Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Περιφερειακές & Δημοτικές εκλογές [2010] |
|
|
Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα |
| Συγγραφέας |
Περιφερειακές & Δημοτικές εκλογές [2010] |
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
|
|
| |
|
|
|
Στέλνω τα γραφόμενα της κεντρικής σελίδας του Indy. Ίσως από τις λίγες φορές που με βρίσκει τόσο πολύ σύμφωνο:
Παράθεση:
Δεν ψηφίζω - είμαι εργάτης
Στην χώρα της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της προδοσίας. Στην χώρα των δεκάδων πολιτικών κρατούμενων, οι πόρνες της πολιτικής ξαναβγήκαν στους δρόμους προς άγρα πελατών. Βγήκαν για να ψωνίσουν ψήφους από τους αποχαυνωμένους απ' την τηλεόραση και στερημένους κάθε ικανοποίησης κατοίκους αυτής της χώρας.
Η κάθε πόρνη ξεχωριστά και όλες μαζί μαζεμένες, έτοιμες να σπείρουν για ακόμα μια φορά την σύφιλη της παραίτησης, της εναπόθεσης της ζωής στα χέρια των άλλων.
Σήμερα ο λαός ξέρει ποιο ρόλο εξυπηρετούν οι πολιτικοί, για ποιούς δουλεύουν, στα συμφέροντα ποιανών υποκλίνονται. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, το μίσος ενάντια στους νταβατζήδες της ζωής μας, ριζώνει βαθιά μέσα στις καρδιές μας.
Είναι καιρός να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας. Να ελέγξουμε την εκπαίδευση των παιδιών μας, την ασφάλεια μας, την δουλειά, τον ελεύθερο χρόνο μας, και με την συμμετοχή μας σε εκείνες τις διαδικασίες -που μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε και αναπάσα στιγμή να ελέγξουμε- να αλλάξουμε την ζωή μας και τον κόσμο όλο.
Να κάνουμε τις αξίες της αλληλεγγύης, της ελευθερίας, της ισότητας, της αυτοδιεύθυνσης, του αγώνα, δυνατότερες από την εκμετάλλευση, την ρουφιανιά, την παραίτηση, τον φόβο, την υποταγή.
Όλες οι μεγάλες αλλαγές άρχισαν πάντα από μία άρνηση. |
Aν εσείς θέλετε να γίνεστε προβατάκια και να τυραννάτε τους εαυτούς σας με σκατο-διλήμματα της πλάκας που σας θέτουν οι "'Αρχοντες" της Ολιγαρχίας στην οποία ζούμε ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ
Καλόν ύπνο σε όσους πιστεύουν ότι οι εκλογές αλλάζουν κάτι
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
δεν ξέρω αν οι εκλογές αλλάζουν κάτι, πάντως η αποχή σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Φέτος στις εκλογές ψηφιζουμε Αλί Μπαμπά!
Έχει μονο 40 κλέφτες.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
εγώ θυμάμαι ότι ο Αλί Μπαμπά ήταν εκείνος που έκλεψε τους 40 κλέφτες και όχι ένας απ' αυτούς
|
|
|
|
| |
|
|
|
Όποιο παραμύθι κι αν πείτε δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Και όσο για τους "κλέφτες" δυστυχώς δεν είναι ούτε 40 ούτε 300 αλλά πολλοί παραπάνω!
Το θέμα δεν είναι Ψήφος ή Αποχή, το ζητούμενο είναι να ορίζεις την τύχη σου και όχι να αφήνεις άλλους να αποφασίζουν γιαυτήν. Το να ψηφίσω δε με κάνει ταυτόχρονα άτομο με πολιτική άποψη. Και ούτε τους νοιάζει πραγματικά η αποχή, ό,τι και να γίνει στις εκλογές αυτοί και η παρέα τους θα είναι στην Εξουσία και θα μας κλέβουν τη ζωή.
Αν η ψευδαίσθηση πως ελέγχει κανείς την ζωή του μέσω των εκλογών είναι ικανοποιητική για μερικούς τότε μαγκιά τους.
Δεν προτρέπω για αποχή ή ψήφο θα ήταν χαζό να μπω σε τέτοιες διαδικασίες. Θυμίζω μόνο πως έχουν περάσει 36 χρόνια από τη "χούντα" και στην ουσία δικτατορία έχουμε είτε του κάθε λόμπυ βιομηχάνων είτε του κάθε κερατά του ΔΝΤ είτε σε συνδυασμό αυτών.
Και μη μου πει κανείς ότι τα κόμματα της Αριστεράς διαφέρουν και ότι κάνουν αγώνα επί της ουσίας, μια χαρά βολεμένοι είναι όλοι της Αριστεράς στο "μαγικό" κόσμο της αστικής δημοκρατίας που τόσο πολύ αγαπάνε.
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Θα ήθελα πολύ να ψηφίσω αλλά δεν δίνω για ΚΑΝΕΝΑ λόγο 270 ευρώ εισητήρια.
ergo, αποχή...
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |