MYAegean members @ Lesvos

ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά

Συγγραφέας MYAegean members @ Lesvos

Τρι, 23 Σεπ 2008 11:27 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Cubilone
Έμπειρος
Έμπειρος

Jan 17, 2008
304

Όμορφο το ποστ σου Inertia! Έβαλες τα πράγματα υπο νέο φως.

Η αλήθεια είναι πως διαφωνώ με την φραουλίτσα στην ιδέα του να κάνουμε εμπορικό το σαιτ (με πληρωμένες διαφημίσεις φαντάζομαι; με τις προσφορές ίσως που δίνουν τα φοιτητέλια και με τις συνεργασίες που κάνουν με ορισμένα μαγαζιά εδώ στην Μυτιλήνη). Αλλά, όπως κάναμε και με τα βραχιολάκια ή όπως ίσως θα έπρεπε να έχουμε κάνει και με τα μπλουζάκια στην Πολιτιστική, κινήσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν μερικά έξτρα έσοδα στο ταμείο ή για κάλυψη εξόδων βρίσκω πως είναι αρκετά ευπρόσδεκτες και δεν θεωρώ πως κάνουν το ΜΥ εμπορικό. Μου αρέσουν οι ιδέες του Ιnertia σχετικά με κούπες (εγώ θα αγόραζα μία) και για διαγωνισμούς! Δυο πολύ γρήγορες δικές μου ιδέες:

Στο meeting στην Σύρο, να βάλουμε όλοι απο μερικά λεφτά και να δούμε ποιός θα έχει χάσει τα περισσότερα κιλά στο 3ήμερο (άθλησης και γυμναστικής γαρ!) και... Όχι κακή ιδέα, αυτό μεταβάλεται και απο άνθρωπο σε άνθρωπο.

Άρθρο του μήνα: Όλοι να γράψουν απο ένα άρθρο της αρεσκείας τους, και το καλύτερα τρία θα πάρουν βραβεία (ποιά θα είναι η κριτική επιτροπή; Ακούω!)

Δευ, 27 Οκτ 2008 10:27 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Μιας και θα ταξιδευω εκτάκτως για Λεσβο τι θα λέγατε να βρεθούμε τα myaegeanοπουλα να σας γνωρήσω αν δεν σας ξέρω και να πάμε για καφέ?

Παρ, 31 Οκτ 2008 1:25 pm

George_Evans
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Apr 06, 2008
10
Τόπος: Levadia Greece

neo e? malista! kalokairia simera i 8ermokrasia stous 28 ba8mous

erga se polla simeia ton dromon logo toy biologikou exoun kanei tin kinisi me motopodilata-podilata diskoli

i epeteios toy OXI giortastike me para poli kosmo kai ipirxe i parelasi ton foititon tou panepistimiou gia mia akoma xronia me epitixia(an kai mikri simetoxi 18 atomon)

to nissos xios 8a pernaei pleon apo--->peiraia-mukono-suro-xio-lesvo!

kalimereeeeeeeeees

Δευ, 09 Νοέ 2009 1:47 pm

sofaki
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Feb 26, 2008
60

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Happy

Δευ, 09 Νοέ 2009 3:39 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

sofaki έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Happy
Σοφάκιιιιι!!
Γεια χαρά σου αγαπητή μας φίλη! Πολύ μας χαροποιεί το μήνυμά σου! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, και θα ήταν χαρά μας να μας πεις τα νέα σου! Όποτε επιθυμείς κι εσύ, send us a message! Και καλό κουράγιο με τα μαθηματάκια, keep strong! Μην σε αγχώνει τίποτε, υπάρχει πάντα καλή διάθεση και 'χώρος' είτε για μικρή είτε για πιο μεγάλη συνεισφορά και υποστήριξη! Είναι τιμή μας να σας έχουμε κοντά μας και να μεγαλώσει η ομάδα! Big Ups

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Ανοιχτές Προβολές με στήριξη πύλης &q...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 1

Τρι, 25 Οκτ 2022 1:13 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κάλεσμα για Εικονογράφους και Αρθρογρ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Κυρ, 01 Δεκ 2019 5:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Animations - GIF κινούμενες εικόνες/σ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 0

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:52 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Συμμετοχή σε εικαστικά projects στην ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 2

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:19 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Στήλη: Comics - Εικονογράφηση στο MyA...

από inertia
Συζήτηση: Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects Απαντήσεις: 1

Δευ, 18 Δεκ 2017 9:06 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics