Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
"Rate your professor" .. μια αξιολόγηση καθηγητών |
|
|
Το Χρονοντούλαπο |
| Συγγραφέας |
"Rate your professor" .. μια αξιολόγηση καθηγητών |
| |
|
|
|
Αααααα βρήκα τη Μήτρου. Ελα ρε . Για να βάλεις βαθμολογία πρέπει να γραφτείς?
|
|
|
|
| |
|
|
|
mystery_orange έγραψε:
Αααααα βρήκα τη Μήτρου. Ελα ρε . Για να βάλεις βαθμολογία πρέπει να γραφτείς? |
Nαι και είναι μ**** αυτό! Θα μπορούσαν να φτιαχτούν και άλλα τέτοια sites όμως σιγά το πράμα, έχει το χαβαλέ της η υπόθεση αλλά δεν έχει και τόση συμμετοχή
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
Εγώ δημιούργησα έναν καθηγητή και τον βαθμολόγησα χωρίς να έχω γραφτεί αλλά περιμένω έγκριση τώρα,λες να μην το εγκρίνουν και να μου πουν να φτιάξω λογαριασμό;
Έχω φτιάξει το Ντάλη Σ.
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Argonaut έγραψε:
[...]
Αλλά μην πάτε μακριά όσοι διαβάζετε, δείτε απλά και σε αυτό το τόπικ που φτιάχτηκε για
μια πραγματικά χαβαλεδίστικη "ψηφοφορία" πώς το άτομο Slide βρίσκει πάλι ευκαιρία να μειώσει το πανεπιστήμιο Αιγαίου με εντελώς πικρόχολο τρόπο λες και το ελληνικό πανεπιστήμιο στο σύνολό του είναι τόσο καταπληκτικό και το Αιγαίου είναι το αποπαίδι. |
^ Ό,τι να 'ναι - τίποτα λιγότερο από το συνηθισμένο σου standard.
Ρε φωστήρα, ο λόγος που άνοιξε τώρα το θέμα η άλλη ήταν ότι το πανεπιστήμιο Αιγαίου έως τώρα δεν είχε έντονη παρουσία. Μάλιστα ήδη το έχω δει να αναφέρεται σε άλλα φοιτητικά sites, δεν είναι κάτι καινούριο.
Άρα, όλη η κριτική -εφόσον την πάρουμε εντελώς τυπικά- πάει κυρίως στους εμπνευστές και συμμετέχοντες από άλλα ιδρύματα.
Αλλά μάλλον όλοι τα ίδια θρασύδειλα και μίζερα ατομάκια είστε, ανεξαρτήτως τόπου και είδους σπουδών.
Αν κάναμε σοβαρή συζήτηση θα ζητούσα να μου εξηγήσετε έναν τρόπο, έστω υποκειμενικό, "βαθμολόγησης" της κατανόησης και της βοήθειας σε έναν διδάσκοντα.
Δεν πειράζει, όμως, συνεχίστε να αυξάνετε το μητρώο καταχώρισης των καθηγητών και να χαίρεστε μόνοι σας - ίσως, αν είστε τυχεροί, να σας αναφέρουν και τα ΜΜΕ, τότε όλοι θα μιλάμε για μεγάλη τομή στην αξιολόγηση των καθηγητών από τους φοιτητές.
υγ. Θυμίζω σε όλους ότι το θέμα τοποθετήθηκε -κακώς, ιδιαίτερα με την μορφή που πήρε- στην υποενότητα "Παιδεία και Εκπαιδευτικά θέματα".
Αν και αυτή δημιουργήθηκε για τον "χαβαλέ", να σας ζητήσω και συγγνώμη. 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλά εντωμεταξύ κλασσικά οι μηνχανικοί Η/Υ της Πάτρας και οι ηλεκτρολόγοι είναι με τις πιο πολλές συμμετοχές.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |