Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το Χρονοντούλαπο |
| Συγγραφέας |
Φοιτητικο Πασο [2010] |
| |
|

straki
Μικρό Μολύβι

Aug 25, 2010
50
|
|
Παιδια μια βοηθεια! Μηπως ξερετε αν εκδοθηκαν τα πασο και αν οχι, μηπως ξερετε ποτε?
|
|
|
|
| |
|
|
|
sorry αλλα στους πρωτοετης το δινουν αμεσως με την εγγραφη!!!
αλλαξε?????????
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν γνωρίζω κάτι επί του θέματος, αλλά από την στιγμή που έχεις την βεβαίωση σπουδών και τον αριθμό μητρώου είναι περίπου το ίδιο νομίζω !
Αν μάθω κάτι ενημέρωνω μέχρι τότε stay calm without stress  !!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν άλλαξε ! Αλλά από ότι έχω ακούσει εδώ στην Σάμο έχει έλλειψη, τώρα από ότι βλέπω έχει και στην Μυτιλήνη ! Εδώ έδωσαν αριθμό μητρώου και βεβαίωση σπουδών λογικά θα δώσαν και εκεί !
|
|
|
|
| |
|
|
|
για την σαμο το ηξερα και γω!! και ναι ο supersonic εχει δικιο! η βεβαιωση σπουδων ισοδυναμει με πασο!
γιατι αυτο φετος βρε παιδια?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μακάρι να ήξερα ! Τώρα αν εννοείς αν είναι τυχαίο ή όχι δεν γνωρίζω !!!!!
|
|
|
|
| |
|

straki
Μικρό Μολύβι

Aug 25, 2010
50
|
|
Μας εχουν δωσει βεβαιωση εγγραφης, αλλα μας ειχαν πει πως εχει καθυστερηση. Ωστοσο εχει περασει αρκετος καιρος απ'τις 13 Σεπτεμβρη που εκανα την εγγραφη. Εξαλλου δεν μπορω να κουβαλαω συνεχεια την Α4 βεβαιωση. Ωστοσο σας ευχαριστω και για οτι νεοτερο, ενημερωστε με.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ωστόσο relax θα πάρεις το πάσο σου  !!!!!
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 1:04 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
κ στη ροδο το ιδιο συμβαινει. πηγα κ εγω νωρις για την εγγραφη κ παρ οτι ξαναπηγα λιγες μερες πριν ακομα εξακολουθει να υπαρχει το ιδιο προβλημα :/
no πασο
θα μας ειδοποιησουν απ οσο ξερω, οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |