Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean |
| Συγγραφέας |
Μπλουζάκια MYaegean!! |
| |
|
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Constanteinstein έγραψε:
inertia δεν θέλω μπλουζάκι...κανα μπουφάν έχεις γιατί κρυώνω?
Αν έχεις και κανένα παξιμαδάκι και λίγο τσαγάκι, καλό θα ήταν!  |
Αν ήσουν στο αναγνωστήριό μας, θα σου είχαμε μπόλικα! Όλα τα παιδιά σχεδόν που καθόμαστε τακτικά, φέρνουμε κανένα φρούτο, παξιμάδια, μπισκότα και κάνουμε και καφεδάκια τακτικά για όλους! Αλλά δεν είμαστε στο ίδιο μέρος, δυστυχώς κι έτσι δεν μπορώ να σου στείλω με το πλοίο τπτ...
Κουράγιο, επιμονή, κι υπομονή, Keep strong!!!
Υ.Γ: προς το παρόν, θα κοιτάμε για μπλουζάκια στο παρόν topic.. όλο και κάποιος θα θέλει... Ή μήπως, όταν με το καλό ζεστάνει ο καιρός, να πούμε και για ...μαγιώ!? 
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Fata_morgana έγραψε:
Έφτιαξα και εγώ μπλουζίτσααα
  |
τέεεελειοοο! μπράβο Fata_Morgana μας!
Όπως φαίνεται δεν είναι τελικά δύσκολο να κατεβάσει κάποιος τα αρχεία και να αναλάβει να εκτυπώσει μόνος του το δικό του μοναδικό (και ανεπανάληπτο!) μπλουζάκι!!
Θα'θελες ωστόσο να μας βοηθήσεις, "αναλαμβάνοντας" για Ρόδο π.χ. ή και γενικά αν προκύψει, περί του "MyAegean-apparel" ?? Ή όποια/όποιος θέλει μαζί, να αναλαμβάνει το συντονισμό-οργάνωση των "φορεσιών" μας?
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Constanteinstein έγραψε:
ΕΕΕΕΕεεεεειιιιιι...περιμένετε και εμένα..έφτιαξα και εγώ μπλουζάκι και το φοράω συνεχώς στο πανεπιστήμιο γιατί μου πάει πολύ και με κάνει να νοιώθω άλλος άνθρωπος...που λέει ο λόγος (ποιός είναι αυτός ο λόγος και τι λέει και δεν τον ακούω?)
Πώς σας φαίνεται το συνολάκι μου??????  |
Δεν είναι κακό Constanteinstein!
Ωστόσο, αν σε ψήνει ετοίμασε κι εσύ κάποια σύνθεση, να την βάλουμε στην "γκαρνταρόμπα" μας!!! Μπορεί να χρειαστεί να'χουμε μπλουζάκια για κάποια προσεχή εκδήλωση, τί λες? 
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
Θα'θελες ωστόσο να μας βοηθήσεις, "αναλαμβάνοντας" για Ρόδο π.χ. ή και γενικά αν προκύψει, περί του "MyAegean-apparel" ?? Ή όποια/όποιος θέλει μαζί, να αναλαμβάνει το συντονισμό-οργάνωση των "φορεσιών" μας? |
Ναι Inertia, don't worry
*το .ΑΙ μάλλον αντιμετώπιζε πρόβλημα
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131