|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
| |
|
|
|
zefinho10 έγραψε:
Γεια σας παιδια!
Μολις εγινα μελος στην σελιδα σας!Μπραβο,πολυ καλη δουλεια!
Λοιπον γραφτηκα εδω γιατι θελω τις συμβουλες σας σαν φοιτητες σε αυτη την σχολη!
Φετος δινω εξετασεις και εγω και εχω αυτην την σχοη ως στοχο!
Το θεμα ειναι πως αν περασω χω την δυνατοτητα της μεταγραφης,αλλα διαβασα πολλα σχετικα με την σχολη και την ζωη εκει και ενθουσιαστηκα!
Αμα περασω θα ειμαι σε διλημμα,να παω σαμο η να κανω μεταγραφη!!
Πειτε μου εσεις τα υπολοιπα..
Ααα ακουσα πως απο καφετεριες,μπαρακια,φαστ φουνταδικα και τετοια εχει πραμα,οχι και αθηνα αλλα κατι κανει!
Αληθευει? |
Αμέ!Φέραμε και playmate τις προάλλες κάτω στο λιμάνι.Sorry κιόλας...
Οσοι δεν τις είδατε χάσατε.Οι κοπέλες από άλλο κόσμο.Απλα...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αξιζει δηλαδη?Ποσοι περιπου φοιτητες εχει το καρλοβασι?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Sorry για το διπλο ποστ,μια ακομη ερωτηση!Ποσοι περασαν και ποσοι εκατσαν το 2008?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Legend-x έγραψε:
Έπεσες στην περίπτωση . Κοίτα να δεις τι γίνεται η σχολή είναι σχολή υπολογιστών οπότε θα δυσκολευτείς στον προγραμματισμό αρκετά τώρα αν κάτσεις και ασχοληθείς μόνος σου με καμιά c ή c++ έχει καλώς αλλιώς θα είναι λίγο δύσκολα. Το θετικό πάντως είναι ότι οι καθηγητές δεν παίρνουν τπτ σαν δεδομένο ότι έχεις μάθει απ' το λύκειο και μια συμβουλή όταν θα έρθεις Σάμο π εντάξει το κόβω να έρχεσαι δεν θα ανέβει πολύ , μην χάνεις μαθήματα ειδικά στο πρώτο έτος γιατί το δικό μου το έτος είναι άστα να πάει βλέπεις όλο το χειμώνα το γ***** στα ξενύχτια τεσπα εσύ αυτή τη στιγμή κοίτα να χαρείς τις διακοπές σου χαλάρωσε όταν βγουν οι βάσεις και 1 μέρα μετά αν γίνεται πάρε το καράβι ή το αεροπλάνο κ έλα Σάμο βρες σπίτι βάλε απαραιτήτως Internet μην το ξεχάσεις είναι σημαντικό και καλό σου εξάμηνο!!
P.S. Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε. |
Κατι οφ τοπικ,λετζεντ ποσα παιδια ηταν φετοσ σε αυτο το τμημα?
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Μπήκαμε 164 και μείναμε 81 οι υπόλοιποι ξαναέδωσαν πανελλήνιες, κάποιοι άλλοι πήραν μεταγραφή σε πάτρα βόλο Χανιά , άλλοι πήγαν εξωτερικό ή σε ιδιωτικά κολλέγια .
Είναι κρίμα πάντως να φεύγει τόσος κόσμος μόνο επειδή ακούνε ότι είναι Σάμος.
Ελπίζω zefinho10 να μας έρθεις ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαι.
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
Κοίτα να δεις η σχολή είναι πάρα πολύ καλή με αρκετά καλό διδακτικό προσωπικό και καλές σχετικά εγκαταστάσεις. Τώρα από άποψη διαβίωσης αν έμενες σε μεγάλες πόλεις π.χ. Αθήνα Θεσσαλονίκη και δε συμμαζεύεται θα πεις ήρθα στην Ουγκάντα τώρα αν είσαι από μικρές πόλεις ή και νησιά δε θα δεις μεγάλη διαφορά. Δεν είναι και ιδιαίτερα νυχτερινή πόλη το Καρλόβασι από άποψη μαγαζιών αλλά εντάξει παλεύεται πιστεύω και μην ξεχνάς ότι από την πρώτη εβδομάδα θα κάνεις φίλους θα γνωρίσεις κόσμο και θα βγαίνεις κάθε μέρα εμείς αυτό κάναμε πέρυσι κάθε μέρα βγαίναμε ,ε μετά φοιτητικές βραδιές σε σπίτια . Αυτά για τη ζωή στο Καρλόβασι .
P.S. Τώρα αρχίζει το πραγματικό διάβασμα
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δηλαδη μια χαρα περναγατε ε?
Στο boca boca πηγατε καθολου περυσι?
Αν ξερει καποιος ας μου πει ποσοι περασαν στο τμημα αυτο το 2008!!
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
Πως δεν πήγαμε .
Λοιπόν το 2008 επίσημα μπήκαμε σύνολο 180 άτομα τέλος στο εξάμηνο μείναμε 81
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πως ηταν?Καλοοο?
81?Μια χαρα!!!!!!
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
Αν ρωτάς για το Boca καλό ήταν τώρα 81 άτομα είναι υπερβολικά πολλα για τις αιθουσες της σχολής. Αλλά μη νομίζεις στο τέλος απο τους 81 θα παρακολουθούν οι 21 μη σου πω κ ποιο λίγοι ελπίζω να εισαι κ εσυ μέσα σε αυτους γιατι αλλιώς ... την πιπ.....
|
|
|
|