|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
| |
|
|
|
Mailetis έγραψε:
problem_child έγραψε:
Είναι θέμα τύχης αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. |
Ελπιζω να το λες γενικα αυτο
|
Για τη Σάμο αναφέρομαι και στο
Mailetis έγραψε:
Αν θελεις βρισκεις |
Είναι δύσκολο μεν, αλλά όχι αδύνατον.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Mια χαρα τοτε!Και καμια ντοπια να ειναι δεν υπαρχει προβλημα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μην πας πάτρα ρε.Πέντε χρόνια στους μινάρες παραπάει.
Ενώ εδώ έχουμε τα ΜΟΑ*.Αυθεντικά νησιώτικα πράγματα.
*ΜΟΑ:Οι ντόπιοι Σαμιώτες όπως τους λέμε οι φοιτητές.Προέρχεται από τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους (ΜΟΑ) αλλά και από παραφθορά της λέξης ΖΩΑ.
Το ΜΟΑ σημαίνει 2 πράγματα.
Εκδοχή 1:
Μειωμένη Οδική Αντίληψη(<=-Ισχύει)
Εκδοχή 2:
Μαλάκα Οδηγώ Ανάποδα
|
|
|
|
| |
|
|
|
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!
Και έλεγα και εγώ ΠΟΤΕ θα ξεκινήσουν να ρωτάνε για κοπέλες...
Λοιπόν σύμφωνα με τις δικές μου εκτιμήσεις υπάρχουν γύρω στου 600-700 φοιτητές.Από αυτούς θα βλέπεις 100-150.Είναι αυτοί που πάνε στα μαθήματα και βγαίνουν έξω για καδέ και ποτό.Οι άλλοι τι κάνουν δεν ξέρω.Πέντε χρόνια στο νησί δεν κατάλαβα.Αμα καταλάβετε και εσείς πέιτε μου.
Αλλά μικρό το κακό γιατί και αυτοί που θα βλέπεις είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και SUPER ΟΥΑΟΥ άτομα.Ούτε που θα καταλάβεις την έλλειψη των άλλων.
Και μιας βλέπω αρχίσαν να μαζεύονται και τα φετινά πρωτοετά ήρθε η ώρα να κάνω και πάλι το καθήκον μου.
Χεμ...
Χρόνια τώρα υποδεχόμαστε γενιές και γενιές φοιτητών στο Καρλόβασσι.Παιδιά μου ήρθε και η σειρά σου.
Η διαδικασία γνωστή: Μου κάνετε pm όσοι θέλετε και σας δίνω το κινητό μου.Οταν πατήσετε στο νησί μου τηλεφωνείτε και κανονίζουμε ένα meeting με τα αιγαιόπουλα!
Μόνο με τους Legend-X και σία δε μας κάθισε καλά επειδή έλειπα,και τους πέτυχα κατά τύχη στον Τοξότη.Τους πέτυχα όμως.
Νομίζω σε αυτό το thread ήταν που κανόνιζα και με αυτούς.
Επίσης τα γνωστά.Οποιος δεν τηλεφωνήσει ή δεν έρθει... πεθαίνει.Με φρικτό θάνατο.Ετσι απλά ναι μην το κοιτάτε πολύ.Ισχύει.
Τέλος (μιας και η τελευταία γενιά μας ξέφυγε) επιβάλλεται να περάσετε τη δοκιμασία του Λεγεωνάριου.
Αυτά...
Α και οι Σαμιώτισσες είναι ωραίες κοπέλες και με λεφτά.Πρόσεξε όμως γιατί ξέρουν να τυλίγουν τον άντρα!
Έγινε επεξεργασία από τον/την mystery_orange στις Τετ, 19 Αύγ 2009 11:13 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Χαχαχαχαχα....Ο αδερφος μου ειναι πατρα και φετος εκλεισε τα 7 χρονια,χαχα!!
Εχω ακουσει οτι στην Σαμο παιρνας τα πιο ευκολα μαθηματα..ισχυει?
Έγινε επεξεργασία από τον/την zefinho10 στις Τετ, 29 Ιούλ 2009 3:35 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Ο αδερφός σου είναι 7 χρόνια στην Πάτρα?Στους Μηαχνικούς Η/Υ? Πως τον λένε?
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Ναι έχεις δίκαιο Mystery δεν πολύ βρισκόμασταν έξω αλλά οκ με τον king of cats όμως μια χαρά βρισκόμασταν και κάναμε επικές συζητήσεις αν είναι να κανονίσουμε καμιά συνάντηση όλοι και οι νέοι και οι παλιοί για καφέ ή ότι κάτσει τέλος πάντων .
|
|
|
|
| |
|
|
|
mystery_orange έγραψε:
Ο αδερφός σου είναι 7 χρόνια στην Πάτρα?Στους Μηαχνικούς Η/Υ? Πως τον λένε? |
Ναι καπου εκει....Παντως πανω απο 5 σιγουρα,θυμαμαι ημουν δημοτικο οταν περασε!
Θοδωρη,τωρα δουλευει στον ΟΤΕ με προσβαση αν δεν κανω λαθος.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Θοδωρή? Μήπως είναι ψηλός? Επίθετο? το πόσο είναι γεννημένος?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ναι ναι αντε περιμένω!Και εχω τόσες καινούργιες μ**** να σας πω!
|
|
|
|