Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Αστεία |
| Συγγραφέας |
Αγαπητέ inertia... |
| |
|
|
|
Την επόμενη φορά που δεν θα ξέρετε τι έχει ο υπολογιστής μέσα να βάλεις το everest. Στο λέω για να το ξέρεις για μην κάθομαι καμιά ώρα με τον Danny το τηλέφωνο. Ταλαιπωρείται και η κοπέλα.
Αχρηστε...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
mystery_orange έγραψε:
Την επόμενη φορά που δεν θα ξέρετε τι έχει ο υπολογιστής μέσα να βάλεις το everest. Στο λέω για να το ξέρεις για μην κάθομαι καμιά ώρα με τον Danny το τηλέφωνο. Ταλαιπωρείται και η κοπέλα.
Αχρηστε... |
φτου φτου, ντροπή!!! τι να κάνω ρε παίδες, δεν μπορώ να τα ξέρω όλα πια!!!!!! το'μαθα πάντως, μια και καλή!
μην παραπονιέστε ντε, άλλωστε, αν το καλοδείς, βοηθώ και στη σύσφιξη σχέσεων, ακόμη και όταν υπάρχον προβλήματα σε η/υ!!! είπαμε .."connecting people"!
/* Disclaimer: this is a part of an off-website situation, so it could be out of interest for many folks around.. peace! : ) !! */
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αλλού αυτά.
Παλιοκαζανόβα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
μην παραπονιέστε ντε, άλλωστε, αν το καλοδείς, βοηθώ και στη σύσφιξη σχέσεων, ακόμη και όταν υπάρχον προβλήματα σε η/υ!!! είπαμε .."connecting people"!  |
Χαχα..μ'αυτό που είπες μου θύμησες το σκιτσάκι που είχα φτιάξει...

|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|