[SOS]Μυτιλήνη: 82 φοιτητές άστεγοι! [2009]

ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά

Συγγραφέας [SOS]Μυτιλήνη: 82 φοιτητές άστεγοι! [2009]

Τρι, 08 Ιούν 2010 11:51 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

επισης κ. Μελιγωνιτη, διαβαστε προσεκτικα τα ποστ μου γιατι δεν ειπα κατι για τον κ.Σουλακελλη, απλα του εδωσα συγχαρητηρια! ο πληθυντικος στα επομενα ποστ, αναφερεται στο γραφειο σας που ταπεινα του ζητω συγνωμη γιατι δεν φταει, οπως ειπατε και σεις δεν εχετε εσεις τα λεφτα και ειπαμε δεν εχετε ρολο σαν μελος του συμβουλειου μεριμνασ!

σας αδικησα και σας ζητω συγνωμη. ομως τον κ.Σουλακελλη δεν τον εβρισα, να διαβαζετε καλυτερα!

Τρι, 08 Ιούν 2010 1:25 pm

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

fraoulitsa έγραψε:
λοιπον ανεβηκα στην μεριμνα να κανω τα χαρτια μου και ο κ. Ραφαηλ θυμηθηκε αυτο το ποστ και εμενα και μου εκανε τα παραπονα του για τους χαρακτηρισμους που του απεδωσα. οφειλω λοιπον να του ζητησω συγνωμη και οτι δεν του ταιριαζαν, μιας και τα λεφτα μας τα πηραμε και με το παραπανω μαλιστα! ναι δεν ξερουν ποτε θα τα παρουμε γιατι εδω οπως ειπε και η συνεργατης του ειναι Ελλαδα και το ικι χρωστα τις υποτροφιες του.

Fraoulitsa, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη σε κάποια άτομα γράφοντας στο forum. Το αν πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη ή όχι γενικά δεν το γνωρίζω γιατί δε γνωρίζω τις καταστάσεις και τι έχει συμβεί με τα συγκεκριμένα άτομα, το γνωρίζεις σίγουρα η ίδια καλύτερα.

Απλά εκφράζω μια απορία πώς οι εν λόγω έδωσαν τόση βάση σε κάποια posts και κυρίως πώς συνέδεσαν τον συγγραφέα των posts με εσένα...

Τρι, 08 Ιούν 2010 1:41 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Άλλη φορά όμως να είναι πιο προσεκτικοί, πιο οργανωμένοι και έτοιμοι στην ώρα τους για να μη δημιουργείται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που στην αρχή λέγανε ότι δε φτάνουν τα δωμάτια και τελικά περίσσεψαν κιόλας.
Στο ελληνικό δημόσιο είναι όλα "τα ζώα μου αργά" και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Ούτε αν θα γίνει η δουλειά του ούτε ποιός θα φταίει αν δε γίνει. Σε μια ιδιωτική επιχείρηση πιθανόν κάποιος θα έχανε τη δουλειά του ως ανεπαρκής.
Ένας άλλος λόγος που πρέπει να μην ξαναγίνει αυτό, εκτός από την ομαλή λειτουργία, είναι τα οικονομικά. Εσείς τα πήρατε τα λεφτά σας και ειλικρινά πολύ χαίρομαι. Όμως αυτά τα λεφτά φύγανε από τον προϋπολογισμό ενώ αν όλα ήταν έτοιμα στην ώρα τους, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με άλλο τρόπο. Ύστερα διαμαρτύρονται επειδή τους κόβουν τον 13ο και 14ο μισθό και πρέπει εμείς να στεναχωρηθούμε.

Τα γράφω αυτά επειδή απ' ότι κατάλαβα θα μπουν για να διαβάσουν της Φραουλίτσας. Οπότε θα δουν και τα δικά μου.

Τρι, 08 Ιούν 2010 2:30 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

exiswsi δεν πηραμε τα λεφτα! ειρωνικο ηταν! εδω ειναι ελλαδα αλλοι περιμενουν 2 χρονια τις υποτροφιες του ικι! ετσι μου ειπε συνεργαστης του πανω στην μεριμνα! αλλα τονιζω μην κατηγορουμαι οτι εβρισα τον κ.Σουλακελλη γιατι απλα δεν το εκανα!

ακομη δεν εχω κατι να κρυψω, πραγματικα με αυτον τον τροπο εχασα το δικιο μου, αλλα η κατασταση εκει ειναι ηταν και δεν ξερω αν θα ειναι απαραδεκτη! μας κρατανε αποδειξεις για ανυπαρκτα λεφτα που θα μας δωσουν!

το μονο που με πηραζει ειναι να μην παρω εστια εξαιτιας αυτου γιατι δεν θα μεινω στο νησι αλλο..... και σε αυτο μονο εγω θα βγω χαμενη....

Τρι, 08 Ιούν 2010 3:44 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Πολύ άνετοι είναι δηλαδή όταν κάποιος άλλος περιμένει τα λεφτά του και κάνουνε και χιούμορ.
Για τον 13ο και 14ο μισθό όμως είναι πολύ δραστήριοι και μας στέλνουν emails ότι θα απεργήσουν γιατί δεν την ανέχονται τέτοια ομηρία και λοιπά τσαμπουκαλίδικα.

Όχι, δεν έχασες καθόλου το δίκιο σου. Όλοι μας σε υποστηρίζουμε.
Εντάξει, μπορεί να είπες μια κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα σου που θα μπορούσες να είχες παραλείψει. Αλλά αυτό λύθηκε, ζήτησες συγνώμη. Για τα "@" όμως ήταν η συγνώμη. Για όλα τα υπόλοιπα έχεις κάθε δικαίωμα να ασκείς την κριτική σου. Όταν μάλιστα αδικείσαι έχεις και το δικαίωμα και την υποχρέωση να θέσεις το θέμα σε δημόσια συζήτηση προκειμένου να διορθωθεί η αδικία ή η παρεξήγηση.

Δεν πρέπει να υποτάσσεσαι φοβούμενη τυχόν αντίποινα. Κανένας δημόσιος υπάλληλος, όσο μεγάλη εξουσία κι αν έχει, δεν νομιμοποιείται να κάνει κατάχρηση εξουσίας, για να τιμωρήσει κανέναν. Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Αν παραβιαστούν, που δεν το θεωρώ πιθανό, θα πρέπει και πάλι να μας ενημερώσεις για να το λύσουμε.

Τετ, 09 Ιούν 2010 11:18 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

...δεν ήθελα να παρέμβω στη συζήτηση, μα διαπιστώνω, από τα όσα λέγονται εδώ κι όντας αρκετά μακρόθεν, πως δημιουργούνται πολλές παρασκηνιακές υπόνοιες κι λυπηρές καταστάσεις. Το forum, όπως και κάθε επικοινωνιακό εργαλείο στον ανοιχτό χώρο του Web, είναι ένα βήμα για συζητήσεις και για έκφραση γνώμης κι άποψης. Επισημαίνω: άποψης.

Κανείς μα κανείς, ανεξαρτήτως "αξιώματος" ή ιδιότητας δεν μπορεί να δημιουργεί φοβικές καταστάσεις (αν βέβαια προέκυψε κάτι τέτοιο) σε άλλους ανθρώπους. Κι η στοχοποίηση ατόμων είναι άσχημο πράγμα. Από εκεί κι επειτα, εκθέτοντας την προσωπική μου άποψη (και χωρίς διάθεση να παρεξηγήσω ή να παρεξηγηθώ), οφείλω να θέσω ως "παράμετρο" στη συζήτηση το γεγονός πως σε ένα ανοιχτό, δημόσιο χώρο, οποιοσδήποτε, εφόσον είναι σε θεμιτά πλαίσια, μπορεί να εκφράζεται. Σίγουρα χρειαζόμαστε διάλογο κι όχι μονολόγους, σίγουρα χρειαζόμαστε να διαφωτισθούν όλες οι πλευρές, για να αποφεύγονται παρανοήσεις ή μονομερείς ματιές και κρίσεις.

Όμως, επαναλαμβάνω κι επισημαίνω: Όποιος έχει κάτι να πει, μπορεί να το πει ελεύθερα και να τεκμηριώσει την θέση κι άποψή του. Δεν πιέζουμε ούτε υποχρεώνουμε κανένα. Όμως θεωρώ άκομψο κι λυπηρό το να "κρυβόμαστε" πολλοί πίσω από μια οθόνη και να παρακολουθούμε μοναχά, αφορίζοντας ή κατακρίνοντας ή επευφημώντας αντίστοιχα.
Αν πραγματικά ο οποιοσδήποτε επιθυμεί να πει ή να πράξει κάτι, πρέπει να κατανοήσει πως η "online" μας παρουσία δεν είναι αδιάσπαστη πάντα και αφανής σε σχέση με την "offline" μας, που σημαίνει πως ό,τι συμβαίνει και συζητείται εντός Διαδικτύου, έχει την ίδια, ή ορισμένες φορές ακόμη περισσότερη βαρύτητα, έναντι μιας συζήτησης σε ένα καφέ ή σε άλλο χώρο.

Κοιτώντας μονομερώς "το δέντρο", κινδυνεύουμε πολλές φορές να χάνουμε "το δάσος". Πρέπει όμως να κοιτάμε στις σωστές κατευθύνσεις και με υπευθυνότητα του ρόλου και των συσχετίσεων και επιρροών που κάθε πράξη μας επιφέρει σε σχέση με τους γύρω μας. Κι αν μπορούμε ό,τι περνά από το χέρι μας να μεριμνούμε για να βελτιώνεται, τότε θα'ναι όλα λίιιιιιιιιιγο ομορφότερα. Ίσως.

...
Προς μια καλύτερη κοινωνία και νοοτροπίες. Μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σε τούτο τον τόπο.
Αυτά, με σεβασμό και κάθε εκτίμηση προς κάθε πλευρά, προς κάθε άνθρωπο, προς όλους.

Δευ, 16 Αύγ 2010 8:55 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

πληροφορω οτι και φετος δεν εγινε τιποτα να βελτιωθουν τα πραγματα και γω εμεινα παλι αστεγη! και μιας και περνω πτυχιο, μου ειναι αδυνατο να εργαστω, και πλεον και απο θεμα υγιεας...

πηραν 102 ατομα και δεν γνωριζω αν φετος θα δωθει επιδομα

τελικα την πρωτη δοση μηνες οκτωμβρη με ιανουαριο μας τα εδωσαν.. την δευτερη δεν γνωριζω! και οι ιδιοι απο οτι λενε δεν ξερουν ποτε μπαινουν τα λεφτα

επισης το αλλο ειναι οι υποτροφιες! και αυτο με κουρασε μιας και ειμαι δικαιουχος και δεν ξερει κανενας τιποτα ποτε θα παρουμε τα λεφτα και σε παραπεμπουν σε ενα ΙΚΥ το οποιο ειναι αφαντο....

η χωρα και η εκπαιδευση παει απο το κακο στο χειροτερο και γω κουραζομαι....
ατομα δεν αξιζουν εστιες τις παιρνουν και δεν πατανε( αποδεικνυεται με τους βαθμους τους, οι οποιοι δεν υπαρχουν!)

αδικιες και απο τους ιδιωκτητες μην το σχολιασω...

η μεριμνα παντα δεν ξερει.... τη μεριμνα ειναι τοτε? γιατι μεριμνα?

φετος κουραστηκα παιδια, ας φυγω χαλαλι το πτυχιο, η υποτροφια... τι να τα κανεις οταν κανεις δεν σε σεβεται???

Δευ, 16 Αύγ 2010 9:02 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

fraoulitsa έγραψε:
πληροφορω οτι και φετος δεν εγινε τιποτα να βελτιωθουν τα πραγματα και γω εμεινα παλι αστεγη! και μιας και περνω πτυχιο, μου ειναι αδυνατο να εργαστω, και πλεον και απο θεμα υγιεας...

πηραν 102 ατομα και δεν γνωριζω αν φετος θα δωθει επιδομα

τελικα την πρωτη δοση μηνες οκτωμβρη με ιανουαριο μας τα εδωσαν.. την δευτερη δεν γνωριζω! και οι ιδιοι απο οτι λενε δεν ξερουν ποτε μπαινουν τα λεφτα

επισης το αλλο ειναι οι υποτροφιες! και αυτο με κουρασε μιας και ειμαι δικαιουχος και δεν ξερει κανενας τιποτα ποτε θα παρουμε τα λεφτα και σε παραπεμπουν σε ενα ΙΚΥ το οποιο ειναι αφαντο....

η χωρα και η εκπαιδευση παει απο το κακο στο χειροτερο και γω κουραζομαι....
ατομα δεν αξιζουν εστιες τις παιρνουν και δεν πατανε( αποδεικνυεται με τους βαθμους τους, οι οποιοι δεν υπαρχουν!)

αδικιες και απο τους ιδιωκτητες μην το σχολιασω...

η μεριμνα παντα δεν ξερει.... τη μεριμνα ειναι τοτε? γιατι μεριμνα?

φετος κουραστηκα παιδια, ας φυγω χαλαλι το πτυχιο, η υποτροφια... τι να τα κανεις οταν κανεις δεν σε σεβεται???

Welcome to NewGreece !!!!!
Τί εννοείς να φύγεις να μην πάρεις το πτυχίο σου δηλαδή ;

Τρι, 17 Αύγ 2010 12:40 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

fraoulitsa έγραψε:
πληροφορω οτι και φετος δεν εγινε τιποτα να βελτιωθουν τα πραγματα και γω εμεινα παλι αστεγη! και μιας και περνω πτυχιο, μου ειναι αδυνατο να εργαστω, και πλεον και απο θεμα υγειας

γι αυτο δεν θα παρω πτυχιο! δεν μπορω να μεινω γιατι δεν υπαρχουν λεφτα και δεν μπορω να εργαστω απο θεμα υγειας και συγκεντρωσης! δεν μπορω να μαι στον τελευταιο χρονο και να με αποπροσανατολιζει η δουλεια!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές "Cine-Ματιές&qu...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Τρι, 21 Φεβ 2023 1:54 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερωτηματολόγιο πτυχιακής για τις επιπ...

από Katspyl
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 2

Δευ, 27 Φεβ 2017 5:11 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις συμμετοχη σε ερευνα - "Εθισμός κ...

Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Δευ, 18 Ιούλ 2016 9:47 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Μετακόμιση για φοιτητές - Χρήσιμες συ...

από chr1152
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Παρ, 31 Ιούλ 2015 10:12 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΛΕΣΒΟΣ] - Μυτιλήνη: Ενοικιάζεται γκα...

από mixail
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Κυρ, 15 Μάρ 2015 11:11 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics