Χωρίς πρόλογο,εξηγήσεις,κατευθείαν στο ζουμί...

Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις

Συγγραφέας Χωρίς πρόλογο,εξηγήσεις,κατευθείαν στο ζουμί...

Δευ, 08 Μάρ 2010 1:29 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

είναι πράγματι λίγο μπερδεμένη η αφήγηση, αλλά θα καταλάβετε νομίζω μια χαρά αν το διαβάσετε δεύτερη φορά.

απ' ότι κατάλαβα, πρόκειται για ερωτική απογοήτευση. το μόνο που μπορώ να πω είναι υπομονή. αργά ή γρήγορα θα το ξεπεράσεις και θα είσαι πάλι καλά.

Σαβ, 13 Μάρ 2010 12:56 pm

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Ναι με την κατάλληλη προσοχή γίνεται πιο σαφές το νόημα. Βέβαια επειδή έχει το ύφος "ανοικτής επιστολής" και είναι προσωπικό το ζήτημα προϋποθέτει μια αρχική γνώση της κατάστασης.

Όμως πού πήγε ο φίλος μας; Θα του πρότεινα να ανοίξει ένα γενικό topic στο Αισθηματικά & Σχέσεις γιατί σίγουρα υπάρχουν άτομα στο αιγαίο με τους παρόμοιους προβληματισμούς...

Σαβ, 13 Μάρ 2010 5:15 pm

Constanteins...
Γκουρού
Γκουρού

Feb 09, 2009
671
Τόπος: Volos, Magnesia

Μάλλον αυτό ήταν...μας το πέταξε και έφυγε...δεν μας μιλάει άλλο...ήθελε να βγάλει το αποθημένο του και τώρα τέλος...κρίμα...!

Δευ, 15 Μάρ 2010 1:35 am

melaki
Έμπειρος
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu

Ναι ρε γαμώτο!!!Δεν τον βοηθήσαμε κιόλας!!!!

Τρι, 16 Μάρ 2010 1:39 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Que έγραψε:

Όταν σου εξήγησα καθαρά ότι είμαι ομοφυλόφιλος και ότι δεν είναι απλό σκίρτημα αλλά κάτι παραπάνω...

Supersonic έγραψε:

Ρε Que τί είσαι άντρας ή γκόμενα γιατί έχω μπερδευτεί

Legend-X έγραψε:

Παράθεση:
Παράθεση:
Είμαι άντρας. Το πρόβλημα είναι ότι το άτομο αυτό είναι του ίδιου φύλου το οποίο ναι μεν έχει αποδεχθεί τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις,αλλά όχι το οτι εγώ τον βλέπω ερωτικά.

Δηλαδή είσαι ομοφυλόφιλος.

Εσύ πήρες το doulbe γιατί έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα ΑΦΟΥ το είχε πει και ΑΦΟΥ το είχε ξαναρωτήσει ο Supersonic και ΑΦΟΥ το είχα ξανα-ξανα-απαντήσει αυτός.Διαβάζουμε και λίγο τα post πριν απαντήσουμε ε?

melaki έγραψε:
Ναι ρε γαμώτο!!!Δεν τον βοηθήσαμε κιόλας!!!!

Θα τον τρόμαξε η διορατικότητα μας....

Και τώρα Que η σειρά σου. Το να είσαι ομοφυλόφιλος,ναι είναι δύσκολο. Είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους εδώ πέρα και μόνο εύκολο δεν είναι. Ειδικά αν ερωτεύεσαι φίλο σου, που κάνεις πολύ παρέα.

Αλλά ο φίλος σου δεν σου χρώσταγε τον έρωτα του. Το οτι τον ερωτεύτηκες εσύ δεν σημαίνει οτι ΕΠΡΕΠΕ να σε ερωτευτεί και αυτός. Δεν ξεκαθαρίζεις αν ο φίλος σου ήταν και αυτός ομοφυλόφιλος αλλά αν κατάλαβα καλά δεν είναι. Να είσαι σίγουρος οτι ούτε για την πλευρά του ήταν έυκολο και πως και αυτός ένιωσε εξίσου προδομένος. Ναι προδομένος δεν κάνω πλάκα.

Οταν μια φίλη μας (αν είμαστε άντρες ) ή ένας φίλος μας (όταν είμαστε γυναίκες) μας εξομολογηθεί οτι τελικά τα φιλικά του αισθήματα είναι κάτι παραπάνω και εμείς δεν νιώθουμε το ίδιο δεν τον κάνουμε λίγο... πέρα? Δεν τον απομακρύνουμε? Γιατί δεν νιώθουμε πια το ίδιο άνετα μαζί του ξέρουμε οτι δεν είναι μια ειλικρινής και υγειής σχέση γιατί άλλα θέλει ο ένας και άλλα ο άλλος. Δεν γίνεται να είστε ξανά σα να μη συμβαίνει τίποτα πως να το κάνουμε.

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι με ένα ομοφυλόφιλο... φλερτ είναι διαφορετικα? Νιώθεις κάτι διαοφορετικό για το φίλο σου , ο φίλος σου δεν το νιώθει και χαλάει μια φιλία. Η ιστορία ίδαι είναι τα φύλλα αλλάζουν.

Βάλε και το οτι το γεγονός οτι είναι και ομοφυλόφιλο το φλερτ τα κάνει και τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα.Πιο αμήχανα. Οι ομοφυλόφιλοι είναι το 10% δεν το έχουμε συνηθίσει το ίδιο να μας την πέφτουν όπως το να μας την πέφτουν άτομα του διαφορετικού φύλλου όπως και να το κάνουμε οπότε φαντάσου οτι για το φίλο σου ήρθαν τα πάνω κάτω.

Εγώ θυμάμαι την πρώτη φορά που μου την έπεσε γκέυ τα είχα παίξει. Και ούτε καν ήταν φίλος μου φαντάσου.

Μην του κρατάς κακία που δεν θέλει να μιλάτε. Θέλει να του δώσεις χρόνο. Και για αυτόν είναι πολύ περίεργη κατάσταση και αμήχανη να το ξέρεις. Και άμα είναι straight, είναι straight. Οπως αποδέχθηκες τον εαυτό σου σαν ομοφυλόφιλο πρέπει να αποδεχθείς και τον φίλο σου σαν straight. Αυτό είναι, αυτό πιστεύει αν θέλεις να σε σεβαστεί για αυτό που είσαι θα πρέπει να σεβαστείς και εσύ αυτό για αυτό που είναι με τη σειρά σου.

Ελπίζω να βοήθησα Happy

Τρι, 16 Μάρ 2010 1:57 am

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Que έγραψε:
Ναι είναι μια ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται σε ένα άτομο (όχι από εδώ μέσα)
και αποφάσισα την δημοσίευση του,μιας και το πρώτο-έγραψα στο word και αυτό που διαβάσατε είναι ένα μέρος αυτών που έχω γράψει

Συμφωνώ με το Mystery ως προς το θέμα του σεβασμού για τη σεξουαλικότητα κάποιου. Βέβαια δεν μπορούμε να έχουμε την πλήρη εικόνα μέσα από λίγες σειρές.

@Que
Μήπως θα ήθελες να μας παραθέσεις και το υπόλοιπο κείμενο; Από εσένα εξαρτάται σε ποιο βαθμό θέλεις να το μοιραστείς

Τρι, 16 Μάρ 2010 2:59 pm

melaki
Έμπειρος
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο!!!!

Κυρ, 19 Σεπ 2010 7:25 pm

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Εγω παντως που δεν εχω στο forum ουτε δυο εβδομαδες θα ηθελα να δω οτι ο Que ξαναμπηκε να γραψει για κατι,δεν ειμαστε ουτε τιμωροι ουτε κριτες για τις επιλογες των αλλων.Η δικη σου κοινωνια ειμαστε και το κατα ποσο θα ενταχθεις σε αυτην αρμονικα εξαρταται απο το ποσο θα συμμετεχεις.

Πραγματικα αν μπαινεις και τσεκαρεις τα μηνυματα γραψε και κατι,ειμαστε εδω Smile και βλεπουμε Happy .

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Σπουδές χωρίς παρακολούθηση

από Augustus
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών Απαντήσεις: 0

Τετ, 14 Αύγ 2019 9:34 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις HELPDESK: EMAIL Πανεπιστημίου & Ρ...

από inertia
Συζήτηση: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα Απαντήσεις: 13

Πεμ, 01 Ιούλ 2010 10:17 pm Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή mozilla χωρίς τίτλο

από nikbol
Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 3

Τρι, 17 Νοέ 2009 8:04 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics