Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Μια ευρεσιτεχνία για Αντισεισμικό Σύστημα (πληροφορίες & ανάπτυξη-εξέλιξη project) |
|
|
Επιστήμη, Τεχνολογία |
| Συγγραφέας |
Μια ευρεσιτεχνία για Αντισεισμικό Σύστημα (πληροφορίες & ανάπτυξη-εξέλιξη project) |
| |
|
|
|
Έχω κατα νου ένα πολύ ωραίο προγραμματάκι αλλά πρέπει να το ελέγξω πρώτα πρίν το ανεβάσω!
Είναι σχετικά εύκολο στην χρήση...όχι ιδιαίτερες γνώσεις ΠιΣι...!
Απλά θα αργήσω λίγο να το ανεβάσω...προς το παρόν καλό είναι να συνεχιστούν οι προσπάθειες με την δικτύωση μ'αυτούς τους "καλούς ανθρώπους".
Ετοιμάζω και εγώ μια μικρή αλλά μεγάλη εφεύρεση με την χρήστη melaki και μάλλον θα αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα...Το θέμα?...βρήσκεται σχεδόν από κάτω στην υπογραφή μου...
Υπομονή...όλοι οι εφευρέτες μας αντιμετωπίζουν σαν εξωγήινους στην αρχή και μας φοβούνται  Μόλις δούν κάτι που είναι έξω από τα νερά τους το απωθούν και κάποιοι άλλοι, πιο "έξυπνοι", παίρνουν ιδέες άλλων και τις χρησιμοποιούν για δικές τους
|
|
|
|
| |
|

seismic
Έμπειρος

Jan 06, 2010
377
Τόπος: ΙΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
|
|
Ευχαριστώ Constanteins...για την συμπαράσταση.
Κάνε ότι μπορείς και εγώ είμαι εδώ.
|
|
|
|
| |
|

seismic
Έμπειρος

Jan 06, 2010
377
|
|
|
|
| |
|
|
|
Tελειοποιήθηκε το βίντεο τελικά? Δηλαδή τώρα είναι όλα εντάξει με το θέμα?...
|
|
|
|
| |
|

seismic
Έμπειρος

Jan 06, 2010
377
|
|
Constanteinstein έγραψε:
Tελειοποιήθηκε το βίντεο τελικά? Δηλαδή τώρα είναι όλα εντάξει με το θέμα?... |
Nαι φίλε Constanteins... Το άλλαξα και στο δικό σου θέμα το βίντεο.
Την προσομοίωση την κανονική πρέπει όμως να την κάνω.
Αυτός ο σεισμός που δείχνει το βίντεο, είναι εικονικός.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Άρα θα χρειαστεί κάποιο εργαστήριο? Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να εμπλακεί κανένα καινούριο πρόγραμμα προσομοίωσης και να μπερδέψει τα πράγματα!
Σε λίγο καιρό θα ανεβάσω και εγς κάτι δικό μου, αλλά θα το ανεβάσω σ'αυτό το φορουμ...θέλω και εγς μια εμπειρη γνώμη για κάποια πράγματα...το θέμα ειναι σχετικό με την υπογραφή μου, από κα΄τω...
|
|
|
|
| |
|

seismic
Έμπειρος

Jan 06, 2010
377
|
|
Σου εύχομαι καλή επιτυχία
|
|
|
|
| |
|
|
|
Το θέμα όμως με το αντισεισμικό σύστημα?...τελικά βρέθηκε η λύση?..υπάρχει σύνδεση?..
|
|
|
|
| |
|

seismic
Έμπειρος

Jan 06, 2010
377
|
|
Είναι κάποιος μηχανικός που θα μου κάνει την προσομοίωση.
Όχι Πανεπιστήμιο.
Για αρχή καλά είναι.
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Σε αυτό που λέει ο Constanteinstein είμαι και εγώ!!!!Επί ευκαιρίας συγχαρητήρια για την ιδέα σας!!!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |