Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ζωγραφίστε στον καμβά του ΜΥ! |
|
|
Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean |
| Συγγραφέας |
Ζωγραφίστε στον καμβά του ΜΥ! |
| |
|
|
|
οσο για τα χειροποιητα πραγματακια το βρισκω τρομερα ενδιαφερον
(εφτιαχνα παλιοτερα βραχολακια με χαντρες κ τετοια  )
ξερω πως δεν αναφερεσαι σε κατι τετοιο βεβαια
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Fata_morgana έγραψε:
ξερω πως δεν αναφερεσαι σε κατι τετοιο βεβαια  |
χιχι.. μην παίρνεις όρκο... υπάρχουν πολλές σκέψεις που "γαργαλούν" το νου μας καιρό τώρα... 
|
|
|
|
| |
|

straki
Μικρό Μολύβι

Aug 25, 2010
50
|
|
Λοιπον, θα ηθελα κι εγω να συνεισφερω σε ολη αυτην την προσπαθεια. Μπορω να βοηθησω στην δημιουργια αρθρων, καθως και εικονων αφου ασχολουμαι ερασιτεχνικα βεβαια με την φωτογραφια και χειριζομαι αρκετα καλα το photoshop, οπου το συγκεκριμενο προγραμμα κανει θαυματα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
αρα μας βλεπω να χωριζομαστε σε ομαδες.
ελπιζω να μαζευτουν περισσοτερα παιδια να πουν κ εκεινοι τι ειναι σε θεση να κανουν για να χουμε ετσι περισσοτερα στοιχεια κ κατα συνεπεια επιλογες
straki, κ εσυ ερασιτεχνης φωτογραφος?
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Από προγράμματα, εκτός από photoshop, ξέρω 2 open source:
To GIMP που έχει δυνατότητες ανάλογες με του photoshop.
Και το Paint.net που είναι πιο εύχρηστο με δυνατότητες.
|
|
|
|
| |
|
|
|
το gimp ειναι κ πιο απλο απ το photoshop.
το paint.net θα το δοκιμασω
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
...έχουμε πολλά πραγματάκια!
-- Οπότε όλοι μπορούν να πειραματιστούν σε art/κλπ projects όπως αφισάκια, forum signatures, wallpapers, (printed) flyers & κάρτες, T-SHIRT illustrations, decorative doodles, βοήθεια σε φροντίδα κι επιμέλεια εξτρά οπτικού υλικού, ακόμη και σε video intros/effects!
-- Ξεχωριστό κομμάτι μα εξίσου σημαντικό είναι το eΠεριοδικό, όπου εδώ και με τη βοήθεια-καθοδήγηση και παλαιότερων, μπορεί να βοηθήσει και στην επιμέλεια των άρθρων, newsletters, εκτάκτων κειμένων ή επιμέλεια ύλης.
-- Ένα μεγάλο μέρος είναι και το "offline" work, όπου υπάρχει, για υποστήριξη σε κάποια εκδήλωση ή μίνι-event, είτε πρόκειται για αφισοκόλληση (ναι, είναι Mini-project κι αυτό), προετοιμασία υλικού, ή ακόμη-ακόμη και οργανωτικά/συντονισμού θέματα, αν π.χ. διοργανωθεί μια ομιλία, ημερίδα, ή έκθεση φωτογραφίας ή άλλου τύπου εκδήλωση..
-- Μαζί με όλα τα παραπάνω, βάζουμε και την τόνωση του θεσμού του " MyAegean eXperience", αλλά και επιμέρους projects της κοινότητας, όπως ας πούμε το θέμα του /radio/ website και υποστήριξης, ή τη διαμόρφωση του /polististiki/ κλπ....
soon περισσότερα!
Προσπαθούμε να τα καταγράψουμε όλα και να προσφέρουμε μια πιο άμεση και "prêt-à-porter" πρόταση για να είναι εύκολο σε όλους να αναλάβουν μόνοι τους πρωτοβουλίες-πραγματάκια!!
|
|
|
|
| |
|

