|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
Legend-x έγραψε:
Μπήκαμε 164 και μείναμε 81 οι υπόλοιποι ξαναέδωσαν πανελλήνιες, κάποιοι άλλοι πήραν μεταγραφή σε πάτρα βόλο Χανιά , άλλοι πήγαν εξωτερικό ή σε ιδιωτικά κολλέγια .
Είναι κρίμα πάντως να φεύγει τόσος κόσμος μόνο επειδή ακούνε ότι είναι Σάμος.
Ελπίζω zefinho10 να μας έρθεις ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαι. |
Αν και μπορω να παρω μεταγραφη για πατρα,κατα 70% εχω αποφασισει να κατσω Σαμο..
Πιστευω θα ειναι πολυ ωραια..Ενταξη εχω εναν χρονο ακομη μπροστα μου..αλλα σαμος ftw.(σορρυ για το οφ τοπικ).
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν ξερω αμα το ρωτησα ηδη αλλα δεν νομιζω,ποσους φοιτητες εχει συνολο το καρλοβασι?
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
|
|
| |
|
|
|
Legend-x έγραψε:
e de 8a exei 1000 |
Απο τους οποιους ποσες ειναι γυναικες?
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
Τώρα εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω το θέμα είναι πως η αναλογία ειναι 13 αντρες 1 γυναικα ή τουλαχιστον έτσι λένε
|
|
|
|
| |
|
|
|
Παιδια χαλαρωστε...Αν θελεις βρισκεις γυναικα/γυναικες...Το γεγονος ειναι οτι στο τμημα ΜΠΕΣ ειναι δυσαναλογα τα ποσοστα...Αλλα μην ξεχναμε και τα ηρωικα τμηματα του μαθηματικου και της στατιστικης :p
Και ποτε δεν ειναι αργα...Ολοι ελπιζουμε στην χρονια που θα εχουμε ποσοστα 50-50
|
|
|
|
| |
|
|
|
Mailetis έγραψε:
Παιδια χαλαρωστε...Αν θελεις βρισκεις γυναικα/γυναικες...Το γεγονος ειναι οτι στο τμημα ΜΠΕΣ ειναι δυσαναλογα τα ποσοστα...Αλλα μην ξεχναμε και τα ηρωικα τμηματα του μαθηματικου και της στατιστικης :p
Και ποτε δεν ειναι αργα...Ολοι ελπιζουμε στην χρονια που θα εχουμε ποσοστα 50-50  |
Είναι θέμα τύχης αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. Mailetis μην ελπίζεις και πολύ γι'αυτό. Το 2000 που μπήκα η αναλογία ήταν 1 προς 7 με 8, από τότε κάθε χρόνο ανοίγει η ψαλίδα
Όντως το μαθηματικό και η στατιστική κρατούν την ισορροπία, αλλά μην ξεχνάτε πως μπήκατε σε σχολή μηχανικών, και ειδικά πληροφορικής, όχι στη φιλοσοφική και στο παιδαγωγικό 
|
|
|
|
| |
|
|
|
problem_child έγραψε:
Είναι θέμα τύχης αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. |
Ελπιζω να το λες γενικα αυτο
Επισης μην ξεχναμε και τις πολιτιστικες... Το ξερω οτι ειναι λιγο αλλα...κανουν την δουλεια τους 
|
|
|
|