και διαμάχες, και να εμπλέκεται έντονα ο ρόλος των admins, που πραγματικά, πολεμούμε να στηρίξουμε όλο αυτό το τόλμημα με πολλές έννοιες στο κεφάλι μας και τεχνικές δυσκολίες όπου προκύπτουν κάθε φορά. Καλό λοιπόν είναι να σεβόμαστε όλοι μας τον καθένα. Επειδή η φύση του συστήματος τείνει στο λεγόμενο "scripta manent", δεν μπορούμε να εκφραζόμαστε με φυσική γλώσσα, όπως σε μια κουβέντα προφορική. Είναι άσχημο να καταγράφονται υβριστικά λόγια και σχόλια για άλλους, τη στιγμή που προσπαθούμε να είμαστε μια παρέα όλοι και να συζητάμε.
Από την άλλη, σχετικά με τα posts και τις διαγραφές, γενικότερα υπάρχει *και πρέπει να υπάρχει* κάποιος βαθμός ανοχής, και αυτό γίνεται καθώς προσπαθούμε να μην είμαστε απόλυτοι και να αφήνεται να διαφανεί το νόημα του κάθε συμμετέχοντα στην κουβέντα. Συμφωνούμε ωστόσο πως δεν θα πρέπει να καταχράζεται την ελευθερία και την ανοχή αυτή κανείς, ούτε κι εμείς οι ίδιοι που αναλάβαμε το ρόλο της φρονίδας του Forum. Θέση μου είναι και πρότασή μου, όπως ανέφερε πάνω-κάτω και ο ptzivras προηγουμένως, να αφήσουμε τις επιμέρους μικρότητες και να πιάσουμε την ουσία. Εν τέλει η τροπή της συζήτησης έχει γίνει σχετικά off-topic όπως λέμε, και είναι δυστυχές να μείνει "εκτός πορείας".
Τι έχουμε να χωρίσουμε στο κάτω-κάτω βρε παιδιά? Δεν μας φτάνει που είμαστε ήδη διαχωρισμένοι, λόγω αποστάσεων? Λοιπόν, ελπίζω να μη δοθεί άλλη έκταση, ούτε να αναγκαστεί κανείς να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που να είναι βλαπτική με οποιοδήποτε τρόπο στον άλλο ή στα λεγόμενά του.
Αυτά προς το παρόν! keep communicating! 
|
|
|
|
| |
|

ceyd
Μικρό Μολύβι

Sep 26, 2005
24
Τόπος: Αθήνα
|
|
Όσον αφορά την τροπή που πήρε το συγκεκριμένο θέμα, ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Απότι φαίνεται έγινε παρεξήγηση της παρεξήγησης. Αρχικά παρεξηγήθηκε το ύφος μου (δικαίως κατα ένα μέρος) το οποίο ήταν καθαρά χιουμοριστικό και έπειτα το φύλο μου! Όντως αν ήμουν αρσενικού γένους θα ήταν αναμενόμενο να επέλθει τόσο νεύρο!!!
Όσον αφορά τα παιδιά που συντονίζουν το site, θεωρώ πως καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και το γεγονός οτι διέγραψαν το συγκεκριμένο κείμενο, ήταν στα πλαίσια των ευθυνών τους.
Και εγώ, θα δεχόμουν κάθε είδους απάντηση, αλλά με μια ευγενική αντιμετώπιση. Ίσως και εγώ παραήμουν χύμα ενώ δε θα έπρεπε, ειδικά στην περίπτωση που υπήρχε έλλειψη προσωπικού λόγου!
|
|
|
|
| |
|

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens
|
|
Το γεγονός ότι εγώ προσωπικά διέγραψα το συγκεκριμένο post δεν έχει να κάνει με κάποια προσωπική εμπάθεια ούτε προς πρόσωπα αλλά ούτε και προς πράγματα. Αντίθετα δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να καταχραστώ την υποτιθέμενη "εξουσία" μου ως moderator αλλά προσπαθώ να διαφυλάξω με όποιο τρόπο μπορώ το φόρουμ και γενικότερα την ιδέα μας. Το myaegean είναι ένας τόπος ελεύθερης διακίνησης ιδεών, ΑΛΛΑ πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι η ύπαρξη κάποιου υβριστικού σχολίου ή γενικότερα ενός ποστ το οποίο εκφράζει ανοιχτή προσωπική επίθεση δημιουργεί ένα πολύ άσχημο κλίμα για τον οποιοδήποτε χρήστη, κάνοντας τον συγχρόνως να "φοβάται" να εκφράσει την ιδέα του γιατί μπορεί κάποιος "επιθετικά" να τον κράξει.
Ελευθερίες υπάρχουν πάρα πολλές στο φόρουμ αλλά οι κανόνες είναι κανόνες. Και πρέπει να υπάρχουν κανόνες για την πλαισίωση ενός συστήματος είτε αυτό είναι μία διαδικτυακή κοινότητα είτε αυτό είναι μία κοινωνία.
Από εδώ και πέρα ας είμαστε πιο "ευγενικοί" και νηφάλιοι στις συζητήσεις μας καθώς επίσης να προσπαθήσουμε να δούμε τον άλλο χρήστη σαν φίλο μας και επιχειρματολογικά να του αποδείξουμε την θέση μας πάνω σε κάποιο θέμα. Έτσι θα λειτουργήσουμε σαν μια κοινότητα με εποικοδομητικό χαρακτήρα!
Σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία πιο "συμπαγή ταυτότητα στην ιδέα μας!!
|
|
|
|
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |