Γεια σε όλους!!!
Αν και συνήθως δεν έχω πολλές ιδέες για τη βελτίωση πραγμάτων γενικά, σήμερα το μυαλό μου είχε μια αρκετά καλή, θα έλεγα, ιδέα!!
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφαρμόσιμη, όμως νομίζω πως θα άξιζε να γίνει πραγματικότητα!!! Αυτό, βέβαια, θα το κρίνουν άλλοι!
Λοιπόν! Έκανα το myAegean "φύλλο και φτερό" σε κάποια δυνατά, βέβαια, πλαίσια και πρόσεξα πως διαθέτει εορτολόγιο μεν, αλλά κάποιο ημερολόγιο που θα σημειώνεται το ποιός έχει γενέθλια δεν υπάρχει...
Αυτή είναι η ιδέα μου!
Η δημιουργία ενός ημερολογίου που καθώς θα κάνει κάποιος την εγγραφή του και θα ενημερώνει το προφίλ του, με την ημερομηνία γέννησης του, θα ενημερώνεται αυτόματα (ή μη) και το ημερολόγιο αυτό! Έτσι, αν π.χ. αύριο έχω εγώ γενέθλια, θα υπάρχει κάποιο σημείο στην κοινότητα όπου θα υπάρχει κάτι σαν ανακοίνωση πως π.χ. το μέλος "Maraki" έχει γενέθλια σήμερα!
Θα ήταν, νομίζω, ωραία ιδέα, εφ' όσον - βέβαια - πραγματοποιηθεί αυτή η ιδέα, η δημιουργία κάποιου συνδέσμου ώστε από το σημείο που φαίνεται η ανακοίνωση των γενεθλίων κάποιου μέλους να οδηγούμαστε σε κάποια σελίδα, απ' όπου θα μπορούμε να στείλουμε κάποια e-καρτούλα ή απλά να ευχηθούμε στο μέλος...
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το κατά πόσο είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτή η ιδέα και αν υπάρχουν μειονεκτήματα (εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω κανένα...)!
Αυτά...!