Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Οδηγός εύρεσης κατοικίας στη Μυτιλήνη. Τι πρέπει να γωρίζετε. |
|
|
ΛΕΣΒΟΣ |
| Συγγραφέας |
Οδηγός εύρεσης κατοικίας στη Μυτιλήνη. Τι πρέπει να γωρίζετε. |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
boss έγραψε:
Σας ερχομαι Μυτιλινη παιδες...τι προτινετε για σπιτι ? |
boss καλωσόρισες στην παρέα!!
Αιγαιόπουλο κι εσύ, οφίσιαλι
Καλό κουράγιο με το ψάξιμο για σπίτι!
|
|
|
|
| |
|
|
|
παιδιά 1ερωτήση
1)πόσο χάλια είναι οι εστίες της σχολής?
πάντως αν νοικιάσω και δεν μπω στις εστίες,γιατί μου αρέσει πολύ η φάση της συγκατοίκησης(για να μοιραζόμαστε τα έξοδα και για το χαβαλέ) θα επιδιώξω να αποκτήσω συγκάτοικο
|
|
|
|
| |
|
|
|
οι εστιες ειναι καλες κατα την γνωμη μ! εγω εμενα ειναι καλες! δεν εχω παραπονο! αλλα ειναι δυσκολο να την παρεις! ομως κανε τα χαρτια σου δεν χανεις κατι!
η συγκατοικηση δεν ειναι ευκολη σκεψου το καλα.... οτι θελεις εδω ειμαστε καλως μας ηρθες!
|
|
|
|
| |
|
|
|
ευχαριστώ παιδιά, μία ακόμη ερώτηση που ξέχασα για να μην γίνομαι φορτικός, γνωρίζεται πότε ανακοινώνονται τα ονόματα των φοιτητών που επιλέγονται για τις εστίες?
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
maakales έγραψε:
ευχαριστώ παιδιά, μία ακόμη ερώτηση που ξέχασα για να μην γίνομαι φορτικός, γνωρίζεται πότε ανακοινώνονται τα ονόματα των φοιτητών που επιλέγονται για τις εστίες? |
maakales δεν γίνεσαι φορτικός, είναι χαρά μας να απαντήσουμε θαρρώ! Ο καθένας είναι εδώ μεταξύ άλλων και για να βοηθάει ή κατατοπίζει τον άλλο αν ξέρει κάτι αλλά και για να ευοδώνονται συζητήσεις!!
Θα χαρούμε πολύ! Άλλωστε κι εσείς σε λίγο καιρό μπορεί να βοηθήσετε και κατατοπίζετε άλλα νεότερα παιδιά, αυτό είναι το όμορφο εδώ! 
|
|
|
|
| |
|

boss
Ψαρούκλα

Aug 29, 2011
6
|
|
καλώς σας βρήκα...Δευτερα έρχομαι και αρχίζω ψάξιμο...
|
|
|
|
| |
|
|
|
μην μου πεις με το μυτιληνη?? με το μυτιληνη θα παω εγω την δευτερα!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
boss έγραψε:
καλώς σας βρήκα...Δευτερα έρχομαι και αρχίζω ψάξιμο...  |
ίσως να σε βοηθήσουν οι πληροφορίες του e3iswsi και των υπολοίπων παιδιών! Και μην ξεχνάς, ισχύει πάντα το ότι ακόμη και άμεσα αν δεν βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί 100%, όσο θα'σαι στο νησί και θα είσαι πιο κοντά σε ενημερώσεις και νέα, ίσως βρεις προς άνοιξη ή σε "όχι αιχμής" περίοδο, κάτι αρκετά καλό, είτε από παλαιότερο φοιτητή/-τρια που θα ξενοικιάζει!
κουράγιο!!! 
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Καλή αρχή boss και maakales....Από Κυριακή θα είμαι Μυτιλήνη οπότε αν χρειαστείτε κάτι μπορώ να βοηθήσω και εγώ!!!Πάντως το νησί θα σας αρέσει πολύ!!!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |