|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Καρλοβασι-Σαμος-Μηχανικων Πληροφοριακων... |
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
Καλησπέρα σας και από μένα,
για όσους περάσατε καταρχήν συγχαρητήρια κ καλώς να μας έρθετε.Τώρα από εκεί και πέρα, πέρισυ τουλάχιστον, υπήρχε μια λίστα με όλα τα ενοικιαζόμενα διαμερισματα την οποία την έπαιρνες από τα ΚΕΠ που είναι πίσω ακριβώς από το δημαρχείο της κεντρικής πλατείας Καρλοβάσου, οπότε εάν υπάρχει και φέτος πιστεύω θα σας βοηθήσει.
Οτιδήποτε αλλό θέλετε να ρωτήσετε και δεν το βρείτε στις προηγούμενες σελίδες μπορείτε να το ρωτήσετε ελεύθερα.
Ευχαριστώ.
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Ναι ρε παιδιά και συγκεκριμένα johnm δώσε msn ή τεσπα ότι έχεις για να μηλήσουμε πότε θα βρεθούμε
|
|
|
|
| |
|
|
|
Κάλημέρα σας ...! Πέτυχα και εγώ φέτος
(2009) στο ΜΠΕΣ όπως το αποκαλείται.. Ονομάζομαι Διονύσης και ειμαι από τα Γιάννενα... Διάβαζα εδώ και καιρό τα νέα σας γιατί ήταν δεδομένη η επιτυχεία μου στο ΜΠΕΣ εφόσων είχα 1200 περίπου μόρια ασφάλεια... Εχω διαβάσει τα καλύτερα για το τμήμα και έχω πάρει πολλές πληροφορίες από εδώ .Θα ηθελα και εγώ να γνωριστώ μαζί σας.. αυριο ή μεθαύριο θα έρθω στη Σάμο για να αναζητήσω σπίτι... Καλώς σας βρήκα λοιπόν..! Ελπίζω να γνωριστούμε συντόμως.. Αυτό είναι το mail και msn μου: dsoulis2 ΣΤΟ yahoo ΤΕΛΕΙΑ gr
Μόνο μια ερωτησούλα... Που μπορώ να βρω δρομολόγια πλοίων?
Ευχαριστώ προκαταβολικά..!
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Dionysis έγραψε:
Μόνο μια ερωτησούλα... Πού μπορώ να βρω δρομολόγια πλοίων? |
Ο θαυμαστός κόσμος του Internet είναι γεμάτος δώρα.
Το πλοίο που εξυπηρετεί τη γραμμή Αθήνα-Σάμο είναι το Νήσος Μύκονος, με ώρα αναχώρησης από Πειραιά τις 19:45 και ενδιάμεσες στάσεις στην Πάρο, τη Νάξο και τον Εύδηλο Ικαρίας.
Περισσότερα από εδώ, αν και μάλλον οι ώρες είναι λάθος.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Φεύγω σήμερα για Σάμο με το νήσος Μύκονος όποιος θέλει να μου πει.
Είμαι ένας ψηλός με μούσι. Θα φοράω ένα λευκό κοντομάνικο που θα γράφει "My brother went to london and all I got was this lousy t-shirt" και θα έχει την αγγλική σημαία.
(Το παραπάνω μπλουζάκι ισχύει ο αδερφός μου είναι πολύ τραγικός)
Οπως πάντα μπορείτε πάντα να μου στείλετε pm για κινητό και συννενόηση ή και ότι βοήθεια χρειαστείτε όταν φτάσετε Σάμο.
|
|
|
|
| |
|

thanos
Ψαρούκλα

Aug 23, 2009
6
|
|
Παιδια και εγω ειμαι Σαμο βρηκα σπιτι περιοχη Αλωνακια.!!!
ΘΕΛΩ να ρωτησω για το ιντερνετ διοδος του ΟΤΕ αν εχει καλες ταχυτητες και γενικα αν με συμφερει..??
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
Φίλε Thano ωραία περιοχή εκεί μένει κ ο kotsos licious κατεβαίνουμε Σάμο αύριο να κανονίσουμε καμιά συνάντηση αυτή την περίοδο ναι καλές είναι οι ταχύτητες έχει και 24 mbps τώρα αν είναι και για το δίοδος θα σε γελάσω άκου να δεις θα πας στο Γερμανό μιας και δεν έχουμε ΟΤΕ στο καρλοβασι αν είναι δυνατόν και θα ρωτήσεις θα χρειαστείς βέβαια λίγη υπομονή για να πάρουν μπρος τα μυαλά των υπαλλήλων αλλά θα σε κατατοπίσουν πλήρως
|
|
|
|
| |
|

thanos
Ψαρούκλα

Aug 23, 2009
6
|
|
Legend-x έγραψε:
Φίλε Thano ωραία περιοχή εκεί μένει κ ο kotsos licious κατεβαίνουμε Σάμο αύριο να κανονίσουμε καμιά συνάντηση αυτή την περίοδο ναι καλές είναι οι ταχύτητες έχει και 24 mbps τώρα αν είναι και για το δίοδος θα σε γελάσω άκου να δεις θα πας στο Γερμανό μιας και δεν έχουμε ΟΤΕ στο καρλοβασι αν είναι δυνατόν και θα ρωτήσεις θα χρειαστείς βέβαια λίγη υπομονή για να πάρουν μπρος τα μυαλά των υπαλλήλων αλλά θα σε κατατοπίσουν πλήρως |
Ευχαριστω φιλε Legend-x να κανονισουμε να τα πουμε και απο κοντα εγω θα ξαναερθω για την εγγραφη..!!
|
|
|
|
| |
|

johnM
Μικρό Μολύβι

Jun 18, 2009
30
|
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Εγώ θα είμαι Σάμο την Τρίτη, να κανονίσουμε όποτε μπορείτε να τα πούμε!
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
|
|
johnm αν μπορείς την τρίτη που θα έρθεις το κανονίζουμε τότε τι λες? για να ειδοποιήσω και τους άλλους
|
|
|
|