Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Γρίφοι - Παιχνίδια |
| Συγγραφέας |
ΓΡΙΦΟΣ: Σε ένα μπαρ... |
| |
|

amanda
Μικρό Μολύβι

Jun 20, 2009
29
|
|
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

amanda
Μικρό Μολύβι

Jun 20, 2009
29
|
|
ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
|
|
|
|
| |
|
|
|
Είσαι σίγουρη πως ο γρίφος όπως τον έγραψες είναι σωστός?
Anyway, ο πελάτης μήπως ζήτησε το νερό με κάποιο περίεργο τρόπο? (π.χ. επιθετικά, με προφορά, γελώντας κτλ.)
|
|
|
|
| |
|

amanda
Μικρό Μολύβι

Jun 20, 2009
29
|
|
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΡΙΦΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ
|
|
|
|
| |
|
|
|
Όχι δεν τον ξέρω τον γρίφο.
Να φανταστώ δεν είναι νεροπίστολο αυτό με το οποίο τον σημαδεύει ο barman.
Μήπως ο πελάτης έχει λόξυγκα? Αν ναι, τότε έχεις κάνει 2 λάθη.
|
|
|
|
| |
|

amanda
Μικρό Μολύβι

Jun 20, 2009
29
|
|
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Ο ΜΠΑΡΜΑΝ.
ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΚΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΡΥΦΟ ΣΩΣΤΑ;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΘΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ
|
|
|
|
| |
|
|
|
amanda έγραψε:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Ο ΜΠΑΡΜΑΝ.
ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΚΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΡΥΦΟ ΣΩΣΤΑ;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΘΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ |
Το ένα είναι θέμα ερμηνείας, το άλλο είναι πιο σημαντικό. Όταν σε ρώτησα αν ζήτησε το νερό περίεργα, και εφόσον είχε λόξυγκα, λογικό είναι να το ζήτησε κάπως περιέργα αφού όποιος έχει λόξυγκα έχει παύαεις στην ομηλία κτλ. Επομένως έπρεπε να πεις "ναι το ζήτησε περίεργα", χωρίς φυσικά να αποκαλύψεις περισσότερα. Αυτό ήταν το σημαντικό λάθος.
Τον γρίφο δεν τον ήξερα, αλλά μου έσπασε τα νεύρα τόσες μέρες να προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε. Θα βοηθούσε πολύ αν είχες πει τι γίνεται αφού ο barman σημαδέψει τον πελάτη, π.χ. τον πυροβολεί, τρέχει έντρομος προς την έξοδο, παρακαλεί για τη ζωή του και να μην τον σκοτώσει κτλ. Πιστεύω θα ήταν πιο ολοκληρωμένο. Βέβαια δεν ξέρω αν ο γρίφος στην πραγματική του μορφή είναι έτσι, αν είναι τότε το λάθος δεν είναι δικό σου αλλά αυτών που τον δημοσίευσαν έτσι. Αλλά σε τέτοια περίπτωση θα είχαν φροντίσει να τον διορθώσουν. Anyway.
Ο γρίφος ήταν πολύ καλός πάντως. Εύγε amanda για την ανάρτηση και την προσπάθεια. Το κλασσικό είναι να αποφεύγεις τις πολύ προφανείς περιπτώσεις/ερωτήσεις/απαντήσεις. Αν βρω κανέναν εξίσου καλό θα τον αναρτήσω κι εγώ.
|
|
|
|
| |
|

amanda
Μικρό Μολύβι

Jun 20, 2009
29
|
|
ΤΟ ΓΡΙΦΟ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΠΑΥΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΤΙ. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΓΡΙΦΟ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Πάντως αν και ίσως μπερδευτήκαμε λιγάκι με τον γρίφο, θαρρώ πως είναι πολύ καλό!
ΝΑΙ ΝΑΙ! Βάλτε κι άλλους όσους μπορείτε, να "ακονίσουμε" το νου μας!
Amanda, ισχύει για όλους αυτό, απλώς τώρα, επί τη ευκαιρία, να σε παρακαλέσω να αποφεύγεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα στις δημοσιεύσεις σου, just that! (και greeklish, επίσης, όσο μπορούμε!)
Αναμένουμε δυναμικό comeback παιδιά!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |