Δηλώσεις συγγραμμάτων τΜΣ - Χειμερινό Εξάμηνο '10

τμ. Μεσογειακών Σπουδών

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΔΟΞΟΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ;ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ;
Καθολου και προτιμω τον προηγουμενο τροπο ακομη κι οταν περιμενα στις ουρες.
0%
 0%  [ 0 ]
Ναι,με βοηθησε απιστευτα και σιγουρα θα παρω τα σωστα βιβλια,τον προτιμω απο τον προηγουμενο.
66%
 66%  [ 2 ]
Οχι,ειναι ολα μπερδεμενα εδω μεσα και δε θα καταφερω να παρω τα σωστα βιβλια,ας προτεινουν καμια αλλη ιδεα.
33%
 33%  [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 3

Συγγραφέας Δηλώσεις συγγραμμάτων τΜΣ - Χειμερινό Εξάμηνο '10

Τετ, 27 Οκτ 2010 7:35 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων ξεκίνησαν από τις 25/10/2010 έως και 14/11/2010.

Από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά οι δηλώσεις θα γίνονται μέσω του συστήματος Εύδοξος στο παρακάτω link:

http://www.eudoxus.gr

Τα βιβλία που έχουν προτείνει οι καθηγητές για όλα τα μαθήματα μπορείτε να τα δείτε συγκεντρωτικά στο παρακάτω link:

https://service.eudoxus.gr/secapp/public/?secretariatId=2081

και μεσω του Πανεπιστημιου Αιγαιου,

http://www.rhodes.aegean.gr/tms/ , εδω:

http://www.mediterraneanstudies.gr/tms/bookswinter2010.pdf

( το συστημα Ευδοξος ισχυει για ολα τα τμηματα του ΑΕΙ Αιγαιου ακομη και για αλλα ΑΕΙ και ΤΕΙ -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΡΕΕΕΕΕΕΕΣ)

Οδηγιες συστηματος:

http://eudoxus.gr/Files/Egxeiridio%20Efarmoghs%20Foithtwn%2...apters.pdf

**στην αρχη καπου σας ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο,ειναι τα ηδη γνωριμα φοιτητικα στοιχεια σας
''Έπειτα, στο παράθυρο ή τη σελίδα που παρουσιάζεται (ανάλογα με το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) ο φοιτητής εισάγει το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης, που έχει παραλάβει από το οικείο Ίδρυμα (βλ. Παρατηρήσεις) για να οδηγηθεί στην αρχική σελίδα της Εφαρμογής Δηλώσεων Συγγραμμάτων (βλ. εικόνα 3).

angelHeart

Έγινε επεξεργασία από τον/την irida στις Πεμ, 28 Οκτ 2010 3:22 pm, 2 φορές συνολικά

Πεμ, 28 Οκτ 2010 2:44 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

irida σε ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία+συνεισφορά σου στην ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο! Είναι πραγματικά χρήσιμο να μαζεύεται τέτοια πληροφόρηση, ανεξαρτήτως αν υπάρχει κόσμος που απλώς τα διαβάζει και δεν απαντά απαραίτητα στα topics αυτά!

(ήθελα απλώς να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ", μιας και δεν βρήκα προηγουμένως την ευκαιρία)

keep up! Wink

Πεμ, 28 Οκτ 2010 2:09 pm

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Δεν κανει τιποτα,μονη μου εχω τη διαθεση να βοηθαω οποτε ξερω οτι μπορω.Εχω ομως ενα θεμα με το δημοψηφισμα.Πατησα να δω τα αποτελεσματα πολυ νωρις οποτε οπως καταλαβα μονη μου,δε γινεται να ελεγχω τη διεξαγωγη του,εκτος κι αν δεν εχει πατησει να συμμετασχει κανεις βεβαια.Θελω τη γνωμη σου σε αυτο.Επισης οταν πατησα επεξεργασια και το ξαναεφτιαξα ακριβως το ιδιο μου το εβγαλε παλι ετσι!!!Επισης καταλαβα οτι ''εβαλες το χερακι σου'' με την καλη εννοια στο μηνυμα,χαρηκα με αυτο και συνεχισε το εαν δεις κατι που διορθωνεται ξανα αρκει να συμφωνω κι εγω με αυτο αλλιως να μην το πειραζεις καθολου σε παρακαλω χωρις την εγκριση μου.Περιμενω απαντηση.
tourtopolemos

Πεμ, 28 Οκτ 2010 2:26 pm

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Ενταξει,την εβγαλα την ακρη με το δημοψηφισμα.Παιδια,ψηφιστε,ειναι ανωνυμο και θα βοηθησει πολυ η γνωμη σας στη συνταξη ενος ειδικου αρθρου με τα συμπερασματα απο τις δικες σας ψηφους.

Πεμ, 28 Οκτ 2010 9:23 pm

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

Δύο παρατηρήσεις, μία διαδικαστική και μία ουσιαστική.

Η πρώτη είναι σχετικά με τα link στο post:
Είναι καλή πρακτική να δίνεται η διεύθυνση ως [url=http://... ] text [/url] ώστε με έναν συνοπτικό τίτλο να γίνει πιο ευανάγνωστη η δημοσίευση, ειδικά αν αυτή περιέχει πολλούς συνδέσμους.

Τώρα, σχετικά με τη συμμετοχή στο δημοψήφισμα, θα πρέπει να καταλάβεις ότι το site δεν έχει τόση κίνηση και κυρίως δεν έχει πολλούς φοιτητές που να ασχολούνται ιδιαίτερα με το forum με την έννοια των σταθερών δημοσιεύσεων σε διάφορες συζητήσεις, όπως γίνεται αλλού - εδώ είναι περισσότερο "παρεϊστικη" η διάθεση συμμετοχής.
Επομένως, δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι αν σ' ένα θέμα που θεωρείς σημαντικό δε βλέπεις ανταπόκριση.

Παρ, 29 Οκτ 2010 2:07 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

irida έγραψε:
Ενταξει,την εβγαλα την ακρη με το δημοψηφισμα.Παιδια,ψηφιστε,ειναι ανωνυμο και θα βοηθησει πολυ η γνωμη σας στη συνταξη ενος ειδικου αρθρου με τα συμπερασματα απο τις δικες σας ψηφους.

παρεπιπτώντως, αγαπητή irida, αν ενδιαφέρεσαι να ετοιμαστεί κάτι πιο πλούσιο, ως ερωτηματολόγιο, μπορούμε να ετοιμάσουμε π.χ. μια Online φόρμα, και να την κοινοποιήσουμε σε όσους περισσότερους μπορούμε, με πολλούς τρόπους!
Οι επιλογές του δημοψηφίσματος στα topics είναι εγγενώς περιορισμένες από τεχνικής άποψης, μα αυτό δεν χρειάζεται να αποτελεί πανάκεια για κάποιον αν θέλει να πραγματοποιήσει μια μίνι έρευνα ή και περισσότερα πράγματα!

Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν, και είμαστε πρόθυμοι όσοι κι όσο μπορούμε, να βοηθήσουμε!

Παρ, 29 Οκτ 2010 4:52 pm

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Εγινε,παιδες,σας ευχαριστω πολυ.Τωρα κατι αλλο που ηθελα να πω χθες αλλα δεν μπορουσα να μπω γιατι δε μου εμφανιζε τη σελιδα ειναι σχετικα με το συστημα Ευδοξος.Ενα αρνητικο σχολιο που θελω να κανω ειναι οτι τα βιβλια εκεινα για τα οποια δε θα οριζει ο διανομεας σημειο διανομης θα μας τα φερει ταχυμεταφορεας και αναγκαστικα θα τα πληρωσουμε.Θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας γι'αυτο.
angelHeart

Παρ, 29 Οκτ 2010 6:09 pm

Fata_morgana
Γκουρού
Γκουρού

Aug 21, 2010
989
Τόπος: Άβαλον

irida, δεν μας τα φερνει ταχυμεταφορεας, απλα παμε κ τα παραλαμβανουμε απο τον σταθμο κουριερ που εχουμε επιλεξει.
δεν δινεις ουτε ευρουλακι Smile

Παρ, 29 Οκτ 2010 6:23 pm

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Morgana,και παλι τα χρεωνομαστε και εκει ειναι που θελω να καταληξω κοιταξε σε παρακαλω και τιε οδηγιες τις εχω απο πανω!!

Έγινε επεξεργασία από τον/την irida στις Παρ, 29 Οκτ 2010 8:25 pm, 1 φορά

Παρ, 29 Οκτ 2010 6:29 pm

Fata_morgana
Γκουρού
Γκουρού

Aug 21, 2010
989
Τόπος: Άβαλον

κ γραφτηκα στο ευδοξος, κ τρεχω να παραλαβω τα περισσοτερα βιβλια, κ εχω παρει κ μερικα, κ στο κουριερ πηγα κ οχι, δεν εχω πληρωσει κατι.
αν εννοεις πως χρεωνομαστε.. "γενικοτερα", αυτο μονο στον προυπολογισμο το βλεπω

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Ανακοίνωση ] Προγράμματα Α.Π.Ο.Σ.Α.Ε. - Εαρινό εξά...

Συζήτηση: ΡΟΔΟΣ - Φοιτητικές Ομάδες Απαντήσεις: 1

Τετ, 15 Μάϊ 2019 9:36 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Ανακοίνωση ] Προγράμματα Α.Π.Ο.Σ.Α.Ε. - Χειμερινό ...

Συζήτηση: ΡΟΔΟΣ - Φοιτητικές Ομάδες Απαντήσεις: 0

Πεμ, 05 Οκτ 2017 9:35 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Θεατρική Ομάδα Χειμερινό Εξάμηνο 2016...

από PeggyBe
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Θεατρική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τετ, 12 Οκτ 2016 4:11 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Φωτογραφική Ομάδα Χειμερινό Εξάμηνο 2...

από PeggyBe
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Φωτογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Παρ, 07 Οκτ 2016 10:34 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφική Ομάδα Χειμερινό Εξάμη...

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τετ, 05 Οκτ 2016 11:03 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics