Inertia:My middle name is Durasel.

Αστεία

Συγγραφέας Inertia:My middle name is Durasel.

Τρι, 04 Μάρ 2008 1:22 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Εχετε προσέξει πως μερικές φορές είστε τόσο ψόφιοι που δε μπορείτε να κουνήσετε δάχτυλο και κάποιοι γύρω σας έχουν ΤΟΣΗ ΜΑ ΤΟΣΗ ενέργεια??????

Ε κάτι τέτοιο μου έγινε και μένα.

Η ώρα είναι 3.00 το πρωί και τα χω φτύσει.Οχι όμως και ο inertia.Ο ακούραστος admin μας είναι εδώ και δουλέυει ακατάπαυστα για να μας κάνει να περάσουμε καλά στη Λέσβο.Τι και αν του απάνταγα με προτασούλες?Τι και αν έλεγα ένα απλό "καλά" σαν απάντηση?Ο inertia είχε μια νέα παράγραφο να με περιμένει κάθε φορά! Laugh

Αλλωστε το έχει πει το άγχος είναι στο αίμα του.

Ορίστε ένα (μικρό πιστέψτε με:lol: ) δείγμα:

Kαι ιδού η εξομολογηση

Eιλικρινά ΠΟΥ την έβρισκε την ενέργεια να τα γράφει ΟΛΑ αυτά δεν ξέρω αλλά τώρα ξέρω πως έφτασε στα 1004 ποστς.Ω ναι.ΞΕΡΩ.Τι να πω inertia πες μας και σε μας το μυστικό σου!

Δεν ακούω τίποτα με τέτοια σκληρά εργαζόμενα παιδιά η εκδρομή στη μυτιλήνη θα είναι από τις καλύτερες Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima :xeirokrotima

Τρι, 04 Μάρ 2008 10:48 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Ένα έχω να πω για αυτόν που επονομάζεται Αδράνεια.
Είναι άτομο με τόσα πολλά θέλω τόσο από τον εαυτό του όσο από τον κόσμο. Ένας πραγματικός οραματιστής. και τον ακολουθούμε κουτσαίνοντας εμείς οι υπόλοιποι γιατί δεν έχουμε τόσο μεγάλη καρδιά ούτε πιστεύουμε ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο πια. Και όμως από τότε που έμπλεξα μαζί του σαν ο κόσμος να άρχισε να δείχνει πιο ευμετάβλητος.
Inertia sorry που κουράζομαι τόσο εύκολα αλλά μου αρκούν λιγότερα. Πάντα μάχιμος ακόμα και όταν ροχαλίζω, ο κόσμος δεν θα γίνει δικός μας σε μια μέρα, πιστός ακόλουθος Danny.

Υ.Γ.Αν δεν αρέσουμε στους Μυτιλινιούς με τον καλό τρόπο υπάρχει και ο άλλος.( θα πάρω μαζί μου τα άρβυλα με την σιδερένια επένδυση καλού κακού)

Τρι, 04 Μάρ 2008 10:50 am

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

Πειράζει να μην πάρουμε το κτέλ? εγώ θέλω να νοικιάσουμε ποδήλατα και να πάμε βόλτα.

Τρι, 04 Μάρ 2008 11:54 am

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Inertia rules!!! Οντως το παιδι εχει απιστευτη ορεξη. Smile

Danny παιδι μου, μην αγχωνεσαι αν θα παρουν οι αλλοι ΚΤΕΛ η οχι. Εγω θα φερω μαζι μου το ποδηλατακι μου για βολτες. Smile

Τρι, 04 Μάρ 2008 11:59 am

xaderfi
Γκουρού
Γκουρού

Jul 09, 2007
565

danny έγραψε:
Υ.Γ.Αν δεν αρέσουμε στους Μυτιλινιούς με τον καλό τρόπο υπάρχει και ο άλλος.( θα πάρω μαζί μου τα άρβυλα με την σιδερένια επένδυση καλού κακού)

Τι ακριβώς εννοείς βρε danny? Τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα? Mad

Σαβ, 04 Ιούλ 2009 12:08 am

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

παιδια το αφησαμε αυτο το θεμα και ειπα να το επαναφερω! οντως το θεμα του τοπικ αντικατροπτιζει τον inertia! ολοι μα ολοι του οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω που καθε μερα δινει ολο του τον χρόνο μονο και μονο να υπαρχει αυτο το σαιτ! συν ολη την δουλεια που βγαζει, που τρεχει, για τα λεφτα που δινει και τις ιδεες που κατεβαζει για να μιλαμε εμεις εδω και να καμαρωνουμε που ειμαστε αιγαιοπουλα!
οχι βεβαια οτι και καποιοι αλλοι δεν κανουν δουλεια για το σαιτ και τρεχουν γι αυτο, αλλα ο γιαννης πραγματικα το παρακανει, δειχνει τρομερη αυτοθυσια για το σαιτ αυτο και να ειναι ολα στην εντελεια μονιμα 24ωρες το 24ωρο! Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima Xeirokrotima

μακαρι γιαννη να χεις πολλα αποθεματα ακομη!

γι αυτο παιδια ολοι να κανουμε οτι μπορουμε, εστω και μικρο να βρει λιγο την ηρεμια του και ο γιαννης και 2,3 αλλοι γιατι κακα τα ψεμματα η δουλειες ειναι πολλες η ημερα εχει 24 ωρες και δεν βγαινει η δουλεια που πρεπει να βγει!

Πεμ, 05 Νοέ 2009 10:31 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

danny έγραψε:
Πειράζει να μην πάρουμε το κτέλ? εγώ θέλω να νοικιάσουμε ποδήλατα και να πάμε βόλτα.

Τελικά τα πήρατε τα ποδήλατα; Και δεν σας πάτησε κανένας Μυτιληνιός;

Σαβ, 25 Σεπ 2010 8:58 am

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Σαβ, 25 Σεπ 2010 9:46 am

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Μήπως πρέπει να μετονομαστεί ο τίτλος από : Inertia:My middle name is Durasel.
σε : Tribute to Inertia ? Poke Tounge !!!!!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αγαπητέ inertia...

Συζήτηση: Αστεία Απαντήσεις: 4

Παρ, 03 Σεπ 2010 3:25 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics