Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. οδηγος σπουδων

τμ. Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού

Συγγραφέας Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. οδηγος σπουδων

Πεμ, 03 Ιούν 2010 3:32 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

elenalda
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Mar 26, 2010
2
Τόπος: Ηρακλειο Κρητης

Γεια σας ειμαι πρωτοετης στο πανεπιστημιο και εχω μπερδευτει εντελως. δεν μπορω να βρω πουθενα ενα πληρη οδηγο σουδων μπας και καταλαβω τη διαφορα μεταξυ προαπατουμενων απο υποχρεωτικων και ποια -ποσα μαθηματα να επιλογης μπορω να δηλωνω καθε εξαμηνο
ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλω...........!

Πεμ, 03 Ιούν 2010 3:59 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

elenalda έγραψε:
Γεια σας ειμαι πρωτοετης στο πανεπιστημιο και εχω μπερδευτει εντελως. δεν μπορω να βρω πουθενα ενα πληρη οδηγο σουδων μπας και καταλαβω τη διαφορα μεταξυ προαπατουμενων απο υποχρεωτικων και ποια -ποσα μαθηματα να επιλογης μπορω να δηλωνω καθε εξαμηνο
ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλω...........!

φίλη μας elenalda χαίρετε,
δεν είμαι στο τμήμα σου, μα θα τολμήσω να βοηθήσω, ελπίζοντας πως δεν σου λέω κάτι που ήδη έχεις στα υπόψιν σου!

Βασικά από τη σελίδα του τμήματός σας, στο: http://www.rhodes.aegean.gr/tepaes/proptixiaka.html εκεί όπου λέει "Οδηγός Σπουδών 2009-2010" έχει ένα αρχείο .PDF (απευθείας Link για dowlnoad) όπου έχει σε ηλεκτρονική μορφή τον επίσημο απ'όσο κατανοώ Οδηγό Σπουδών σας. Νομίζω πως στο αρχείο, αν το ανοίξεις, από τη σελίδα 58 περίπου αναφέρει κάτι για τα μαθήματα ανά εξάμηνο... Δεν ξέρω αν ήδη ως πληροφορία σου είναι γνώριμο, μα ελπίζω έστω στοιχειωδώς να είναι μια μικρή βοήθεια...

Ελπίζω να έρθει και κάποιος άλλος που να είναι και στο τμήμα σου, γιατί εγώ ως 'άσχετος' μπορεί να σου λέω κ μπαρούφες! Blush

Ελπίζω να βρεις ακρούλα, αν τα καταφέρεις, στείλε ό,τι βρεις, γιατί μπορεί κι άλλα παιδιά να τύχει να έχουν παρόμοια απορία, κι μπορεί να βοηθηθούν στο μέλλον..

Πεμ, 03 Ιούν 2010 4:45 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Λύσεις:

1) Πήγαινε στην γραμματεία να ρωτήσεις.
2) Πήγαινε στο site (διεύθυνση, ξέρεις αυτό το μακρινάρι διαφορετικά Poke Tounge) που σου είπε o admin. Στην συνέχεια θα πας εδώ ------> Εφαρμογής Συστήματος Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων (E.C.T.S.)
του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος, με έτος εισαγωγής 2009 - 2010. , και θα πατήσεις δεξιά που σου έχει ένα κουμπάκι. Θα σου εμφανιστεί ένα αρχείο τύπου pdf.
Μπορείς διαφορετικά να κάνεις δεξί-κλίκ πάνω του και μετά Αποθήκευση ώς .... για να αποθηκεύσεις το αρχείο και να μπορείς να το ανοιξεις όποτε θέλεις Happy !!!!
3)Ρώτα κανένα καθηγητή.
4)Ρώτα κανένα μεγαλύτερο φοιτητή να σε ασσιστάρει !
Αυτά !
Οτιδήποτε θελήσεις εδώ είμαστε Happy
Και με αφορμή εσένα θα το πώ !
Μπαίνετε στο site και στο chat για συνομιλία μεταξύ μας.
Δεν είναι μόνο για να μπαίνετε να ζητάτε βοήθεια και μετά τέλος!
Δώστε και εσείς βοήθεια !

Σαβ, 05 Ιούν 2010 9:59 pm

elenalda
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Mar 26, 2010
2
Τόπος: Ηρακλειο Κρητης

ευχαριστω πολυ παιδια..........! Smile

Σαβ, 05 Ιούν 2010 10:43 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Τίποτα Happy !!!!! Βοηθήσαμε τουλάχιστον ;

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟ...

από pariszoul
Συζήτηση: τμ. Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Απαντήσεις: 0

Πεμ, 03 Ιούλ 2014 11:23 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics