Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Wallpapers MyAegean για τον Η/Υ σας! |
|
|
Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean |
| Συγγραφέας |
Wallpapers MyAegean για τον Η/Υ σας! |
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Παιδες, ο καιρος αλλαζει σιγα σιγα... Τα wallpapers ειναι πολυ ωραια, αλλα και καπως απηρχειωμενα... Ολα τα νεα λειτουργικα συστηματα εχουν επιλογη για movie clip για backround στο desktop. Δεν μπορουμε να φτιαξουμε και εμεις ενα?? Τι λετε??
|
|
|
|
| |
|
|
|
King_Of_Cats έγραψε:
Παιδες, ο καιρος αλλαζει σιγα σιγα... Τα wallpapers ειναι πολυ ωραια, αλλα και καπως απηρχειωμενα... Ολα τα νεα λειτουργικα συστηματα εχουν επιλογη για movie clip για backround στο desktop. Δεν μπορουμε να φτιαξουμε και εμεις ενα?? Τι λετε?? |
Συμφωνώ μαζί σου King… Και εγώ θα ήθελα να δω και να έχω ένα κινούμενο wallpaper…
Μιας και έριξες την ιδέα πάντως, δεν περνάς και στην πράξη?
Μη μένουμε μόνο στα λόγια... 
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Δεν θα μπορεσω να περασω στην πραξη Xaderfi επειδδη δεν ξερω απο γραφικα και animation. Αλλα ειμαι σιγουρος πως εδω μεσα εχουμε απιστευτα μυαλα πανω στο συγγεκριμενο θεμα... (που ειναι οι μηχανικοι σχεδιασης!!!) Αμα βρουν χρονο και ορεξη ειμαι σιγουρος πως θα μεγαλουργησουν...
|
|
|
|
| |
|
|
|
King_Of_Cats έγραψε:
Δεν θα μπορεσω να περασω στην πραξη Xaderfi επειδδη δεν ξερω απο γραφικα και animation. Αλλα ειμαι σιγουρος πως εδω μεσα εχουμε απιστευτα μυαλα πανω στο συγγεκριμενο θεμα... (που ειναι οι μηχανικοι σχεδιασης!!!) Αμα βρουν χρονο και ορεξη ειμαι σιγουρος πως θα μεγαλουργησουν... |
Γιατί οι μπεσίτες το χουν ρίξει στα μαθηματικά τώρα τελευταία...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Hello 2 all, Αιγαιόπουλα!! Ο δημιουργικός οίστρος συνεχίζει!!
Μετά από μια όμορφη φωτογραφία από το μέλος e3iswsi, και με αποτέλεσμα μερικών πειραματισμών, 2 νέα wallpapers/postcards έρχονται σιγά σιγά να συνοδεύσουν και τα υπόλοιπα της συλλογής! Και τα δύο έχουν μια "φρεσκάδα καλοκαιριού", θα έλεγε κανείς!
Απολαύστε τα, κατεβάστε τα, μοιραστείτε τα, βάλτε το MyAegean παντού!!
[κατεβάστε σε 1200x900 ανάλυση]
[κατεβάστε σε 1200x900 ανάλυση]
Απολαύστε τα, στείλτε μας τα σχόλιά σας κ φυσικά, περιμένουμε και δικές σας προτάσεις!
Προδιαγραφές
για την εικόνα που θα μας στείλετε: αρχείο JPG, προτείνεται 2048x1536 ανάλυση (γενικά, να μπορεί να "βγει" σε μικρότερες αναλύσεις οθονών), RGB ή εναλλακτικά, PSD (Photoshop) ή AI (Illustrator) ή CRD (CorelDraw) ή συναφών προγραμμάτων σχεδίασης αρχείο, όμοιας ανάλυσης.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Well done!!
Πολύ ωραία τα νέα wallpapers, εμπνευσμένη η σύνθεση...
Και ευχαριστούμε που θυμίσατε και πάλι κάτι από καλοκαίρι...
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
μόνο που η θάλασσα είναι από το προηγούμενο καλοκαίρι και όχι από αυτό.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|

eua
Ψαρούκλα

Oct 28, 2009
9
Τόπος: agrinio
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
από τη σελίδα λείπουν αφίσες. δεν ξέρω πόσες, αλλά ξέρω ότι λείπουν.
επίσης, από τις αφίσες καλωσορίσματος των πρωτοετών στα τμήματα λείπει η γεωγραφία και όλα τα λίνκς είναι σπασμένα.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |