Όμορφο το ποστ σου Inertia! Έβαλες τα πράγματα υπο νέο φως.
Η αλήθεια είναι πως διαφωνώ με την φραουλίτσα στην ιδέα του να κάνουμε εμπορικό το σαιτ (με πληρωμένες διαφημίσεις φαντάζομαι; με τις προσφορές ίσως που δίνουν τα φοιτητέλια και με τις συνεργασίες που κάνουν με ορισμένα μαγαζιά εδώ στην Μυτιλήνη). Αλλά, όπως κάναμε και με τα βραχιολάκια ή όπως ίσως θα έπρεπε να έχουμε κάνει και με τα μπλουζάκια στην Πολιτιστική, κινήσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν μερικά έξτρα έσοδα στο ταμείο ή για κάλυψη εξόδων βρίσκω πως είναι αρκετά ευπρόσδεκτες και δεν θεωρώ πως κάνουν το ΜΥ εμπορικό. Μου αρέσουν οι ιδέες του Ιnertia σχετικά με κούπες (εγώ θα αγόραζα μία) και για διαγωνισμούς! Δυο πολύ γρήγορες δικές μου ιδέες:
Στο meeting στην Σύρο, να βάλουμε όλοι απο μερικά λεφτά και να δούμε ποιός θα έχει χάσει τα περισσότερα κιλά στο 3ήμερο (άθλησης και γυμναστικής γαρ!) και... Όχι κακή ιδέα, αυτό μεταβάλεται και απο άνθρωπο σε άνθρωπο.
Άρθρο του μήνα: Όλοι να γράψουν απο ένα άρθρο της αρεσκείας τους, και το καλύτερα τρία θα πάρουν βραβεία (ποιά θα είναι η κριτική επιτροπή; Ακούω!)
neo e? malista! kalokairia simera i 8ermokrasia stous 28 ba8mous
erga se polla simeia ton dromon logo toy biologikou exoun kanei tin kinisi me motopodilata-podilata diskoli
i epeteios toy OXI giortastike me para poli kosmo kai ipirxe i parelasi ton foititon tou panepistimiou gia mia akoma xronia me epitixia(an kai mikri simetoxi 18 atomon)
to nissos xios 8a pernaei pleon apo--->peiraia-mukono-suro-xio-lesvo!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
sofaki έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Σοφάκιιιιι!!
Γεια χαρά σου αγαπητή μας φίλη! Πολύ μας χαροποιεί το μήνυμά σου! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, και θα ήταν χαρά μας να μας πεις τα νέα σου! Όποτε επιθυμείς κι εσύ, send us a message! Και καλό κουράγιο με τα μαθηματάκια, keep strong! Μην σε αγχώνει τίποτε, υπάρχει πάντα καλή διάθεση και 'χώρος' είτε για μικρή είτε για πιο μεγάλη συνεισφορά και υποστήριξη! Είναι τιμή μας να σας έχουμε κοντά μας και να μεγαλώσει η ομάδα!