straki
Μικρό Μολύβι

Aug 25, 2010
50
|
|
Ναι, ερασιτεχνης φωτογραφος. Ξερεις εδω στο νησι το να μην θες να τραβηξεις μια φωτογραφια αποτελει αμαρτια με τετοια ομορφια γυρω μας. Εγω που ειμαι και απο χωριο μεσα στους καμπους και τους ελαιωνες, μοιαζει αδιανοητο το να μην εχεις απαθανατισει εστω και μια στιγμη, ενα μερος, ενα τοπιο. Ωστοσο κυριως ασχολουμαι με φωτογραφιες που ποζαρουν ανθρωποι και μιας και η αδερφη μου ειναι ομορφη, αντικειμενικα μιλαω παντα, και ενω ποζαρει με τα χιλια ζορια βεβαια, πετυχαινω αρκετα αυτο που εχω στο νου. Θα χαρω πολυ να βοηθησω και στην συνταξη αρθρων.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
straki έγραψε:
Ξερεις εδω στο νησι το να μην θες να τραβηξεις μια φωτογραφια αποτελει αμαρτια με τετοια ομορφια γυρω μας. Εγω που ειμαι και απο χωριο μεσα στους καμπους και τους ελαιωνες, μοιαζει αδιανοητο το να μην εχεις απαθανατισει εστω και μια στιγμη, ενα μερος, ενα τοπιο. |
+1 αυτό είναι πραγματικά υπέροχο! δήλωση πραγματικά! straki, αν έχεις εξοικειωθεί με τη ΦωτοGallery, δοκίμασε να ανεβάζεις φωτό και στο: http://my.aegean.gr/gallery/Places/Greece/Lesvos/ αλμπουμάκι!! [ανέφερε κάπου, αν το θες βέβαια πως είναι δικές σου, γιατί στη gallery είναι "κοινόχρηστα" τα albums! Επίσης, μια μινι-συμβουλή: ονόματα αρχείων να'ναι με λατινικούς χαρακτήρες ή οι περιγραφές, γιατί έχουμε μικρο-ζητηματάκια και για να μη γίνει κανένα λάθος, τη χρησιμοποιούμε έτσι...]
straki έγραψε:
Ωστοσο κυριως ασχολουμαι με φωτογραφιες που ποζαρουν ανθρωποι και μιας και η αδερφη μου ειναι ομορφη, αντικειμενικα μιλαω παντα, και ενω ποζαρει με τα χιλια ζορια βεβαια, πετυχαινω αρκετα αυτο που εχω στο νου. Θα χαρω πολυ να βοηθησω και στην συνταξη αρθρων. |
Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα εν καιρώ! Υπάρχει @ Μυτιλήνη αν δεν κάνω λάθος και η φοιτητική φωτογραφική ομάδα, αν θες να βρεις τα παιδιά και να συμμετέχεις κι εσύ!
Όσο για πόζες και φωτό από ανθρώπους.. Στις αφίσες: http://my.aegean.gr/web/afises.html προσπαθούμε να έχουμε φωτογραφίες από Αιγαίο, και από πραγματικά "Αιγαιόπουλα"! Κι είμαστε ανοιχτοί σε όποιον θέλει να συμμετέχει είτε ως 'μοντέλο', είτε ως 'δημιουργός-φωτογράφος-συνθέτης'! Αγαπούμε την πρωτότυπη δημιουργία και παραγωγή περιεχομένου κι όχι τις "αντιγραφές", γι'αυτό και προσπαθούμε πάντα να έχουμε μια φρεσκάδα και δροσιά, με την υγιή συμμετοχικότητα και το μεράκι του καθενός!
Οι εξής είναι ήδη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:
όπου στις παραπάνω απεικονίζονται συμφοιτητές μας και χώροι ή στιγμιότυπα δράσεων της ομάδας, από Λέσβο, Σύρο, Σάμο, Ρόδο!
^ ετοιμάζονται άλλες 3 'φρέσκιες' στο ίδιο στυλ με τις παραπάνω!
Fata_Morgana, o 'Φαίδωνας' αν μας δίνεις το Ok σου, θα είναι "πρωταγωνιστής" στη μια από αυτές, χιχι!
Όσοι θέλετε να μοιραστείτε "στιγμές Αιγαίου" μπορείτε ήδη να μας στείλετε προτεινόμενες φωτό (ή συζητούμε σιγά-σιγά και τα μερινούμε!!)
|
|
|
|
| |
|
|
|
ο φαιδωνας ειναι στην ευχαριστη θεση να το κανει!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |