Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
|
|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
| |
|
|
|
Δυσκολα μαθηματικα στο ΜΠκΕΣ της Σαμου?????
Γεια σας παιδια!!! Ειμαι τελειοφοιτος και ηρθε η ωρα του μηχανογραφικου!!! Η αληθεια ειναι οτι ψηνωμαι να ερθω στα μερη σας στο πολυτεχνιο που αναφερο. Στο μονο που κολαω ειναι τα μαθηματικα που εχει.... επειδη δεν τα πολυσυμπαθω ως μαθημα... ομως επειδη ειμαι διατεθειμενος να διαβασω (σοβαρα ετσι...) τι λετε θα τα περασω??? Εχω ελπιδες??? Α! Ηθελα να ρωτησω, χρειαζονται πολλα πραγματα απο την Γ λυκειου στα μαθηματικα της σχολης αυτης??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
αγαπητε θανασακη καταρχας γεια σου! καλως μας ηρθες και μακαρι να γινεις και συ αιγαιοπουλο!
λοιπον μπορει να μην ειμαι η καταλληλη να σου απαντησω μιας και ειμαι σε αλλο νησι αλλη ειδικοτητα(κοινωνιολογος) αλλα ενα θα σου πω που το συναντησα και γω!
το πανεπιστημιο δεν ειναι λυκειο! και κενα να χεις καλυπτονται! και μεις εχουμε μαθηματικα, στατιστικη και δημογραφια και γω ειμαι σκραπα, αλλα σε πληροοφορω οτι τα πηγα θαυμασια! εγω που εγραφα 3 στα 20 στο λυκειο, πηρα 9! ειναι σημαντικο απο οτι καταλαβαινεις για εναν που ειναι απο θεωρητικη! εσυ που εισαι και απο αλλη κατευθυνση θα τα πας περιφημα! αν παρακολουθεις και εξασκησαι θα τα παιζεις στα δακτυλα! αυτα απο μενα καλο κουραγιο και να συμπληρωσεις συνετα το μηχανογραφικο!
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Για σου φίλε thanasi λοιπόν ως φοιτητής του τμήματος μηχανικών πληροφοριακών κ επικοινωνιακών συστημάτων του πανεπιστημίου αιγαίου έχω να σου πω ότι τα μαθηματικά του πρώτου εξαμήνου είναι από τα ποιο δύσκολα μαθήματα της σχολής ξέρω αρκετές περιπτώσεις που το χρεωστάνε εδώ και 6 χρόνια κατά τα άλλα όμως πέρα από τα μαθηματικά υπάρχουν και οι γλώσσες προγραμματισμού που είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Γενικά σαν τμήμα είναι σχετικά δύσκολο αλλά με μέλλον από άποψη εύρεσης εργασίας.
Τώρα αν σου χρειάζονται τα μαθήματα του λυκείου , ναι χρειάζονται θα συναντήσεις μαθήματα όπως γλώσσες προγραμματισμού που βασίζονται στο μάθημα ανάπτυξη εφαρμογών της γ λυκείου τώρα για τα μαθηματικά, χρειάζονται τα μαθηματικά της γ λυκείου ειδικά οι μέθοδοι ολοκλήρωσης και βέβαια όλα αυτά Bolzano roll ΘΜΤ και δε συμμαζεύεται. παρτο στο χαλαρό μν κολλάς και γενικά δεν χρειάζεται να κολλάς σε τέτοια θέματα. Δεν μας είπες όμως τα μόρια σου για να σου πούμε αν μπαίνεις ή όχι στη σχολή
|
|
|
|
| |
|
|
|
fraoulitsa σε ευχαριστω για τα ενθαρυντικα σου λογια!!!! Εχω βγαλει 14323 στο 2ο κ 4ο. Οποτε αν δεν ανεβουν πανω απο 807 μορια σε σχεση με την περσινη βαση την πιανω την σχολη! Η αληθεια ειναι πως εγω ειχα την τεχνολογικη κατευθυνση τεχνολογιας και παραγωγης. Δηλαδη αντι για αοδε και αναπτυξη εφαρμογων ειχα ηλεκτρολογια και χημεια βιοχημεια. Τι λετε σωζομαι η δεν εχω ελπιδες...
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Έπεσες στην περίπτωση . Κοίτα να δεις τι γίνεται η σχολή είναι σχολή υπολογιστών οπότε θα δυσκολευτείς στον προγραμματισμό αρκετά τώρα αν κάτσεις και ασχοληθείς μόνος σου με καμιά c ή c++ έχει καλώς αλλιώς θα είναι λίγο δύσκολα. Το θετικό πάντως είναι ότι οι καθηγητές δεν παίρνουν τπτ σαν δεδομένο ότι έχεις μάθει απ' το λύκειο και μια συμβουλή όταν θα έρθεις Σάμο π εντάξει το κόβω να έρχεσαι δεν θα ανέβει πολύ , μην χάνεις μαθήματα ειδικά στο πρώτο έτος γιατί το δικό μου το έτος είναι άστα να πάει βλέπεις όλο το χειμώνα το γ***** στα ξενύχτια τεσπα εσύ αυτή τη στιγμή κοίτα να χαρείς τις διακοπές σου χαλάρωσε όταν βγουν οι βάσεις και 1 μέρα μετά αν γίνεται πάρε το καράβι ή το αεροπλάνο κ έλα Σάμο βρες σπίτι βάλε απαραιτήτως Internet μην το ξεχάσεις είναι σημαντικό και καλό σου εξάμηνο!!
P.S. Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Σας ευχαριστω ολους που ασχολειστε με το θεμα μου!!! Η αληθεια Legend-x ειναι πως εχω ορεξη να διαβαζω γιατι πρεπει να βγαλω την σχολη οσο το δυνατων γρηγοροτερα, για αυτο βασιζομαι και σε εμενα. Και παλι ευχαριστω!!!!
Υ.Γ Αααα..... διακοπες δεν εχει για εμενα!!! Για εμενα τα καλοκαιρια εχει δουλεια...
|
|
|
|
| |
|
|
|
αληθεια? κριμα ειναι! ειδικα τωρα που περασες πανεπιστημιο μετα απο το ξεπατωμα των πανελληνιων θα επρεπε να ξεκουραστεις!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Οντως ειναι κριμα αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα... τα δυο προηγουμενα καλοκαιρια που δουλευα δεν με πειραζε τοσο, αλλα φετος δεν θελω να παω!!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας παιδια!
Μολις εγινα μελος στην σελιδα σας!Μπραβο,πολυ καλη δουλεια!
Λοιπον γραφτηκα εδω γιατι θελω τις συμβουλες σας σαν φοιτητες σε αυτη την σχολη!
Φετος δινω εξετασεις και εγω και εχω αυτην την σχοη ως στοχο!
Το θεμα ειναι πως αν περασω χω την δυνατοτητα της μεταγραφης,αλλα διαβασα πολλα σχετικα με την σχολη και την ζωη εκει και ενθουσιαστηκα!
Αμα περασω θα ειμαι σε διλημμα,να παω σαμο η να κανω μεταγραφη!!
Πειτε μου εσεις τα υπολοιπα..
Ααα ακουσα πως απο καφετεριες,μπαρακια,φαστ φουνταδικα και τετοια εχει πραμα,οχι και αθηνα αλλα κατι κανει!
Αληθευει?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
zefinho10 έγραψε:
Γεια σας παιδια!
Μολις εγινα μελος στην σελιδα σας!Μπραβο,πολυ καλη δουλεια!
Λοιπον γραφτηκα εδω γιατι θελω τις συμβουλες σας σαν φοιτητες σε αυτη την σχολη!
Φετος δινω εξετασεις και εγω και εχω αυτην την σχοη ως στοχο!
Το θεμα ειναι πως αν περασω χω την δυνατοτητα της μεταγραφης,αλλα διαβασα πολλα σχετικα με την σχολη και την ζωη εκει και ενθουσιαστηκα!
Αμα περασω θα ειμαι σε διλημμα,να παω σαμο η να κανω μεταγραφη!!
Πειτε μου εσεις τα υπολοιπα..
Ααα ακουσα πως απο καφετεριες,μπαρακια,φαστ φουνταδικα και τετοια εχει πραμα,οχι και αθηνα αλλα κατι κανει!
Αληθευει? |
Γεια και χαρά φίλε/φίλη zefinho10!
Καλωσόρισες στην παρέα του Αιγαίου και καλά "τσαλαβουτήματα" στα κύμματα του αρχιπελάγους!
Πρώτα απ'όλα, επισημαίνω πως το θέμα περί μεταγραφών είναι εν μέρει άσχημο, καθώς αν δεν επιθυμεί κάποιος καθόλου να επισκεφθεί και να φοιτήσει στο αντίστοιχο τμήμα, στερεί από άλλους τη θέση που μπορεί για ελάχιστα να το χάσουν...
Για να παραμείνω ωστόσο στο θέμα σου και να δώσω την συνεισφορά μου, αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα, είσαι στο σωστό μέρος, θαρρώ πως θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν παιδιά που σπουδάζουν ήδη στο τμήμα (εγώ είμαι σε άλλο, αλλιώς μετά χαράς να βοηθούσα!) Η χρονική περίοδος ωστόσο, λόγω καλοκαιριού, δυσχεραίνει πολλούς να παρακολουθούν τακτικά τις σελίδες εδώ... stay tuned όμως, we'll all do our best!
Πάντως, από την εικόνα που έχω για τη Σάμο (Καρλόβασι), θαρρώ πως σίγουρα δεν είναι Αθήνα, αλλά είναι αρκετά ικανοποιητική η ζωή κι αρκετοί πλέον κι οι φοιτητές!
keep up communicating! 
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |